Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

As nesuprantu vieno - kodel nereikalaujat pardavejo pakeist i kokybiska Jotule. Savaja pirkau ir Siauliuos, be ipakavimo, pigiai, bet, viskas tvarkoj. Yra dar vartotoju teises, jei ka...

QUOTE(airise @ 2013 04 03, 16:27)
Valiau su LoC servetele,su kvepalais blush2.gif (nes gi spiritas ),ka turejau po ranka. Su kokiais vaitspiritais dar ne,bet rašo ,kad tik su vandeniu galima valyt,tai nenoriu bandyt su jais.
Ten tas brūkšnys viduj,  taip nežinotum ir nesimatytų gal, pač pakūrenus,bet aš žinau ir tai mane nervina. Ir dar suku galvą,kodėl ji tokia išterliota,ką su ja darė g.gif Perki brangu daiktą ,tai norisi gauti be jokių sugadinimų schmoll.gif  Daugiau lyg tai nepastebėjau kokių blogų dalykų,kai užkursim gal pasimatys.
Kapsulė ketinė Jotul,pinigai sumokėti nemaži, nenorėjau tokios brangios pirkti,bet MB sako turėsim gerą daiktą ,gerai kūrensim ,tai atsisakiau kieto kuro pečiaus, kurį galvojom kažkada įrengti(dabar dujos), ir sakau už tuos pinigus tada gerą kapsulę imam.Ortakiai eina visur į antrą aukštą ,tai galvojam bus kaip rimtam apsišildymui.
Ir va prašau doh.gif

Lenkiškos neimkit ,geriau Bef home čekų kokią nors,pažiūrėkit internete,jos geresnės.Ir ko į ta Panevėžį,juk Šiauliuose yra kur pažiūrėt į tas pačias .Yra prie įvažiavimo į bazes parduotuvė, bet ten tik pažiūrėkit, nieko rimtai nesitarkit, kažko kiti meistrai taip sako.
Man kapsulę įstatė ir indėklą dėjo Almis,tai tikrai šaunus meistriukas,joks darbas jam nebaisus.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 04 03, 18:18)
As nesuprantu vieno - kodel nereikalaujat pardavejo pakeist i kokybiska Jotule. Savaja pirkau ir Siauliuos, be ipakavimo, pigiai, bet, viskas tvarkoj. Yra dar vartotoju teises, jei ka...

Mano buvo ant padėklo,su įpakavimu-toks kartonas užmautas su visais numeriais ir dar susegta su žalia juosta. Pasakiau,kad matau problemą, bet kažkaip susimėčiau ir nebekėliau triukšmo , o reikėjo, ir jau dabar ji įstatyta ir apkalta. Ar beardyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 balandžio 2013 - 18:52
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 18:27)
Valiau su LoC servetele,su kvepalais blush2.gif (nes gi spiritas ),ka turejau po ranka. Su kokiais vaitspiritais dar ne,bet rašo ,kad tik su vandeniu galima valyt,tai nenoriu bandyt su jais.
Ten tas brūkšnys viduj,  taip nežinotum ir nesimatytų gal, pač pakūrenus,bet aš žinau ir tai mane nervina. Ir dar suku galvą,kodėl ji tokia išterliota,ką su ja darė g.gif Perki brangu daiktą ,tai norisi gauti be jokių sugadinimų schmoll.gif  Daugiau lyg tai nepastebėjau kokių blogų dalykų,kai užkursim gal pasimatys.
Kapsulė ketinė Jotul,pinigai sumokėti nemaži, nenorėjau tokios brangios pirkti,bet MB sako turėsim gerą daiktą ,gerai kūrensim ,tai atsisakiau kieto kuro pečiaus, kurį galvojom kažkada įrengti(dabar dujos), ir sakau už tuos pinigus tada gerą kapsulę imam.Ortakiai eina visur į antrą aukštą ,tai galvojam bus kaip rimtam apsišildymui.
Ir va prašau doh.gif

Tai pabandykit pasiskambinti jiems,tegul atvažiuoja-apžiūri. blink.gif
Pabandykit paaiškinti,kad reiktų tai kažkaip sutvarkyti šitą reikaliuką ax.gif Matysit,ką sakys?O gal pakeis į kitą? Ar bent jau surasit kokį variantą..... g.gif Aš jūsų vietoje pabandyčiau juos išsikviesti... ax.gif
O ir priminčiau,kad sakiau,kad yra problema....
Pradžiai gražiu tonu(manau kad susitarsit),o jei ne-tai ir truputi ...... Nu suprantat. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana79: 03 balandžio 2013 - 18:58
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 19:50)
Mano buvo ant padėklo,su įpakavimu-toks kartonas užmautas su visais numeriais ir dar susegta su žalia juosta. Pasakiau,kad matau problemą, bet kažkaip susimėčiau ir nebekėliau triukšmo , o reikėjo, ir jau dabar ji įstatyta ir apkalta. Ar beardyt g.gif

manau,kad dabar jau jūsų problemos g.gif nes sakys kodėl nesikreipėte kol buvo tik išpakuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 18:27)

Lenkiškos neimkit ,geriau Bef home čekų kokią nors,pažiūrėkit internete,jos geresnės.Ir ko į ta Panevėžį,juk Šiauliuose yra kur pažiūrėt į tas pačias .Yra prie įvažiavimo į bazes parduotuvė, bet ten tik pažiūrėkit, nieko rimtai nesitarkit, kažko kiti meistrai taip sako.

Tokiu butent nera Siauliuose niekur g.gif , lyg tik Kaune ir i Panevezi gali atvezt. O Siauliouose ziurejom - nieko neradom, kas tiktu is esamu ekspozicijose smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 18:50)
Pasakiau,kad matau problemą, bet kažkaip susimėčiau ir nebekėliau triukšmo , o reikėjo, ir jau dabar ji įstatyta ir apkalta. Ar beardyt g.gif

Nelabai suprantu, kurioje vietoje tas bruksnys? Jei kapsules viduje, tai kokios problemos? Pakurensit pora kartu (o jei dar malkos dregnesnes doh.gif ) ir kapsule taps juodesne uz velnia, jokiu defektu nebesimatys! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 04 03, 21:12)
Nelabai suprantu, kurioje vietoje tas bruksnys? Jei kapsules viduje, tai kokios problemos? Pakurensit pora kartu (o jei dar malkos dregnesnes  doh.gif ) ir kapsule taps juodesne uz velnia, jokiu defektu nebesimatys! biggrin.gif

Būtent,viduje. Aišku, kad jos nesimatys ,kai viskas pajuodos,ir pačiam degimui tai jokio trukdžio. drinks_cheers.gif
meistrai kurie dirbo žino,matė kaip buvo,tai jei ką paliudys, ir pardavėjui irgi pasakėm iš pat pradžių kai tik įsinešėm. Galvojom,kad nusivalys, o kadangi ne tai doh.gif
Pakalbėjau su meistru,jis patarė man jei jau taip nėr gyvenimo dėl to, eiti prašyti pakeisti , ten viduj tos išimamos detalės, tai visos nereikės traukti. Tai dabar kalbėsiu su parduotuve, parašysiu ,kaip sekėsi.

Natele,Bef home stovi toj pačioj parduotuvėj Basanavičiaus g,- vadinasi Start 7,man ji irgi patiko,gražiai atrodo ,nemaža kasetė.bet galima ir kitokią užsisakyt, jokios problemos. Pažiūrėk internete kokios nori. Aš jau irgi buvau visas jas apžiūrėjusi.

va tam puslapyje žiūrėk bet yra ir kitur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 03 balandžio 2013 - 21:56
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 21:50)
Pakalbėjau su meistru,jis patarė man jei jau taip nėr gyvenimo dėl to, eiti prašyti pakeisti 

O kokia prasme? Is kur toks smulkmeniskumas? g.gif Pasikurenkit greiciau ta zidini ir ramiau miegosit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 04 03, 18:18)
As nesuprantu vieno - kodel nereikalaujat pardavejo pakeist i kokybiska Jotule.  Yra dar vartotoju teises, jei ka...

O gal geriau is karto mirties bausme tam pardavejui uz toki BAISU BROKA? biggrin.gif Atsipalaiduokit, zmones, kas jums darosi? Cia taip pramogaujat, stroindami aplinkinius, ar siaip veikti neturit ka? biggrin.gif Juk tas pardavejas - tik perpardavejas, o ne gamintojas! Jei zidinys buvo supakuotas, tai is kur jam zinoti, kas ten viduje darosi? Nemanau, kad tokia smulkmena verta tiek pastangu ir sugaisto laiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistika...: 03 balandžio 2013 - 22:26
QUOTE(Mistika... @ 2013 04 03, 22:20)
O kokia prasme? Is kur toks smulkmeniskumas?  g.gif  Pasikurenkit greiciau ta zidini ir ramiau miegosit  mirksiukas.gif
Papildyta:

O gal geriau is karto mirties bausme tam pardavejui uz toki BAISU BROKA?  biggrin.gif  Atsipalaiduokit, zmones, kas jums darosi? Cia taip pramogaujat, stroindami aplinkinius, ar siaip veikti neturit ka?  biggrin.gif Juk tas pardavejas - tik perpardavejas, o ne gamintojas! Jei zidinys buvo supakuotas, tai is kur jam zinoti, kas ten viduje darosi? Nemanau, kad tokia smulkmena verta tiek pastangu ir sugaisto laiko  ax.gif

Tu teisi, pardavėjas nieko nežinojo,kas ten supakuota ,o aš per daug supanikavau blush2.gif bet norėjosi,kad būtų viskas idealiai, o išėjo kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 04 03, 23:20)
O kokia prasme? Is kur toks smulkmeniskumas?  g.gif  Pasikurenkit greiciau ta zidini ir ramiau miegosit  mirksiukas.gif
Papildyta:

O gal geriau is karto mirties bausme tam pardavejui uz toki BAISU BROKA?  biggrin.gif  Atsipalaiduokit, zmones, kas jums darosi? Cia taip pramogaujat, stroindami aplinkinius, ar siaip veikti neturit ka?  biggrin.gif Juk tas pardavejas - tik perpardavejas, o ne gamintojas! Jei zidinys buvo supakuotas, tai is kur jam zinoti, kas ten viduje darosi? Nemanau, kad tokia smulkmena verta tiek pastangu ir sugaisto laiko  ax.gif

Man toks jausmas kad ta kapsule jau buvo pas kazka namuose paviesejus.. Ir iskeliavo is tu namu del to kad buvo bruksnys tyas nelemtas. O montavimo eigoje ir nusiupinejo,ismurzino visa kapsule. O supakuoti is naujo kapsule nemanau kad nereikia didelio isradingumo..
Sakote apruks viskas ir nesimatys? Bet ten kaiptik speciali emale kuri neturi aprukti.. Vadinasi ir matysis. Asliepciau ta detale pakeisti. Jum stiklo paketa subraizyta idetu,nelieptumete pakeisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 04 03, 22:50)

Natele,Bef home stovi toj pačioj parduotuvėj Basanavičiaus g,- vadinasi  Start 7,man ji irgi patiko,gražiai atrodo ,nemaža kasetė.bet galima ir kitokią užsisakyt, jokios problemos. Pažiūrėk internete kokios nori. Aš jau irgi buvau visas jas apžiūrėjusi.

va tam puslapyje žiūrėk bet yra ir kitur

Kazkas netiko manajam tos Bef home vienoj nuziuretoj internete - ai, atsiminiau, kad varztai kazkokie susukti - ne vientiso liejimo gal g.gif .
Tai tam ikeltam psl., paziurejau, jo nuziureta firma irgi yra - lenku TARNAVVA. Tarnava is vientiso ketaus lydinio, ziuriu, ir garantija 10m. duodama g.gif .
http://www.zidiniupa...e-tarnavva.html
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 04 04, 06:17)
Man toks jausmas kad ta kapsule jau buvo pas kazka namuose paviesejus.. Ir iskeliavo is tu namu del to kad buvo bruksnys tyas nelemtas. O montavimo eigoje ir nusiupinejo,ismurzino visa kapsule.

Man irgi pirma tokia mintis kilo doh.gif . O dar kai is pradziu ne ta zidini atveze, paskui vel kita ir dar nevykusi ... tai labai gerai suprantu airises mintis 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos, suku dabar aš galvą dėl katilo... g.gif statybininkai jau ragina apsisprėsti ar žvakę ar paprastą katilą, metalinį ar ketaus.... nu, žodžiu, žalia aš tuo klausimu... gal būtų patariančių? Katilinė maža, žildomų grindų plotas apie 100 kv.
Atsakyti