Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(Agnestar @ 2013 03 07, 18:29)

As pvz neisivaizduoju kitos apsaugos  ax.gif

Vyra "iskastruoti" smile.gif ... Lai vyrai pasirupina situo dalyku kaip apsaugoti moteri...
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 07, 20:43)
Vyra "iskastruoti" smile.gif  ... Lai vyrai pasirupina situo dalyku kaip apsaugoti moteri...

as pasiuliau saviskiui, tai nesuprato zmogus smile.gif buvo paprastas atsakymas ne smile.gif pokalbis tuom ir baigesi smile.gif
Atsakyti
Vyra "iskastruoti" smile.gif  ... Lai vyrai pasirupina situo dalyku kaip apsaugoti moteri...

mazai tokiu supratingu vyru, kurie suvokia kontraceptiku zala smile.gif Kai mano vienai draugei vyras patare pasidaryti operacija (kai ji pasiskunde, kad jai blogai nuo kontraceptiku), o ji jam atsake tuo paciu, kad gal tu pasidaryk, tai jis liko baisiausiai isizeides doh.gif biggrin.gif
nukrypome nuo temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 03 07, 09:37)
labas rytas,

aš irgi mąstau rimtai pagert vitaminų profilaktikai - blogiau nebus. juolab geležis juk plaukams, nagams ir ragams gerai  smile.gif
prieš operaciją būsiu Kaune, tai pasidarysiu tyrimus iškart klinikoj. sakė tik kraują paims ir daugiau nieko.

JolantukasZ - gal matavai save prieš operaciją ir dabar, kai jau tinimas nuėjęs? mane domina liemuo, pilvas ir siurbtos šlaunys. tau tik iš išorės siurbė?

ne, tikrai nesimatavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 07, 20:58)
mazai tokiu supratingu vyru, kurie suvokia kontraceptiku zala  smile.gif nukrypome nuo temos  ax.gif

Na tai tada mano auksinis vyras 4u.gif sorriukas kad nukrypom nuo temos... ar kam nors yra buve kad po operacijos sukiltu temperatura??? g.gif
Atsakyti

Maniskis maste apie tai, jei labai labai uzsispirciau...gal smile.gif
Atsakyti
Merginos, su musu diena 4u.gif
Shining bright like a diamond
We’re beautiful like diamonds in the sky 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 03 05, 22:08)
Papildyta:
Aš pasižiūrėjus kaip tai daro K pati kitus išsikrapsčiau (net 6 ar 8, jau neatsimenu tiksliai)  4u.gif

na nupurto mane vien toji mintis apie siulus, nieko pas mane panasaus nebuvo, siuvo mane su tirpstanciais, ir randas lyg siulas, tik va kad butu jo sonai zemiau smile.gif isvis butu ledas smile.gif
Dar galvoju, kad gal vis delto yra to pertekliaus ir nebuvau pertempta, nors striju tikrai nauju atsirado g.gif ai as dar vis mastymuose smile.gif

Del vyru, nukrypimo ne i tema apie vyrus, tai kazkaip man tokia mintis nesauna, o jei pasikeicia seimoj situacija, skyrybos, mirtis, lieka vyras vienas, noretu kurt seima nauja ir ka .... as kazkaip taip parist nenoriu, gal blogai mastau blush2.gif

O is kitos puses apie vyrus, tai man jau idomu kas maniskiui pasidare, nuo Valentinkes nepazsytu as jo, kaip uz dovanojo dovana, toks meilus ir kitoks pasidares, jei kur bastytus ir uztruktu galvociau kokia meiluze issitaises biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 03 08, 10:33)
Merginos, su musu diena  4u.gif
We’re beautiful like diamonds in the sky  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(anila:) @ 2013 03 08, 10:45)

O is kitos puses apie vyrus, tai man jau idomu kas maniskiui pasidare, nuo Valentinkes nepazsytu as jo, kaip uz dovanojo dovana, toks meilus ir kitoks pasidares, jei kur bastytus ir uztruktu galvociau kokia meiluze issitaises biggrin.gif

kasdien vis gražėji, tai ir vyro matyt jausmai stiprėja thumbup.gif
Atsakyti
Labos,
QUOTE(anila:) @ 2013 03 08, 09:45)
na nupurto mane vien toji mintis apie siulus, nieko pas mane panasaus nebuvo, siuvo mane su tirpstanciais, ir randas lyg siulas, tik va kad butu jo sonai zemiau smile.gif isvis butu ledas smile.gif
Dar galvoju, kad gal vis delto yra to pertekliaus ir nebuvau pertempta, nors striju tikrai nauju atsirado g.gif ai as dar vis mastymuose smile.gif
Del vyru, nukrypimo ne i tema apie vyrus, tai kazkaip man tokia mintis nesauna, o jei pasikeicia seimoj situacija, skyrybos, mirtis, lieka vyras vienas, noretu kurt seima nauja ir ka .... as kazkaip taip parist nenoriu, gal blogai mastau blush2.gif

Vat man labai įdomu skaityt tokias moterų mintis -" skyrybos, mirtis ir vyras nori kurti naują šeimą ar ką....". Pala pala, o tai moteris nenorės kurti naujos šeimos? Norės, tik deja, jos biologinis laikrodis jau nutiksėjęs. Tipo vyrai gali vaikų susilaukt ir dar su keliomis po manęs.... Tipo - sudėvėjau vieną moteriškę, o dabar kitą dėvėsiu? blink.gif g.gif biggrin.gif
Nu nifiga, brangusis, jei jau aš pasenau, ir gimdyt nebegaliu, tai senk ir tu su manimi, nėr čia ko laugh.gif
Vesiu aš jį kastruot ir psio, lai nemąsto čia apie kitas bobas ir kitus vaikus.
Beje, tą daro tame pačiame pastate, kur Gch ir kaina nežvėriška.

Ot geros mano mintys kovo 8-osios proga , ane? thumbup.gif
Atsakyti
Idomiausia, kad turiu drauge, kurios vyrui virs 50, o vaiku turi jis jau 6, bet nepasiraso ne uz ka tai procedurai. Tai va, egoizmas ir ne kitaip.
Papildyta:
Tai jei ryte temoj neparase Bumbulas, gal pasiryzo g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 03 08, 08:33)
Merginos, su musu diena  4u.gif
We’re beautiful like diamonds in the sky  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Titanium @ 2013 03 08, 15:09)
Labos,

Vat man labai įdomu skaityt tokias moterų mintis -" skyrybos, mirtis ir vyras nori kurti naują šeimą ar ką....". Pala pala, o tai moteris nenorės kurti naujos šeimos? Norės, tik deja, jos biologinis laikrodis jau nutiksėjęs. Tipo vyrai gali vaikų susilaukt ir dar su keliomis po manęs.... Tipo - sudėvėjau vieną moteriškę, o dabar kitą dėvėsiu? blink.gif  g.gif  biggrin.gif
Nu nifiga, brangusis, jei jau aš pasenau, ir gimdyt nebegaliu,  tai senk ir tu su manimi, nėr čia ko laugh.gif
Vesiu aš jį kastruot ir psio, lai nemąsto čia apie kitas bobas ir kitus vaikus.
Beje, tą daro tame pačiame pastate, kur Gch ir kaina nežvėriška.

Ot geros mano mintys kovo 8-osios proga , ane? thumbup.gif

nera cia ko bedaryti kitus vaikus gi turi jau vaiku lai rupinasi tais vaikais drinks_cheers.gif
Atsakyti