Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(dairina @ 2013 04 03, 09:11)
Tai kiek to pavasario reiks dar laukti neaisku, tai pradedam dirbti ir ziemos metu. O brigada kokiu darbu laukia, gal sildintojai

O pas mus per ziema viskas uzkonservuota sad.gif
Brigada viska darys. Mes nesimetom ir visus darbus atlieka viena brigada (zmones kai kurie skiriasi, nes ne visi viska gali dirbti). Nusrendem kad taip bus greiciau ir geriau. nes jau esam simta kartu patyre ka reiskia kai visus darbus vis kiti atlieka. Tai tada vieni ant kitu "varo", kad kazkas kazka negerai pridirbo. O cia chebryte neturi ant ko varyti uz visus brokus patys skalpuojami. O siemet kadangi darbai jau kruopstesni laukia tai vyras sake iskart pries darbus bus baisiai rimtas pokalbis del darbu kokybes, darbo stiliaus ir apmokejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JEma: 03 balandžio 2013 - 09:58
Atšils gal, bet dar reik palaukti, kol pašalas išeis iš žemės.
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 04 03, 09:09)
o kas buvo negerai? juk ten lengva ir patiems susideti  g.gif mes su vyru tai dviese dejom bute

Siules vietom truko. Vyras kai kur sake blogai pritvirtinta sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2013 04 03, 09:45)
Man irgi įdomu. Dėjo viengubą ar dvigubą. Karkasas vienagubas ar dvijų lygių?

Kabino kazkaip gipsa. Gipsas viengubas. Profiliai lyg dvigubi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 10:59)
Atšils gal, bet dar reik palaukti, kol pašalas išeis iš žemės.

To labiausiai ir laukiu, nes kanalizacijos pabaigt negali sad.gif
Atsakyti
Airise, jau turi zidini?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 04 03, 10:26)
Airise, jau turi zidini?

Turiu, bet nei kiek nelinksma. Atvežė kapsulę lyg ir supakuota, atidarius viduj mano balta emalė visa juodais pirštais nugrabaliota, ir dar nubrėžtas būkšnys ilgas juoda su kažkuo,kad nenusivalo niekaip. O emalės su stiprais chemikalais negalim avalyt. Tai ką man galvot? iš kur ta kapsulė tokia ir iš kur ją paėmė ta parduotuvė? galėjau sakyt vežkit atgal ,bet per gerą širdį nieko nebesakiau, nes prieš tai atvežė visai ne tą,kurią norėjau pirkt,o panoramą,tai jau tą vežė atgal. Nu nesiseka man. Ar čia kokią maklę norėjo padaryt,ką aš žinau. Ir kainą sumokėjau be jokios nuolaidos,kiek pasakė ,nes nenusileido nei kiek(tokią kainą visur galėjau gaut),bet vat reikėjo nemokėt man už tokį vaizdą . Pirkau Basanavičiaus g,parduotuvėj. Čia jiem tegu būna antireklama. Tegu žiūri iš kur ima kapsules.
Tai va dabar net nenoriu žiūrėt į tą židinį.
dėl meistro darbo tai neturiu jokių priekaištų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 balandžio 2013 - 12:08
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 10:40)
Seniau jau balandžio vidury jau galima ir pamatus kasti, o dabar ko gero tik gegužyje . pas mus netoli pabaiga gipso sukimo.  gerai , kad dar sniegas ir šalta,o tai musu gipsoriai jau žiūrėtų kur į lauko darbus jau eiti lotuliukas.gif

Jo, ir mes dziaugiams, kad pagrindiniai darbai viduj thumbup.gif , tik kurent pabodo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 13:04)

Nesmagu verysad.gif . O kieno gamybos zidini pirkot? Plienini? MB kolkas nusiziurejes visgi spizini lenkista kazkoki modeli g.gif . O mane abejones kankina visgi, ar gerai bus tas spizinis, o dar i Panevezi vaziuot reiktu paziuret g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 03 balandžio 2013 - 12:58

gal įmanoma kažkaip nuvalyti? Ar yra daugiau defektų?
Atsakyti
Turiu, bet nei kiek nelinksma. Atvežė kapsulę lyg ir supakuota, atidarius viduj mano balta emalė visa juodais pirštais nugrabaliota, ir dar nubrėžtas būkšnys ilgas juoda su kažkuo,kad nenusivalo  niekaip. O emalės su stiprais chemikalais negalim avalyt. Tai ką man galvot? iš kur ta kapsulė tokia ir iš kur ją paėmė ta parduotuvė? galėjau sakyt vežkit atgal ,bet per gerą širdį nieko nebesakiau, nes prieš tai atvežė visai ne tą,kurią norėjau pirkt,o panoramą,tai jau tą vežė atgal. Nu nesiseka man. Ar čia kokią maklę norėjo padaryt,ką aš žinau.  Ir kainą sumokėjau be jokios nuolaidos,kiek pasakė ,nes nenusileido nei kiek(tokią kainą visur galėjau gaut),bet vat reikėjo nemokėt man už tokį vaizdą . Pirkau Basanavičiaus g,parduotuvėj. Čia jiem tegu būna antireklama. Tegu žiūri  iš kur ima kapsules.

na jei nelabai matos vos krenta i akis tai sakyciau nu gal nieko tokio bet jei ryskiai tai paskambinciau kad pakeistu, uz kokybe juk ir moki pinigus schmoll.gif as sakau geriau pirma issaiskinti kas kaip, o jei jau nekeistu tada antireklama padaryciau, zinok buna juk visokiu tu atveju, kita kart ir patys nepamato biggrin.gif o db vis ziuresi i zidni ir atsiminsi ta bruksni blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 03 balandžio 2013 - 13:03
Na nejaugi nieks dar nesildinote namu, kad atsiliepimu butu?
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2013 04 03, 15:40)
Na nejaugi nieks dar nesildinote namu, kad atsiliepimu butu?

Šiltinau rudeni, bet ar gerai viska padare dar pasakyt negaliu smile.gif
Atsakyti
Valiau su LoC servetele,su kvepalais blush2.gif (nes gi spiritas ),ka turejau po ranka. Su kokiais vaitspiritais dar ne,bet rašo ,kad tik su vandeniu galima valyt,tai nenoriu bandyt su jais.
Ten tas brūkšnys viduj, taip nežinotum ir nesimatytų gal, pač pakūrenus,bet aš žinau ir tai mane nervina. Ir dar suku galvą,kodėl ji tokia išterliota,ką su ja darė g.gif Perki brangu daiktą ,tai norisi gauti be jokių sugadinimų schmoll.gif Daugiau lyg tai nepastebėjau kokių blogų dalykų,kai užkursim gal pasimatys.
Kapsulė ketinė Jotul,pinigai sumokėti nemaži, nenorėjau tokios brangios pirkti,bet MB sako turėsim gerą daiktą ,gerai kūrensim ,tai atsisakiau kieto kuro pečiaus, kurį galvojom kažkada įrengti(dabar dujos), ir sakau už tuos pinigus tada gerą kapsulę imam.Ortakiai eina visur į antrą aukštą ,tai galvojam bus kaip rimtam apsišildymui.
Ir va prašau doh.gif

Lenkiškos neimkit ,geriau Bef home čekų kokią nors,pažiūrėkit internete,jos geresnės.Ir ko į ta Panevėžį,juk Šiauliuose yra kur pažiūrėt į tas pačias .Yra prie įvažiavimo į bazes parduotuvė, bet ten tik pažiūrėkit, nieko rimtai nesitarkit, kažko kiti meistrai taip sako.
Man kapsulę įstatė ir indėklą dėjo Almis,tai tikrai šaunus meistriukas,joks darbas jam nebaisus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 balandžio 2013 - 17:38
QUOTE(dairina @ 2013 04 03, 09:49)
Sveiki, reiktu kad pasidalintumete fasado sildintoju kontaktais (aisku geru  lotuliukas.gif ) Aciu.

Man taippat reiketu siltintoju,ir tokiu kurie stalazus turetu. Turiu kontaktus bent dvieju ,bet.. Norvegijoje palikau uzrasu knygute.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 04 03, 10:58)
iskart pries darbus bus baisiai rimtas pokalbis del darbu kokybes, darbo stiliaus ir apmokejimo lotuliukas.gif

As visada iskart perpeju zmones jei samdau kad reikalausiu kokybes ir uz broka pyksimes.
Atsakyti