neliusekit, pasiguoskit cia, mes suprasim
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 21, 09:54)
Labas, as ir su kava skaitineju
as ir ruosiuosi miestan, man tai jau kito pasirinikimo nera, turiu vaziuot, ryt MB gryzta, reik prisipirkt maisto, nes mes merginos tai kukliai valgom
o jam visai kitokiu produktu reikia
dar daug ka turiu suspet, kad namai nu ne blizgetu, bet tvarka butu
as ir ruosiuosi miestan, man tai jau kito pasirinikimo nera, turiu vaziuot, ryt MB gryzta, reik prisipirkt maisto, nes mes merginos tai kukliai valgom
Tai aš kitą savaitę irgi varysiu maisto užsipirkt, nes kai mes dviese tai pas mane šaldytuve irgi tuštuma
Pas mus vos pasnige ,bet salta ziauriai
Pas mane namie nekalbadieniai su vyru-as nekalbu ,o vyras puola ir klykia ko matai as susiraukusi ir nekalbu,o kad tiesiog prieit apsikabint ir patylet minute kartu tai ir baigtusi viskas,nu ir kas per padarai tie vyrai:izeide ,o pripazint nenori ,matai principai neleidzia
Pas mane namie nekalbadieniai su vyru-as nekalbu ,o vyras puola ir klykia ko matai as susiraukusi ir nekalbu,o kad tiesiog prieit apsikabint ir patylet minute kartu tai ir baigtusi viskas,nu ir kas per padarai tie vyrai:izeide ,o pripazint nenori ,matai principai neleidzia
Labas rytas
visoms kam reikia siunciu daug
ir kad greiciau isaustu grazios ir laimingos dienos
visoms kam reikia siunciu daug
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 21, 16:11)
oksaniuxxxs, nesinervuok, mano MB ir labai uzsispyres, jeigu as negesinu gaisro, tai velnias zino kiek testusi...reikia kartais moteriskai pagudraut 
Pavargau zinok but boba su kiausais ,noriu nusibliaut negyvai ir te mato ,kad esu tiesiog moteris -kad mane reikia priglaust ,pabuciuot ir pasakyt nors karta gyvenime ,kad myli
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 21, 17:47)
oi oksaniuxxs, paverkt mums zinoma niekas neuzdraus, juolab jaunai mamytei...tik svarbiausia nepasakyt zodziu, kuriu nenoretum sakyti...geriau verkt be zodziu...duris trankyt irgi galima
baisiausia zodziai, del kuriu buna paskui geda, kai pyktis nuslugsta 
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 21, 09:54)
Labas, as ir su kava skaitineju
o jam visai kitokiu produktu reikia
Mano ir pirmas darbas buvo nulekt maisto nupirkt, nes saldytuvas tuscias pas mane beveik visa laika buvo. As galiu kruopom ir saldumynais gyva but, o va seniui jau visai ko kito reikia, tai dabar pilna mesos visur
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 21, 15:11)
oksaniuxxxs, nesinervuok, mano MB ir labai uzsispyres, jeigu as negesinu gaisro, tai velnias zino kiek testusi...reikia kartais moteriskai pagudraut 
Pas mus tas pats. Tai karta uzkniso pirmai eit taikytis ir nusprendziau palaukt kol vyras pirmas paskambins. Tai visa menesi buvom nesnekeje, ot ozy turiu