Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 06, 19:54)
Itariu kad ir man tas pats gresia  verysad.gif

tave siusim pirma, jei neisvarys, tai eisiu drasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 06, 18:03)
tave siusim pirma, jei neisvarys, tai eisiu drasiai  biggrin.gif

Na gerai jau gerai bandysiu laikyti raudonaji fronta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 06 kovo 2013 - 19:21
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 06, 15:42)
Tepu ant sausos, reiks kada bandyt ir ant dregnos. Gaila, kad niekas neprekiauja Lt rytu Afrikos taukmedziu. Jo kaina didesne, bet jis yra gerokai minkstesnis ir tepasi kaip kremas.

Jei norisi minksto kaip kremas sviestuko, gali i paprasta kieta taukmedi kazkiek ipilti skysto aliejaus, pvz. makadamiju (jis gydo randus ir zaizdeles) http://www.aromanatu...ju-aliejus.html
ar kvieciu gemalu
http://www.aromanatu...lu-aliejus.html
ar bet kokio kito ir visa ta mase tiesiog issukti mentele. Ir turesi minksta kremuka, kuris puikiai tepsis smile.gif
Aisku, geriausia tepti ant dregnos odos, kad jis geriau isigertu.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 06, 18:43)
Cia gal ir pas mus tas virusas atkeliaves, Italijoje jis kasmet siaucia, vat drauge ten gyvenanti irgi praeita nakti praleido klozeta apsikabinusi, o kita diena viskas OK, praeina. Ten daug kas i sezona karta suserga.
gresia ir man, uzklausiau ten dirbancios merginos, tai syptelejo gudriai, sake kaip nors  ax.gif atseit labai neziuri, nors popieriuose kuriuos gavau aiskiai parasyta, kad reik atideti op. Ir nutraukti pries 2 sav. kontraceptiku vartojima kas vartoja smile.gif

Na mano mmm tai kūdos labai ir būna, jei kas turit Mireną- žinot. Tept, lept - įkloto dieninio pakanka. blush2.gif Mislinu mislinu, kaip ten bus g.gif
Atsakyti
O vitaminus ar geret kas nors pries operacija ???
Atsakyti
Deja Vu, uzsisakiau pabandymui ta uzrodyta Nilo taukmedziu sviesta is Aroma, bet paskui vis tiek imsiu tik is Natures Shee Butter, nu nerealus man ju sviestas, toks minkstas, kvapas malonus, vertas savo kainos smile.gif

Ex Tesle, as geriau kazkur tris menesius vitaminus. Labiau del plauku, bet sudetyje gelezies buvo, tai hemoglobinui irgi itakos turejo.
O siaip idomu, jums dare po op GCH kraujo tyrimus? Man arba nedare, arba nepasake. Aplamai, kazkokio israso negavau, kas ir kaip, kiek nujove, kiek kraujo nuleido ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 06 kovo 2013 - 21:53
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 06, 22:51)
Aplamai, kazkokio israso negavau, kas ir kaip, kiek nujove, kiek kraujo nuleido ir pan.

Idomu g.gif o kaip kitoms? Juk po bet kokiu op gauni ataskaita paprastai.
Atsakyti
Gal prasyti reikia g.gif Rimtai, kaip kitoms? Praset ar patys dave?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 06, 22:51)
Deja Vu, uzsisakiau pabandymui ta uzrodyta Nilo taukmedziu sviesta is Aroma, bet paskui vis tiek imsiu tik is Natures Shee Butter, nu nerealus man ju sviestas, toks minkstas, kvapas malonus, vertas savo kainos smile.gif

Ex Tesle, as geriau kazkur tris menesius vitaminus. Labiau del plauku, bet sudetyje gelezies buvo, tai hemoglobinui irgi itakos turejo.
O siaip idomu, jums dare po op GCH kraujo tyrimus? Man arba nedare, arba nepasake. Aplamai, kazkokio israso negavau, kas ir kaip, kiek nujove, kiek kraujo nuleido ir pan.

paprašyt reikia, čia gi ne ligoninė, o grožio chirurgija mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, kazkaip nepamasciau. O tai gal galima ir po menesio kito, turbut lieka istorijoje? Arba gal i el pasta gali atsiusti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 06 kovo 2013 - 23:57
tikrai duos išrašą, tik paprašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas,

aš irgi mąstau rimtai pagert vitaminų profilaktikai - blogiau nebus. juolab geležis juk plaukams, nagams ir ragams gerai smile.gif
prieš operaciją būsiu Kaune, tai pasidarysiu tyrimus iškart klinikoj. sakė tik kraują paims ir daugiau nieko.

JolantukasZ - gal matavai save prieš operaciją ir dabar, kai jau tinimas nuėjęs? mane domina liemuo, pilvas ir siurbtos šlaunys. tau tik iš išorės siurbė?
Atsakyti