Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

uzjauciu rinnan 4u.gif as ir neseniai ziauria bakterine angina turejau, kuri dar i inkstus nusileido, neziurint i tai, kad pencilina leidausi doh.gif irgi siaubingai isgyvenau kol pagerejo verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Naktis bemiege vel. Vyras visdar serga, vaikas visdar piktas ir naktim nemiega... doh.gif tiek ziniu is mano puses ax.gif kaip kitos laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif O mano nuotaika puiki, išmiegojau gerai, tik kaulus truputį skauda po vakarykščių darbų, ech reik pradėt sportuoti nes žiūriu kad jau rambėju doh.gif Pasidariau kavutės ir pasijungiau seriala blush2.gif
Sveikatytės ligoniukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas diena si grazu verbu sekmadieni bigsmile.gif Is ryto visi trys nuzygiavome i baznycia, o zmoniu kiek doh.gif mano mazge pirma karta pabuvojo baznycioje ir puikiai atklause visas misias ir kunigelis dar asmeniskai apslakste ne tik musu verbas bet ir karapuzika wub.gif o kaip ji juoktis pradejo kad visa baznycia suziuro lotuliukas.gif
veliau nuvaziavom i kavine papietaut o dabar namie, zodziu tobulas sekmadienis ax.gif

visom kam reikia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(afi @ 2013 03 24, 15:15)
Labas diena si grazu verbu sekmadieni bigsmile.gif Is ryto visi trys nuzygiavome i baznycia, o zmoniu kiek doh.gif  mano mazge pirma karta pabuvojo baznycioje ir puikiai atklause visas misias ir kunigelis dar asmeniskai apslakste ne tik musu verbas bet ir karapuzika wub.gif o kaip ji juoktis pradejo kad visa baznycia suziuro lotuliukas.gif 
veliau nuvaziavom i kavine papietaut o dabar namie, zodziu tobulas sekmadienis ax.gif
visom kam reikia 4u.gif

wub.gif Tikrai tobulas. O mes gvildenam Prancūzijos darbų temą, tai pikta esu kaip širšė blush2.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mes su merginom šiandien pramogavom Vitchy, tai patenkintos visos iki debesų biggrin.gif
Giedre.vs - o kokia tavo MB specializacija - koks jo darbelis? jei čia daug uždirba, daug užsakymų turi - ko ten lėkt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 24, 14:40)
wub.gif Tikrai tobulas. O mes gvildenam Prancūzijos darbų temą, tai pikta esu kaip širšė blush2.gif

O ką čia gvildent, kiek pamenu sakei jog jam čia puikiai sekasi, darbų daug...koks tiklsas ten važiuoti jei yra galimybė būti su šeima mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vėl su klausimu sauluciukui blush2.gif :gal žinai Klaipėdoj kokį gerą fotografą ar fotoateljė netoli Kristaus Karaliaus bažnyčios? Turbūt žinai,kur ji randas? mirksiukas.gif
Gal ir be reikalo pinigus leidžiu,bet nors krikštynoms noriu grazių nuotraukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 24, 17:14)
O aš vėl su klausimu sauluciukui blush2.gif :gal žinai Klaipėdoj kokį gerą fotografą ar fotoateljė netoli Kristaus Karaliaus bažnyčios? Turbūt žinai,kur ji randas? mirksiukas.gif
Gal ir be reikalo pinigus leidžiu,bet nors krikštynoms noriu grazių nuotraukų blush2.gif

Kodėl be reikalo, aš tik už gražių akimirkų įamžinimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 03 24, 16:25)
Laba diena  4u.gif
mes su merginom šiandien pramogavom Vitchy, tai patenkintos visos iki debesų  biggrin.gif
Giedre.vs  - o kokia tavo MB specializacija - koks jo darbelis? jei čia daug uždirba, daug užsakymų turi - ko ten lėkt?  unsure.gif

Mano vyras elektromedicininės aparatūros inžinierius smile.gif O dirba niu jau kokie 7 metai statybose su vidaus apdaila, elektra, santechnika. Iš pradžių - tai buvo kaip jo hobi, kol darbu patapo.

Gvildent gal ir nebūtų ko - bet aš nesuprantu, kas jo galvelėj. Turi jis čia dabar ir užsakymų ir darbų, ir eilė laukia į priekį, bet ...........gavo tą pasiūlymą ir matau, kad nori važiuot. O stot skersai kelio nenoriu, nežinau, kas jo galvoj. Tiesiog jis iš ypatingai turtingos šeimos ir man kažkodėl taip atrodo, kad jam tas daro įtaką.

Vakar visą dieną klausiau kažkokius marazmus.

Jei važiuos - tai ir aš dabar sąlygas kelsiu, kad grįžinėtų bent per vidurį darbo kokiai savaitei.

Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 24, 17:50)
Tiesiog jis iš ypatingai turtingos šeimos ir man kažkodėl taip atrodo, kad jam tas daro įtaką.

Nepyk, bet aš nesuprantu tavo žmogaus... - ko jis nori? gal jo tikslas jums namą pastatyti? mašiną "ledinę" nusipirkti?, į egzotines keliones atostogauti 4 kartus su šeima plasnoti? ko dar gali reikėti? biggrin.gif Jo tikslas - kad jums gerai būtų ar kad prieš tą turtingą šeimą` kaip lygus būti? doh.gif
Ar laiminga ta ypatingai turtinga šeima? g.gif siaubas, kaip būtų neįdomu, jei viskas būtų ranka pasiekiama.
Aš bjauri esu.........tokioje situacijoje sakyčiau, kad žmogus nori nuo jūsų pailsėti arba jam kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas baisinis viduje tupi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 24 kovo 2013 - 18:39
QUOTE(Mazule @ 2013 03 24, 19:37)
Nepyk, bet aš nesuprantu tavo žmogaus... - ko jis nori? gal jo tikslas jums namą pastatyti? mašiną "ledinę" nusipirkti?, į egzotines keliones atostogauti 4 kartus su šeima plasnoti? ko dar gali reikėti?  biggrin.gif Jo tikslas - kad jums gerai būtų ar kad prieš tą turtingą šeimą` kaip lygus būti?  doh.gif
Ar laiminga ta ypatingai turtinga šeima?  g.gif siaubas, kaip būtų neįdomu, jei viskas būtų ranka pasiekiama.
Aš bjauri esu.........tokioje situacijoje sakyčiau, kad žmogus nori nuo jūsų pailsėti arba jam kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas baisinis viduje tupi  tongue.gif

namo man nereikia, mašina ledinė yra, na atostogoms nėra (bet galima atostogauti ir tėviškėje), o, dėl to komplekso - manau jis yra prieš savo tėvus ir seserį.

Man asmeniškai geriau 3 vaikas, nei kažkokie materialūs dalykai. blush2.gif

Aš tik taip spėju, nes man taip atrodo.

O laimę kiekvienas supranta savaip. Mano anytai - tai 105 plastinė operacija. biggrin.gif

Nemanau, kad tie mano vyro norai blogi, bet...........kartais manau gyvenime reikia mokėti kažko atsisakyti.

Ai bus matyt.

Jis labai pergyvena, kad jį taip išrekomendavo - kaip jis čia atsisakys tokio šanso.
Pabaigoj mes visos merginos ten atskristume. Būtų šeimos atostogos. Vaikam Disneilendą parodytume.

Čia kaip visada yra gražioji pusė ir ta šššššššš, kurią visos žinot smile.gif
Atsakyti