Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Oksana79 @ 2013 04 02, 12:57)
Buvo ir mums panašus nutikimas  doh.gif  Kai darėm remontą vonios-(plyteles  keitėm ir t.t.) tai plytelių tarpeliams pirkom kažkokį tai (jei atmintis neapgauna-Ceresit firmos) kibirėlį-tai labai nusivyle kokybe buvom  doh.gif  Sunkiai tepės,sunkiai lyginos,nu vienu žodžiu... Prasikeikėm ir tiek.... doh.gif  Ir paskui nutarėm nusipirkti beveik perpus pigesnį glaistą(miltelius),tai likom patenkinti  thumbup.gif    Matyt jūs kaip ir mes ant broko papuolėt... arba ne visa kas brangiausia-geriausia g.gif  4u.gif

Dazniausiai lengvai tepasi patyso tie kurie yra su visokiais priedais (pvz ceresit) jie visalaik ir tepasi sunkiau,ir lyginasi. Kodel keicia spalva tai man siektiek mistika. Esu pastebejes kad kai nuplauni pirma karta glaista,jis isdziuva nevienodom spalvom,bet poto jis nusiplauna iki normalios spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 04 02, 12:57)
Buvo ir mums panašus nutikimas  doh.gif  Kai darėm remontą vonios-(plyteles  keitėm ir t.t.) tai plytelių tarpeliams pirkom kažkokį tai (jei atmintis neapgauna-Ceresit firmos) kibirėlį-tai labai nusivyle kokybe buvom  doh.gif  Sunkiai tepės,sunkiai lyginos,nu vienu žodžiu... Prasikeikėm ir tiek.... doh.gif  Ir paskui nutarėm nusipirkti beveik perpus pigesnį glaistą(miltelius),tai likom patenkinti  thumbup.gif    Matyt jūs kaip ir mes ant broko papuolėt... arba ne visa kas brangiausia-geriausia g.gif  4u.gif

Sienom pirkom knauf, bet kazkaip nelabai jis man, lyg su ceresit kiek lengviau buvo ,,bendraut" - kadangi man sitas darbas atiteko doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 04 02, 14:48)
na sakes, mes pirkom ceresit tik maiselyje rudos sp, tai viskas gerai, nebuvo tokiu fintu smile.gif

Maiseli ziurejom, bet nebuvo skirto uzraso, kad tinka sildomoms grindims, tai emem kibireli, nes taip buvo parasyta g.gif .
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 02, 18:46)
Dazniausiai lengvai tepasi patyso tie kurie yra su visokiais priedais (pvz ceresit) jie visalaik ir tepasi sunkiau,ir lyginasi.  Kodel keicia spalva tai man siektiek mistika. Esu pastebejes kad kai nuplauni pirma karta glaista,jis isdziuva nevienodom spalvom,bet poto jis nusiplauna iki normalios spalvos.

Na tikiuos, kad nusiplaus, nes gerokai sudrekinus pasvieseja, bet gerokai daugiau, nei ant pakuotes spalva... Bet va kazin, kodel tas trecias atspalvis - beveik kaip baltas atsirado g.gif . Gal koks galiojimo laikas pasibaiges ir perklijuotas lipdukas... ieskojau norimos spalvos kibirelio, kad butu spausdionta data ant etiketes, o ne lipdukas tik uzklijuotas, bet neradau. Tik kitu spalvu buvo ant etiketes data... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 04 02, 16:54)
bigsmile.gif  thumbup.gif  kaip faina  wub.gif

gal pasidalintumėt gipsininkų kontaktais  ax.gif reiktų lubas pakabinti ir užglaistyti  ax.gif
kokios maždaug kainos gal žinot,bet jaučiu daug nesiskiria nuo pernai  g.gif nors nepamenu kiek pernai prašė  g.gif  blush2.gif

Gipsa pas mane prastokai sudejo, todel rekomendaciju negaliu duot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2013 04 03, 08:44)

o kas buvo negerai? juk ten lengva ir patiems susideti g.gif mes su vyru tai dviese dejom bute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 03 balandžio 2013 - 08:10
QUOTE(Ručike @ 2013 04 03, 08:44)

ui,o kas negerai

QUOTE(santropez @ 2013 04 03, 09:09)
o kas buvo negerai? juk ten lengva ir patiems susideti  g.gif mes su vyru tai dviese dejom bute

mes sienas tai patys išsiklijavom,bet bijau,kad nesugebėsim užglaistyti gražiai,o su lubom patys net neprasidedam schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2013 04 03, 07:44)

Man irgi įdomu. Dėjo viengubą ar dvigubą. Karkasas vienagubas ar dvijų lygių?
Atsakyti
Sveiki, reiktu kad pasidalintumete fasado sildintoju kontaktais (aisku geru lotuliukas.gif ) Aciu.
Atsakyti
Ziuriu visi tik dirba dirba arba bent kontaktu iesko... O mes pavasario laukiam lotuliukas.gif Brigadele jau laukia, kada darbus gales dirbti, bet mes jiems aisku STOP sakom kol tokie orai. Jau speju kai tiek viskas tempiasi tikrai iki kitu Kaledu nespesim isikelti i naujus namucius...
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 04 03, 09:41)
ui,o kas negerai
mes sienas tai patys išsiklijavom,bet bijau,kad nesugebėsim užglaistyti gražiai,o su lubom patys net neprasidedam  schmoll.gif  blush2.gif

tai jau taip susideti ta gispa gal ir nera sudetinga, bet su glaistymu tai jau taip, vyras viena karta bande blush2.gif gerai, kad jo tevas spakliuotojas, nuspakliavo, o paskui reikejo patiems jau sienas trinti, tai atsiminti net nenoriu, ypatingai lubas kai reikejo sveisti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 04 03, 10:01)
Ziuriu visi tik dirba dirba arba bent kontaktu iesko... O mes pavasario laukiam  lotuliukas.gif  Brigadele jau laukia, kada darbus gales dirbti, bet mes jiems aisku STOP sakom kol tokie orai. Jau speju kai tiek viskas tempiasi tikrai iki kitu Kaledu nespesim isikelti i naujus namucius...

mes irgi pavasario laukiam biggrin.gif o labiausiai tai projekto, nors sakom kol projekto nera, gali dar ir pavasario nebuti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 03 balandžio 2013 - 09:07
QUOTE(JEma @ 2013 04 03, 09:01)
Ziuriu visi tik dirba dirba arba bent kontaktu iesko... O mes pavasario laukiam  lotuliukas.gif  Brigadele jau laukia, kada darbus gales dirbti, bet mes jiems aisku STOP sakom kol tokie orai. Jau speju kai tiek viskas tempiasi tikrai iki kitu Kaledu nespesim isikelti i naujus namucius...

Tai kiek to pavasario reiks dar laukti neaisku, tai pradedam dirbti ir ziemos metu. O brigada kokiu darbu laukia, gal sildintojai
Atsakyti
Seniau jau balandžio vidury jau galima ir pamatus kasti, o dabar ko gero tik gegužyje . pas mus netoli pabaiga gipso sukimo. gerai , kad dar sniegas ir šalta,o tai musu gipsoriai jau žiūrėtų kur į lauko darbus jau eiti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 10:40)
Seniau jau balandžio vidury jau galima ir pamatus kasti, o dabar ko gero tik gegužyje . pas mus netoli pabaiga gipso sukimo.  gerai , kad dar sniegas ir šalta,o tai musu gipsoriai jau žiūrėtų kur į lauko darbus jau eiti lotuliukas.gif

ketv sniega pranesa, na gal kita sav jau atsils pagaliau smile.gif thumbup.gif musu kaimynas jau sake iki geguzio bus blokelius susimurijes, bet itariu niekaip nespes
Atsakyti