jooo... paskaitinejau depresijos forume, ir pamaciau, kas manes laukia

ir itariu, kad tiek mano mama, tiek mano abu broliai ja serga...mama viena karta buvo pratrukus, pasakius, kad jau nebeliko del ko gyventi, kai as istekejau...nusibodo jai kentet - tai tada as ja i nervu skyriu isveziau, rodos aprimo tuo metu, bet tas pastovus jos asarojimas

ir dabar kai buvo pas mane, tai tik ir stengiaus kuo svelniau elgtis, nes kas biski tuoj asarodavo, o apie temas kokia buvo musu vaikyste ir kokios dabar pasekmes nuo to, net neverta pradet kalbet, nes iskart ant sakos pasikabintu del kaltes jausmo, kad nepajege nieko pakeist...broliai ir traumuoti, todel vienas alkoholikas, o kitas bedarbis 40 metu...nes neturi jokios motyvacijos ... o man jau irgi rankos nekyla nei tvarkytis, nei kur eit...tik vaikus prisiverciu pamaitint, ir nupraust...i lauka tik aukle eina, as nenoriu...
perskaiciau, kad "susiimk, nepasiduok, turėk valios, neištižk. Tai vienos iš netinkamiausių frazių, kurias gali pasakyti šalia esantys žmonės, nes depresija nėra ištižimas, valios neturėjimas, tingėjimas"
o mama tik ir sugeba priekaistaut, kaip as apsileidus gyvenu...MB irgi sake butu labai patenkintas, rades nors karta namus tvarkingus
uzburtas ratas kazkoks...
gavau nuo skausmu Nurabax (Gabapentin), o AD Zoloft + 14 dienu Rudotel (medazepamum)... planuoju vaziuot i Palanga Streso ligu dienos stacionara dienom, kai aukle ateina...
laikykit spygas, daugiau nesiguosiu, netersiu temos, kad neuzsikrestu kiti mamukai

nes visom cia mum iskyla visokiu sunkumu...nors sunkumu buna ir toms, kuriu vyrai salia, bet naudos is ju jokios