Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 85 laida

O, smegenis dalinatės? bigsmile.gif Ir aš į eilę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2013 04 30, 13:57)
O, smegenis dalinatės? bigsmile.gif Ir aš į eilę biggrin.gif
Gerai. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2013 04 27, 17:15)
Tai turbut dar lauksiu nuotaikos tinkančios sukretimams biggrin.gif Pas mane dabar Murakamiškas periodas - skaitau jo Žiurkes serija. Šiandien pradejau "Avies medžiokle". Ispudis neblogas, bet pirmos dvi trilogijos dalys nesužavejo taip kaip kažkada skaityta "Mylimoji Sputnik" ax.gif

Ir aš dabar Avies medžioklę skaitau.

Labai norėčiau su kuria iš jūsų apsikeisti smegenimis bigsmile.gif
Atsakyti
Kol kas tik pasiskolint gali. Ir tai teks eilutej pastovet lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien, jūsų apžavėta, gavau iš amazono "Mažmožių dievą"

Ir tuo pačiu, pačią perkamiausią knygą Gillian Flynn "Gone girl". Trileris, darbe suskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 04 30, 21:24)
Labai norėčiau su kuria iš jūsų apsikeisti smegenimis bigsmile.gif
Gal Pajauta paskolins, jei asmeninės?..
Arba galiu parūpinti nebrangiai vilnietėms smegenų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2013 04 28, 22:52)
Va va as is tu,kur bibliotekininke sako,kad Tolimos valandos nesuzavejo.Na isties tai nepabaigiau dar iki galo skaityti,skaitau ja tik darbe,bet paskutiniu metu stipraiai atitrukus buvau,tai gal dar ir tai,kad skaitau jau ilgai ir su pertraukom,niekaip neisuka manes,kad susizaveciau.Palyginu skaityma namie ir darbe,tai skirtumas jauciasi,namie knygos skaitosi visai kitaip,labiau isigylini ir isijauti.smile.gif Nesakau,kad visai nepatinka,bet ne ant tiek,kaip pirmosios dvi smile.gif

Oi, kaip gaila. verysad.gif Aš tai nuoširdžiai ta knyga susižavėjau wub.gif Mes kažkurioj temoj jau esam apie tai kalbėję, ir tikrai pritariu, kad knygą reikia skaityti kuo labiau nuosekliai, nes atitrūksti... knygos vertė dingsta, neįsijauti, nepagauna. Aš įtariu, kad man tai nutiko su "Valgyk. Melskis. Mylėk. - nes skaičiau priešokiais. O Jūržolei taip nutiko su fajumi, jeigu neklystu ax.gif

QUOTE(good4u @ 2013 04 29, 17:39)
Neseniai įveikiau Jaroslavo Melniko knygą "Rojalio kambarys".  verta perskaityti šį perliuką!

Anksčiau ar vėliau, vienaip ar kitaip ax.gif - perskaitysiu 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2013 04 29, 23:54)
B.Akunin"Aukso skrynia"
S.Becketo"knyga - "Mirusiųjų šnabždesiai".Pradžia jaui sudomino, įtraukė
Kita kurią skaitau irgi įdomi tai Norman Doidge "Save keičiančios smegenys"

Akuninas ir man labai patiko. Noriu jį visą rusiškai perskaityi, kad nereikėtų prie lietuviškų leidimų taikytis 4u.gif
O "Mirusiųjų šnabždesius' perskaičiusi pradžią ir pabaigą nunešiau ramia sąžine į biblioteką. Man per daug smulkmeniškai tas kūnų irimas aprašytas. Ne man.
Smegenų ir man reikėtų. Jaučiu tūkumą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 04 30, 23:09)
Gal Pajauta paskolins, jei asmeninės?..
Arba galiu parūpinti nebrangiai vilnietėms smegenų.  lotuliukas.gif

bet kokių man nereikia schmoll.gif Pajautos imčiau bigsmile.gif

O manąsias sunkiai prakištumei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 04 30, 23:55)
Akuninas ir man labai patiko. Noriu jį visą rusiškai perskaityi, kad nereikėtų prie lietuviškų leidimų taikytis 4u.gif

Kaip aš tau pritariu. mirksiukas.gif thumbup.gif Jį reikia tik rusiškai skaityti, nors kai pamačiau kad giria lietuvišką vertimą, gal ir pabandysiu Aukso skrynią. lotuliukas.gif Bet paskui vis tiek dar rusiškai reiks skaityt.
O aš skaitau "Stambulą" ir kaifuoju. Paskutiniu metu kažko labai Turkija domina. Ir tos nespalvotos nuotraukos tiesiog žavuma. Tinkamu laiku tinkama knyga gerai veikia. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos...

regis pertrauką tarp skaitymų (čia po keletos vaikų - paauglių knygų iš Knygų mugės) baigėsi, ir vėl imuosi skaityti. T. Shachas skaitosi ne itin.... aš LABAI mėgstu pasakas, bet po jų man reikia mąstyti, gromuluoti t.y. biggrin.gif

tad parsinešiau Melniką, Kajoką ir Hrabalą bigsmile.gif ir dar "Geriausią Lietuvos 2003 - 2006 fantastiką". T.y. pasakėlių beveik nusivylusiems suaugusiems. Ar pastebėjot kaip dažnai fantastikoje yra beprąsmybės neišvengiamumo jausmas? Na ir taip aišku, kad viskas bus blogai, tad knygose aš norėčiau bent iliuzijos, kad GALI būti ir gerai? cool.gif
Atsakyti
Kadangi pastaruoju metu daugiausiai skaitau internetinius dienoraščius, tai nelabai turiu ką papasakoti. Ką tik baigiau knygelę, sudarytą irgi iš blogo (kažkaip man tas pavadinimas su blogiu asocijuojasi doh.gif ) įrašų. Visai linksma, rekomenduoju, jei turit laiko ir nelabai norit rimto skaitymo. Галина Хованова Среда обитания приличной девушки

Dar išklausiau Džeko Londono "Pietinių jūrų apsakymų" rinkinuka (vyro įtaka). Kai kurie visai neblogi tongue.gif Iki šiol aš daugiausiai esu skaičiusi jo apie aukso karštinę.

Akunino "Aukso skrynia" man irgi savo laiku patiko. Visai linksma. Yra dar dvi knygos apie Fandorino provaikaičio gyvenimą. Gal ir ne tokios geros, bet prie progos, kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
O kalbant apie pvz. Akuniną ir Frajų. Ar įmanoma kur Kaune nusipirkti popierinių rusiškų knygų? blush2.gif
Atsakyti