As neturiu tiek pienuko,kad nutraukt eitu-gal 30ml.o kai ji pati traukia jai uztenka ten kiek yra..
Labas rytas
Pas mus irgi saulute sviecia
Diena dar tik ipusejo o jau tiek darbu nuveikiau
As tai labai puikiai padidinau pienuko kieki nusitraukinedama, tai visada turiu rytdienai pasilikus
Bet jau taip laukiu kada galesiu nebemaitint....

Pas mus irgi saulute sviecia

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 18, 11:00)
As neturiu tiek pienuko,kad nutraukt eitu-gal 30ml.o kai ji pati traukia jai uztenka ten kiek yra..
As tai labai puikiai padidinau pienuko kieki nusitraukinedama, tai visada turiu rytdienai pasilikus

[QUOTE]
oksaniuxxxs, ne tragedija jeigu ir negers is buteliuko...mano MB sesuo gulesi i ligonine su didziuoju, bedu buvo, teko mazaji 7 men. palikt namie, tai buteliuko su pienu jis beveik neeme (ji po truputi jau anksciau buvo pradejus pratint), bet uz tat su vandeniu imdavo, su arbatom. tada tiesiog daugiau maitino pienisku kosiu vaikisku (kur ten tas pats misinukas sudeti), ir kompensavosi...
o kartais tas butent misinikas nepatinka, pabandyt reikia keleto firmu. manoji geria tik milupa, o nupirkau aptamil (to pacio gamintojo
), nepatinka. ir ne viena karta, uzuodzia, kad cia ne tas ir meta i sona. tai dabar kad nereiktu ismest aptamil maisau, 5 sauktelius dedu milupos, 2 aptamil
oksaniuxxxs, ne tragedija jeigu ir negers is buteliuko...mano MB sesuo gulesi i ligonine su didziuoju, bedu buvo, teko mazaji 7 men. palikt namie, tai buteliuko su pienu jis beveik neeme (ji po truputi jau anksciau buvo pradejus pratint), bet uz tat su vandeniu imdavo, su arbatom. tada tiesiog daugiau maitino pienisku kosiu vaikisku (kur ten tas pats misinukas sudeti), ir kompensavosi...
o kartais tas butent misinikas nepatinka, pabandyt reikia keleto firmu. manoji geria tik milupa, o nupirkau aptamil (to pacio gamintojo

As nezadu didint pienuko nei su arbatom nei kitaip kaip,nes jau sakiau kazkada ,kad nesu is tu motinu kurios raso vaikams eilerascius ir tik apie juos sokineja save ir visa kita aplink pamirsusi
Man rodos vakar kita beda buvo,ne ta buteliuka mama buvo paemusi ,is jo sunkiai traukiasi
Klausykit damos ,gal kas daretes lazeliu akiu korekcija -uzkniso juodai lesiai ir akiniai ,nuo lesiu jau net vakar akis viena skaudejo ,tai vyras sako darykis operacija ,biski bijau gal kas turit kokiu atsiliepimu

Man rodos vakar kita beda buvo,ne ta buteliuka mama buvo paemusi ,is jo sunkiai traukiasi

Klausykit damos ,gal kas daretes lazeliu akiu korekcija -uzkniso juodai lesiai ir akiniai ,nuo lesiu jau net vakar akis viena skaudejo ,tai vyras sako darykis operacija ,biski bijau gal kas turit kokiu atsiliepimu

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 18, 14:03)
As nezadu didint pienuko nei su arbatom nei kitaip kaip,nes jau sakiau kazkada ,kad nesu is tu motinu kurios raso vaikams eilerascius ir tik apie juos sokineja save ir visa kita aplink pamirsusi

Turiu mano draugė artima darėsi. Na jei galėsi gyventi princesės gyvenimą - tada gali. Labai daug apribojimų yra ir ilgam. Be to niekur dar nėra kartos, kuri yra po šios operacijos. Taip, kad sunku pasakyti kokios pasekmės jos yra senatvėje. Aš turiu -10 dioptrijų, 18 metų nešioju lęšius, ale žinok net ir man tos operacijos daryt nepataria

Man šiandien laisva, bet pralėkė ji kaip vėjas, net nepamačiau.
Man diena ir nebloga buvo, po truputi judu, krutu, bent jau buities darbus apsidirbu . aukles nebuvo 2 dienas, jau trukumas, reiktu ir maisto vaziuot nusipirkt, baigias pienas, duona, tikiuosi ateis ryt
neilgai jau tesis mano rojus
ji turi savo darzus, augina ten pardavimui visokiu gerybiu, paskui avietyna savo prades skint ir turguj stoves, taipk kad liksim po truputi be frekengox, bet tikiuosi susitvarkysim, nes mazoji jau nera tokia maza, gal i darzeli nuo rudens leisiu
o vasara MB buna menesi, tai ir pagalba bus

o vasara MB buna menesi, tai ir pagalba bus
QUOTE(janneta @ 2013 03 18, 21:30)
O mano dienelė kaip ir pastarosios, apsitvarkiau, valgyt pagaminau ir toliau tęsiau paieškas savo didžiąjai dienikei, gavau fotografą kurio labai norėjau tai esu labai laiminga
Mano mažiukas užmigo septintą, kažin jis čia jau nakčiai ar dar kils

Mano mažiukas užmigo septintą, kažin jis čia jau nakčiai ar dar kils

Kokį fotografą pasirinkai, eisiu vertint gerumą

Pakalbejau su vyru paskutini kart, ryt jau kelia sparnus namucio
Bet oras labai prastas sake, sninga, pusto baisiai, kad tik kelto neatsauktu ar keliu neuzdarytu

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 18, 20:32)
Gal tegul lieka paslaptyje...kiekvienam savas skonis

Papildyta:
O tu pati gal fotografė?

Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 18, 20:36)
Pakalbejau su vyru paskutini kart, ryt jau kelia sparnus namucio
Bet oras labai prastas sake, sninga, pusto baisiai, kad tik kelto neatsauktu ar keliu neuzdarytu 

Pavydžiu jums baltu pavydu

QUOTE(janneta @ 2013 03 18, 21:48)
Gal tegul lieka paslaptyje...kiekvienam savas skonis 
Papildyta:
O tu pati gal fotografė?

Papildyta:
O tu pati gal fotografė?

Atkakliai mokaus ,,teisingai" fotografuoti ir kitaip daiktus pamatyti.

Žinai, įdomu kitų nuotraukas patyrinėt. Ne skonyje esmė, o kokybėje. Manau nemažai apgavikų šioje srityje. Tokie ale fotografai.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 18, 20:54)

Atkakliai mokaus ,,teisingai" fotografuoti ir kitaip daiktus pamatyti.

Žinai, įdomu kitų nuotraukas patyrinėt. Ne skonyje esmė, o kokybėje. Manau nemažai apgavikų šioje srityje. Tokie ale fotografai.
Na aš nežinomo tikriausiai ir neimčiau, o čia pažįstamas žmogus fotografavo sesers vestuves, ir mes per mažiuko pirmąjį gimtadienį fotografavomės tai foto man superinės