Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 85 laida

Antradienį? Ketvirtadienį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 05 10, 22:25)
laisve papugoms smile.gif pagaliau griztu i visuomene ir degu noru socializuotis smile.gif kada, kaunietes?

QUOTE(klopedija @ 2013 05 11, 20:02)
Antradienį? Ketvirtadienį?  g.gif

thumbup.gif Man tinka abi dienos (nebent kokie netikėti trukdžiai iškiltų), tad prisiderinčiau prie daugumos smile.gif
Papildyta:
Prieplauka, va kokia knyga bus išleista thumbup.gif
Жозе Сарамаго «[Про]зрение»
http://www.moscowboo...iew.asp?id=5426
(jau užsakiau Tau ir sau)

Luiziana, gal jau ir matei, kad Tave kai kas išgirdo, bet vis tiek įmetu nuorodą biggrin.gif thumbup.gif :
Numatomos leisti knygos. Nr. 18. 2013 m. balandžio 29 - gegužės 5 d.
Private. Žaidynės : [detektyvinis romanas] / James Patterson, Mark T. Sullivan ; [vertė Ieva Albertavičienė]. – Vilnius : manoknyga.lt, 2013. – 352 p. – ISBN 978-609-95416-9-3

Kai tik pasirodys knygynuose, apžiūrėsiu šitą knygą:
Lygi su saule : romanas / Anita Amirrezvani ; iš anglų kalbos vertė Aušra Lapinskienė. – Vilnius : Alma littera, 2013. – 384 p. – ISBN 978-609-01-1022-5

http://senas.lnb.lt/...p;categoryId=20
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2013 05 11, 22:46)
thumbup.gif Man tinka abi dienos (nebent kokie netikėti trukdžiai iškiltų), tad prisiderinčiau prie daugumos smile.gif
Papildyta:
Prieplauka, va kokia knyga bus išleista thumbup.gif
Жозе Сарамаго «[Про]зрение»
http://www.moscowboo...iew.asp?id=5426
(jau užsakiau Tau ir sau)

man labiau tinka ketvirtadienis smile.gif

oij ,Dolitle, Tu nuostabi, kad uzsakei ta knyga thumbup.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 05 10, 21:25)
laisve papugoms smile.gif pagaliau griztu i visuomene ir degu noru socializuotis smile.gif kada, kaunietes?

gera žinia biggrin.gif

QUOTE(Dolitlė @ 2013 05 11, 21:46)

Lygi su saule : romanas / Anita Amirrezvani ; iš anglų kalbos vertė Aušra Lapinskienė. – Vilnius : Alma littera, 2013. – 384 p. – ISBN 978-609-01-1022-5

ar ne ji "Gėlių kraujo" autorė?

Skaitau Kajoką. Pati savimi stebiuosi, kad slaitau lietuvį ir dar gyvą unsure.gif cool.gif
Malonumas ausims ir nosiai jo "Ežeras"
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 05 10, 15:05)
Labos 4u.gif

Vilnietes, gal meeta padarom mirksiukas.gif  4u.gif Busiu LT geguzes 25-birzelio 1 dienomis. Visai butu smagu susiuku pavalgyt ganbejuje biggrin.gif  4u.gif

labai smagu būtų susimatyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 05 12, 13:49)
man labiau tinka ketvirtadienis smile.gif

Bandykim ketvirtadienį smile.gif
Vieta kaip visada? Lauko nenorim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 05 13, 09:04)
Skaitau Kajoką. Pati savimi stebiuosi, kad slaitau lietuvį ir dar gyvą unsure.gif  cool.gif
Malonumas ausims ir nosiai jo "Ežeras"

prieš kurį laiką taip pat rašiau, kaip man patiko "Ežeras". gaila, "Kazašas" jau ne taip maloniai skaitėsi, labiau toks "šizovas", nei fantastinis romanas, daugiau religijos, mistikos, siurrealizmo, kažkokio sunkumo

QUOTE(martux @ 2013 05 13, 11:37)

jei oras geras, galima "miesto sode" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2013 05 13, 11:37)

ėėėė, respublikinis renginys darbe. Negalėsiu unsure.gif

Na, Kajoko mistiniai deriniai man ne visi "limpa" (turiu galvoje Judas prie Mocarto ir Saljierio, sprogimai Maskvoje ir nesybės biggrin.gif ) bet nieko. Tačiau jau pradedu jausti per daug "vyriškumo" - nes norint būti moterimi, į kurią atkreiptų dėmesį Kajokas reikia būti: paslaptinga, nukentėjusia, tylia (čia labai svarbu) ir beveik nematoma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2013 05 11, 21:46)

Luiziana, gal jau ir matei, kad Tave kai kas išgirdo, bet vis tiek įmetu nuorodą biggrin.gif  thumbup.gif :
Numatomos leisti knygos. Nr. 18. 2013 m. balandžio 29 - gegužės 5 d.
Private. Žaidynės : [detektyvinis romanas] / James Patterson, Mark T. Sullivan ; [vertė Ieva Albertavičienė]. – Vilnius : manoknyga.lt, 2013. – 352 p. – ISBN 978-609-95416-9-3

Oj,dekui dekui,jau maciau ir uzsirezervavau ta naujiena,tikiuosi nenuvils,kad patiko viena jo knyga,tai nereiskia,kad ir kita gali patikti,bet labai labai noriu suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 05 13, 13:08)

jei oras geras, galima "miesto sode"  smile.gif

Kaunietes, ketvirtadieni po 16 val. "Miesto sodo " lauke?
Atsakyti
O jeigu lis? g.gif
Atsakyti
Nelis. biggrin.gif Jei lis, lįsim vidun. Bet netoli ir "Drakonas". biggrin.gif
Atsakyti