Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 08, 16:39)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

nera cia ko bedaryti kitus vaikus gi turi jau vaiku lai rupinasi tais vaikais drinks_cheers.gif

Va būtent thumbup.gif Dar suprasčiau, jei pirmoje santuokoje nesusilaukė vaikų...
O jei vaikai pagimdyti- kalk pinigus mamytės renovacijai ir fabrikėlio uždarymui, gana tručyt savo moterį visokiom chemijom, spyruoklėm, gumom ir taip toliau. tongue.gif
Nebetraukia sava moteriškė- tiuninguok ją taip, kad atrodytų kaip iš katalogo ir galėsi iš naujo varvim seilę ir pats sau pavydėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 08, 16:09)
Vesiu aš jį kastruot ir psio, lai nemąsto čia apie kitas bobas ir kitus vaikus.
Beje, tą daro tame pačiame pastate, kur Gch ir kaina nežvėriška.

O kiek, beje, kainuoja? Nes mano vyras po šito netyčiuko kažkaip sakė pagalvos apie tokį variantą, nes vaikų jam jau kaip ir gana.

O dėl vaikų turėjimo su kita moterim tai jooo, arba nori vaikų apskritai arba jei jau gana su viena, tai gana apskritai. O ne su viena tai jau kaip ir gana, bet jei būtų kita, tai norėtų dar. Tai kas čia per nesąmonė - arba gana arba negana, koks skirtumas su kuo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Įsiterpsiu į Jūsų temelę. Už kelių savaičių planuoju pasidailint krūtinę pas TA. Man pasiūlė nusiurbti pažastis (man tai nieko nekainuos), nors jos man netrukdė iki šiol. Gal kas nors iš Jūsų darėtės pažastų nusiurbimą ir ar likote patenkintos rezultatu?
Iš anksto dėkoju pasisakiusioms smile.gif
Atsakyti
Sveikos!Turiu prasyma!Gal kas is skaitanciu gali pagelbeti. Siandien paskambinau uzsirasyti konsultacijai i GK ir man pasiule tik balandzio 9 diena konsultacijai, ir baisiausia tai,kad man netinka, nes as tom dienom jau griztu i DE is Lietuvos. As i LT griztu kovo 24 iki balandzio 06 busiu. Gal netycia, sakau, kas galetu ar noretu perkelti savo konsultacija apsikeisti dienom. Zinau, naivu, bet bandau visus variantus smile.gif Help! Noriu buti grazi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2013 03 08, 18:16)
Sveikos!Turiu prasyma!Gal kas is skaitanciu gali pagelbeti. Siandien paskambinau uzsirasyti konsultacijai i GK ir man pasiule tik balandzio 9 diena konsultacijai, ir baisiausia tai,kad man netinka, nes as tom dienom jau griztu i DE is Lietuvos. As i LT griztu kovo 24 iki balandzio 06 busiu. Gal netycia, sakau, kas galetu ar noretu perkelti savo konsultacija apsikeisti dienom. Zinau, naivu, bet bandau visus variantus smile.gif Help! Noriu buti grazi smile.gif  4u.gif

nemanau, kad atsirastu kas, o cia pas ka konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 03 08, 17:03)
O kiek, beje, kainuoja? Nes mano vyras po šito netyčiuko kažkaip sakė pagalvos apie tokį variantą, nes vaikų jam jau kaip ir gana.

O dėl vaikų turėjimo su kita moterim tai jooo, arba nori vaikų apskritai arba jei jau gana su viena, tai gana apskritai. O ne su viena tai jau kaip ir gana, bet jei būtų kita, tai norėtų dar. Tai kas čia per nesąmonė - arba gana arba negana, koks skirtumas su kuo smile.gif

Man atrodo, kad maniškis jau skambinosi dėl kainos, jei neklystu- 1800 pinigų. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dukri @ 2013 03 08, 17:16)
Sveikos!Turiu prasyma!Gal kas is skaitanciu gali pagelbeti. Siandien paskambinau uzsirasyti konsultacijai i GK ir man pasiule tik balandzio 9 diena konsultacijai, ir baisiausia tai,kad man netinka, nes as tom dienom jau griztu i DE is Lietuvos. As i LT griztu kovo 24 iki balandzio 06 busiu. Gal netycia, sakau, kas galetu ar noretu perkelti savo konsultacija apsikeisti dienom. Zinau, naivu, bet bandau visus variantus smile.gif Help! Noriu buti grazi smile.gif  4u.gif

Nesu prieš jus nusiteikusi, tik pasakysiu, kad ir konsultaciją derinausi prieš mėnesį, tarp konsultacijos ir operacijos pas mane lygiai mėnuo, o operacijos datą suderinau dar iki konsultacijos, vadinasi daugiau nei prieš mėnesį. Ir tai gavau ne patį palankiausią man laiką. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dukri @ 2013 03 08, 18:16)

pabandyk merginoms dar karta paskambinti wink.gif pasakyk kokia situacija, kad negali kitaip, kad grizti is uzsienio, jos pasistengia tikrai 4u.gif gal rastu kur iterpti wink.gif
Na ka, merginos, mano lagaminai jau beveik kolidoriuje smile.gif nakti kelsim sparnus smile.gif
As kartas nuo karto gal prisijungsiu, bet manua kad retai, tai per 2sav niekam naujo prisijungimo nebus, nors kolkas ir nelabai matau kam g.gif
Iki, merginos 4u.gif
Atsakyti
IKI, gražuole nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Titanium @ 2013 03 08, 15:45)
Va būtent thumbup.gif Dar suprasčiau, jei pirmoje santuokoje nesusilaukė vaikų...
O jei vaikai pagimdyti- kalk pinigus mamytės renovacijai ir fabrikėlio uždarymui, gana tručyt savo moterį visokiom chemijom, spyruoklėm, gumom ir taip toliau. tongue.gif
Nebetraukia sava moteriškė- tiuninguok ją taip, kad atrodytų kaip iš katalogo ir galėsi iš naujo varvim seilę ir pats sau pavydėt. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu super pasakyta !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AUKSO ZODZIAI,kad tik eitu vyrui i ausi ir prota !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 03 08, 19:54)
Na ka, merginos, mano lagaminai jau beveik kolidoriuje smile.gif nakti kelsim sparnus smile.gif
As kartas nuo karto gal prisijungsiu, bet manua kad retai, tai per 2sav niekam naujo prisijungimo nebus, nors kolkas ir nelabai matau kam  g.gif
Iki, merginos  4u.gif

negaliu nepavydet smile.gif gero skrydzio, lauksim fotoreportazo, bent taip seile pavarvinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2013 03 08, 16:03)
O kiek, beje, kainuoja?

Anglijoje daro nemokamai,o LT priklausomai nuo klinikos 1700lt iki 4000lt. Daro ir nemokamai jei turi 8 arba daugiau vaiku ir turi irodyti kad moteris negali naudoti arba netinka jokios kontarcepsijos priemones. Daro Kaune,Vilniuje,Klaipedoje,Siauliuose. Mano daresi vyras Anglijoje nemokamai,operacija nesunki,operuoja su vietine nejautra.Kai operavo daktaras tai vyras ziurejo televizoriu tongue.gif rolleyes.gif

AGNESTAR SEKMES !!! 4u.gif
Atsakyti
Agnestar, nerealiausiu tau atostogu thumbup.gif Pasidziaukit vienas kitu ir aisku tavo naujomis formomis drinks_cheers.gif Lauksim su ispudziais 4u.gif
Atsakyti