Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 07, 20:45)
janneta,sunervinai doh.gif As jau vasara gyvenu,o tu man apie ziema kalbi unsure.gif Tai reiks geliu daigus tempt namo  gun_bandana.gif
Siandien padariau bizni biggrin.gif -neremontuotam kambary stovejo sena sekcija palikta anu savininku-tai reikejo ja atsikratyt-mamos pazystama sako paimsiu -tai netik kad isveze uz dyka greitai ir tvarkingai,bet dar ir ikiso 100 litu thumbup.gif

Manai aš labai džiaugiuosi doh.gif
Kur prakalsi šimtinę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 07, 22:22)
Tai gal maniskis gryzdamas pavasari atnes  g.gif  kaip tik 21 turetu gryst  smile.gif

thumbup.gif Tegu parveža daug šilumos.
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 07, 22:23)
Manai aš labai džiaugiuosi doh.gif
Kur prakalsi šimtinę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Antradieni i kirpykla eisiu isleist-dazysiu ryskia sokoladine spalva bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oksaniuk lauksim pokyciu bigsmile.gif

Atbegu pasilabint su kava ir visas pasveikint su musu diena wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas mergaites smile.gif tai su bobikiu diena jus mirksiukas.gif alc.gif brunette.gif
Atsakyti
user posted image

Su mūsų diena mirksiukas.gif
Atsakyti
Velniop darbą,velniop vyrą.
Šiandien mūsų diena yra!
Gerkim šampą,gerkim vyną,
Pabuciuokim dar kaimyną!
Pamirksėkim svetimam -
Šiandien mums viskas - bim bam!!!

Su mūsų svente,mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu jau ne rinnan,as kaimyno to pajuodelio nebuciuosiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Sveikiname ir mes Jus visas su Moters diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 08, 12:04)
Velniop darbą,velniop vyrą.
Šiandien mūsų diena yra!
Gerkim šampą,gerkim vyną,
Pabuciuokim dar kaimyną!
Pamirksėkim svetimam -
Šiandien mums viskas - bim bam!!!

Su mūsų svente,mielosios 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif O aš šiandien jau buvau pas kaimyną 82 gimimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 08, 14:25)
Nu jau ne rinnan,as kaimyno to pajuodelio nebuciuosiu schmoll.gif  lotuliukas.gif

O pas mane visi pensininkai,tai kad liksim mudvi kaimynų neišbučiavusios mirksiukas.gif O Giedrė tai pas jauniklius vaikšto,sekas gi kai kurioms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 08, 16:03)
O pas mane visi pensininkai,tai kad liksim mudvi kaimynų neišbučiavusios mirksiukas.gif O Giedrė tai pas jauniklius vaikšto,sekas gi kai kurioms lotuliukas.gif

Net pati išsigandau asmens kodą pamačius, kad toks jauniklis biggrin.gif Ale visai nieko, net į kirpyklą po vizito pas jį nulėkiau, antakius susitvarkiau, plaukus nusidažiau, kasas nusikirpau. Kažkaip noras pasitempt atsirado.
Atsakyti