Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Oi pas janneta kokie smagus rupesteliai ,o dar kiek laukia paskutines dienas wub.gif O kokia suknyte traukia?Nerta ,ilga ,pusta ar trumpute ,tavo kojos grazios gali imt trumpa ax.gif Jei dar karta tekeciau imciau trumpa rolleyes.gif

Giedre ,del operacijos akiu,bet kam varginti savo akis?Jis vistiek silpsta ,tai as tavo metu busiu ar taip ar taip pusiau akla lotuliukas.gif Skambinausi i klinika sake palaukt kol nebemaitinsiu,nes lasiukai i akis lasinami antibijotikai tai nerekomenduoja -nu palauksiu ..
Tiesa pagiru puodas giriasi blush2.gif siandien turbut masina mums atiduos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 19, 08:54)
Oi pas janneta kokie smagus rupesteliai ,o dar kiek laukia paskutines dienas wub.gif O kokia suknyte traukia?Nerta ,ilga ,pusta ar trumpute ,tavo kojos grazios gali imt trumpa ax.gif Jei dar karta tekeciau imciau trumpa  rolleyes.gif

Giedre ,del operacijos akiu,bet kam varginti savo akis?Jis vistiek silpsta ,tai as tavo metu busiu ar taip ar taip pusiau akla lotuliukas.gif Skambinausi i klinika sake palaukt kol nebemaitinsiu,nes lasiukai i akis lasinami antibijotikai tai nerekomenduoja -nu palauksiu ..
Tiesa pagiru puodas giriasi blush2.gif siandien turbut masina mums atiduos  bigsmile.gif

Jo, janneta, mes čia smalsios blush2.gif
Tai, Oksaniux, būsi piervaja baba na dierievnie su nauju mašiniuku biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 09:02)
Jo, janneta, mes čia smalsios blush2.gif
Tai, Oksaniux, būsi piervaja baba na dierievnie su nauju mašiniuku biggrin.gif

nie to slova piervaja lotuliukas.gif Ai pas mus ponai aplink gyvena tai visi su apynaujais dzipeis ,bet visi kas man patinka,kuklus ,geri ir mandagus zmones ,bet mes perkam sita ne del mandrumo,bet ziema labai nepatogu uzmiesty gyvent ir laukt kol prakas kelia iki pagrindinio kelio schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi su kavyte, bandysiu gert tikiuos nesukils rūgštis nes oj kaip ji mane vargina paskutiniu metu doh.gif Kaip tau faina Oksaniuk dėl mašinytės, aš išvis svaigstu apie tuos ravukus, ir dabar krikštynose buvo vieni žmogeliukai su nauju ravuku tai varvinau seilę rolleyes.gif
Na kas liečia rūpesčius tai didieji jau kaip ir užsakyta viskas, po Velykų išvežiosime kvietimus, ir lėksime rūbų ieškotis, kažkaip skaitinėjau apie Klaipėdos nuomos salonus bet nieko gero neradau, tai vienuose nieko nėra, kitur nemaloniai aptarnauja, tai kitur išvis kainos kosminės doh.gif galvoju visų pirma apsilėksiu per Šilutės nuomas, į Gargždus dar užsuksiu, o jei nieko nerasiu nulėksiu iki Šiaulių blush2.gif Dėl suknutės tai man bus sunkiai...visada galvojau jei tekėsiu tai su trumpa, o dabar jau kai reikia tai galvoju tą trumpą baltą juk galiu ir bet kada apsivilkti, kad ir per kokias krikštynas o vat tokios ilgos tai jau neapsivilksiu, tai kol kas žiūrinėju ilgas nei pūstas nei tiesias, šiaip labiausiai traukia A formos, nu bus matyt visų pirma reikia apsivilkt o paskui spręst tinka ar ne ax.gif O su kokiom Jūs merginos tekėjot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 19, 11:22)
...visada galvojau jei tekėsiu tai su trumpa, o dabar jau kai reikia tai galvoju tą trumpą baltą juk galiu ir bet kada apsivilkti, kad ir per kokias krikštynas o vat tokios ilgos tai jau neapsivilksiu, tai kol kas žiūrinėju ilgas nei pūstas nei tiesias, šiaip labiausiai traukia A formos, nu bus matyt visų pirma reikia apsivilkt o paskui spręst tinka ar ne ax.gif O su kokiom Jūs merginos tekėjot? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Aš už ilgą, tikrai, kad tokią suknę vieną kart apsivilksi.
Man irgi patinka tokios subtilios, ne tortai. Tokios ale graikiškos blush2.gif
O tau labai tikti turėtų, laibutė esi.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 10:41)
drinks_cheers.gif
Aš už ilgą, tikrai, kad tokią suknę vieną kart apsivilksi.
Man irgi patinka tokios subtilios, ne tortai. Tokios ale graikiškos blush2.gif
O tau labai tikti turėtų, laibutė esi.

drinks_cheers.gif Tos graikiškos ir man gražu, jos tokios lengvos atrodo, bet pati lyg norėčiau korsetinės kad liemuo dar laibesnis atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 19, 11:44)
drinks_cheers.gif Tos graikiškos ir man gražu, jos tokios lengvos atrodo, bet pati lyg norėčiau korsetinės kad liemuo dar laibesnis atrodytu lotuliukas.gif

Man atrodo, pasimatuok visokių. Tada išsirinksi. Nes kartais mums labai tinka tas, ko net nesitikim, kad tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 10:45)
Man atrodo, pasimatuok visokių. Tada išsirinksi. Nes kartais mums labai tinka tas, ko net nesitikim, kad tiks mirksiukas.gif

Tai taip ir teks daryti, jei rinktų MB tai jis man greitai išrinktų, bet teks vežtis mamą ar sesę nes vienai tai čia neįmanoma misija doh.gif
Kaip aš šiandien nugulėjau kaklą, neina pasukt jaučiosi lyg kas būtų užtvojęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 19, 11:52)
Tai taip ir teks daryti, jei rinktų MB tai jis man greitai išrinktų, bet teks vežtis mamą ar sesę nes vienai tai čia neįmanoma misija doh.gif
Kaip aš šiandien nugulėjau kaklą, neina pasukt jaučiosi lyg kas būtų užtvojęs doh.gif

Iki vestuvių praeis lotuliukas.gif
Man Griaznovos suknia labai patiko. Foto taip neatrodo, bet kai per teliką pamačiau, lengvutė, plevenanti, subtili, nors ženykis dėl tokios suknios biggrin.gif
http://www.balsas.lt...enimas-bulvaras
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 12:24)
Iki vestuvių praeis lotuliukas.gif
Man Griaznovos suknia labai patiko. Foto taip neatrodo, bet kai per teliką pamačiau, lengvutė, plevenanti, subtili, nors ženykis dėl tokios suknios biggrin.gif
http://www.balsas.lt...enimas-bulvaras

Labai graži, bet man norėtūs atviro kaklo blush2.gif
Atsakyti
Sakai Silute lankysi:tai demesio vertos pagal mane yra tik du salonai :prie pirmo sviesaforo po kaire ir antrasis prie mazosios maximos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 19, 12:57)
Sakai Silute lankysi:tai demesio vertos pagal mane yra tik du salonai :prie pirmo sviesaforo po kaire ir antrasis prie mazosios maximos 4u.gif

O jie be pavadinimų? Mano sesuo prieš penkis metus iš Laimės laiptų nuomavosi ir savo ir pamergių, tai jos graži buvo o pamergių šiaip sau ax.gif
Atsakyti