Pumpum, sveikinu ir tave, ir tavo palaikymo komandą, o Mūza-ji iš viso ŠAUNUOLĖ

Ačiū! Palaikymo komanda nereali. Suvienyjo mus visus
apie Mūzą nė nekalbu. Bet visad tikėjau kad viskas bus gerai, nes šuo mano stiprus ir žinojau, kad susitvarkys. Aš turėjau būt šalia ir ją palaikyt, abiems buvo nuo to lengviau visoj šitoj situacijoj
o dar aip širdelę glostė kai pamačiau ant kiek mano santūrioji damutė kuri nerodo savo emocijų manimi pasitiki ir deda visas viltisį mane. Visą gimdymą buvo prilipus ir pilnai pasitikėjo. Nerealu. Myliu savo šunį

Labai sveikinu sulaukus tokio gausaus būrio mažylių, istorija tikrai ilga ir pritraukianti. ant galo net susigradinau
Sėkmės mažiams ir jums

QUOTE(Eve... @ 2014 01 02, 13:38)
Labai sveikinu sulaukus tokio gausaus būrio mažylių, istorija tikrai ilga ir pritraukianti. ant galo net susigradinau
Sėkmės mažiams ir jums 

Ačiū!

QUOTE(Pumpum @ 2014 01 02, 14:53)
labai jums pavydziu

QUOTE(Pumpum @ 2014 01 01, 20:10)
du pasiliksim sau (vienas pas sesę už sienos, kitas pas mane)

QUOTE(zay @ 2014 01 01, 18:10)
truputį keista skaityti
as tai sakyciau net ne truputi o labai keista skaityt, istorija su kosmaro elementais

QUOTE(Pumpum @ 2014 01 01, 16:40)
Och siaubeli...
Pumpum, tai gal auksiukas ir liks pas jus???
QUOTE(tss @ 2014 01 02, 20:27)
as tai sakyciau net ne truputi o labai keista skaityt, istorija su kosmaro elementais
gal tai veisles ipatybes, bet tas saremiavimas dvi paras
sunkiai suvokiama. taip pat keista, kad kale net ir naturaliai pagimdzius nepripazino savo vaiku tiek laiko
na bet svarbiausia laiminga pabaiga, labai grazus mazyliai

toli gražu ne veislės ypatybė, ridžbekai labai lengvai gimdo palygint. susitvarko patys, be parkių

sveikinu su suniukais, tik klausimas, o kale neislepinta? keistoka istorija ir gimdymo ir padedanciojo personalo
bet svarbiausia visi sveiki dabar. aukit diduciai

QUOTE(Mil@na @ 2014 01 02, 21:52)
Pumpum, tai gal auksiukas ir liks pas jus???
Deja

Papildyta:
QUOTE(wolfin @ 2014 01 02, 23:41)
sveikinu su suniukais, tik klausimas, o kale neislepinta? keistoka istorija ir gimdymo ir padedanciojo personalo
bet svarbiausia visi sveiki dabar. aukit diduciai 

Oi jūs pabandykit ridžbeką bent kiek palepinti ir stebėkit, kas bus toliau