Sveikutės

Jungiuosi su kavyte, bandysiu gert tikiuos nesukils rūgštis nes oj kaip ji mane vargina paskutiniu metu

Kaip tau faina Oksaniuk dėl mašinytės, aš išvis svaigstu apie tuos ravukus, ir dabar krikštynose buvo vieni žmogeliukai su nauju ravuku tai varvinau seilę
Na kas liečia rūpesčius tai didieji jau kaip ir užsakyta viskas, po Velykų išvežiosime kvietimus, ir lėksime rūbų ieškotis, kažkaip skaitinėjau apie Klaipėdos nuomos salonus bet nieko gero neradau, tai vienuose nieko nėra, kitur nemaloniai aptarnauja, tai kitur išvis kainos kosminės

galvoju visų pirma apsilėksiu per Šilutės nuomas, į Gargždus dar užsuksiu, o jei nieko nerasiu nulėksiu iki Šiaulių

Dėl suknutės tai man bus sunkiai...visada galvojau jei tekėsiu tai su trumpa, o dabar jau kai reikia tai galvoju tą trumpą baltą juk galiu ir bet kada apsivilkti, kad ir per kokias krikštynas o vat tokios ilgos tai jau neapsivilksiu, tai kol kas žiūrinėju ilgas nei pūstas nei tiesias, šiaip labiausiai traukia A formos, nu bus matyt visų pirma reikia apsivilkt o paskui spręst tinka ar ne

O su kokiom Jūs merginos tekėjot?