Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Jo ta ir yra prie sviesaforo "laimes laiptai" biggrin.gif o antroji net nezinau ,gal ir be pavadinimo g.gif bet nueisit prie mazosios maximos rasit mirksiukas.gif vaziuot link pasto reikia
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 19, 13:18)
Jo ta ir yra prie sviesaforo "laimes laiptai" biggrin.gif o antroji net nezinau ,gal ir be pavadinimo g.gif bet nueisit prie mazosios maximos rasit mirksiukas.gif  vaziuot link pasto reikia

Niu rasim kaip nors smile.gif
Atsakyti
Antras ligu maratonas prasideda-dickis parejo namo su 38 temperatura doh.gif O ir orelis lauke-salta ir vejas ,mano sunims net depresiska nuotaika ,nei eda nei geria biggrin.gif
Atsakyti
oksaniuxxx 4u.gif uz ligoni
maniske ketvirtadieni sukarsciavo, 3 dienas karsciavo, o dabar liko sloga, kosulys prasideda, bet gal iveiksim unsure.gif
Atsakyti
iveiksim Sauluciukas,svarbu koks ..kokas neprikibtu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 19, 08:54)
Oi pas janneta kokie smagus rupesteliai ,o dar kiek laukia paskutines dienas wub.gif O kokia suknyte traukia?Nerta ,ilga ,pusta ar trumpute ,tavo kojos grazios gali imt trumpa ax.gif Jei dar karta tekeciau imciau trumpa  rolleyes.gif

Giedre ,del operacijos akiu,bet kam varginti savo akis?Jis vistiek silpsta ,tai as tavo metu busiu ar taip ar taip pusiau akla lotuliukas.gif Skambinausi i klinika sake palaukt kol nebemaitinsiu,nes lasiukai i akis lasinami antibijotikai tai nerekomenduoja -nu palauksiu ..
Tiesa pagiru puodas giriasi blush2.gif siandien turbut masina mums atiduos  bigsmile.gif

O tai koks pas tave minusas? smile.gif Pas mane tiek nuo 5 klasės biggrin.gif
Aš žinok sunkiai įsivaizduoju mažo vaiko auginimą ir tokią operaciją. Aišku, jei mažas minusas - tai gijimas lengvesnis, bet jei toks kaip mano - tai tiesiog nelabai galima suderinti su vaiko auginimu. smile.gif
Atsakyti
Nu blyn, as savo nesiojamaji arbata apipyliau. Dabar padrebiau ant radiatoriaus, tikiuos nieko nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 21:48)
Nu blyn, as savo nesiojamaji arbata apipyliau. Dabar padrebiau ant radiatoriaus, tikiuos nieko nebus g.gif

Ar bateriją išėmei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 19, 22:57)
Ar bateriją išėmei? g.gif

Aha. Viena draug4 taip apdirbo. Taisiau, bet vistiek uzlinko. Sita apynaujis gaila butu.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 19, 22:01)
Aha. Viena draug4 taip apdirbo. Taisiau, bet vistiek uzlinko. Sita apynaujis gaila butu.

Gal dar nuo kompo priklauso, aš hp du kartus buvau su šampe pašventinus tai po pirmo karto nieko nebuvo, o po antro MB tik klavetūrą pakeitė ir veikia lyg niekur nieko ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kaip nuotaikos pas mamytes?

mano brangieji dar lovoje tai as megaujuosi ramybe ir nardau po SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 19, 21:21)
O tai koks pas tave minusas? smile.gif Pas mane tiek nuo 5 klasės biggrin.gif
Aš žinok sunkiai įsivaizduoju mažo vaiko auginimą ir tokią operaciją. Aišku, jei mažas minusas - tai gijimas lengvesnis, bet jei toks kaip mano - tai tiesiog nelabai galima suderinti su vaiko auginimu.  smile.gif

Gal tu Giedre isivaizdzuoji ,kad operacija kaip kataraktai lesiuka keist biggrin.gif Ten tik dzin ir vsio gatava,juk ne apendicito peracija ,kad gulet ir nejudet ir siulus dar isimt reik po desim dienu biggrin.gif Pas mane nera minusas didelis ,bet jis kas met silpsta ir turiu keist akiniu lesius ,o ir seip as neisivaizduoju kaip vaika paimt kai jis tik ir griebia akinius ,o ir nepatrauklu man akiniai visiskai -ypac kai vairuoji ziuri netik per stikla masinos ,bet dar ir stikla ant nosies uzsidejusi doh.gif stiklu karalyste nekitaip lotuliukas.gif
Atsakyti