Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(daivajazz @ 2013 02 25, 20:02)
Reikia skubios pagalbos, gal kas turit po ranka ax.gif reikalingi paukščių balsai, įrašai arba kažkas filmuoto įdomaus apie paukščius. Labiausiai reikalinga apie gulbę, kirą, bet tinka ir kitokie.

Pirmam paste yra nuoroda apie paukscius surink 'pauksciu balsai ir atidarys, nes ka tik patikrinau
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 25, 19:02)
Reikia skubios pagalbos, gal kas turit po ranka ax.gif reikalingi paukščių balsai, įrašai arba kažkas filmuoto įdomaus apie paukščius. Labiausiai reikalinga apie gulbę, kirą, bet tinka ir kitokie.

Muzikos pašte yra mano siųstas CD. Ten tikrai kažką rasi. Įrašyk į paiešką paukščių balsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 25 vasario 2013 - 19:24
QUOTE(elimak7 @ 2013 02 25, 20:18)
Pirmam paste yra nuoroda apie paukscius surink 'pauksciu balsai ir atidarys, nes ka tik patikrinau

data 2012 05 06
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 02 25, 19:20)
data 2012 05 06

O man šitame neatsidaro dokumentas g.gif
Atsakyti
pabandziau dar prisijungti prie konf kambario, ileido. Tai manau ryt irgi viskas gerai bus.

Pauksciu balsu turiu, bet lyg buvau siuntusi i 1 pasta. jei nera, galiu imest vel
Ten patikrinau yra gulbes giesmininkes ir tyliosios gulbes irasai, o kiro nera. Jei reikes duok zinot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 25 vasario 2013 - 19:32
QUOTE(b.s @ 2013 02 25, 20:24)
O man šitame neatsidaro dokumentas  g.gif

Cia turi buti nuorodos sukeltos ir dar patikrinau , man visas atidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2013 02 25, 19:38)
Cia turi buti nuorodos sukeltos ir dar patikrinau , man visas atidaro g.gif

Ten yra 2 dokumentai. Vienam nuorodos, kitame pateiktis. Man pateiktis neatsidaro.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 02 25, 17:49)
Manęs taip pat neįleidžia. Sunerimusi esu, kad nepateksiu ir rytoj. Duokit žinot, jei kas pasikeis.

pabandziau ir mane iskart ileido smile.gif prisijungiau puslapyje, iejau i konferencijos aplinka, reikia tik varada ir pavarde parasyt ir OK ieinant (slaptazodis tik moderatoriams)
dalyvavau jau 4 webinaruose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 25 vasario 2013 - 19:49
Dėkui už tokį operatyvumą 4u.gif Bet man reikia tokių, kad galėčiau įkelti į glogsterį - tai yra įkeliu geriausia iš youtube, kad ir vaizdas ir garsas, kada paspaudi, tada groja
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 02 25, 17:16)
Laba dienele, brangiosios  4u.gif

Prapuolėle patapau doh.gif . Pasirodau tik, kad dar gyva  blush2.gif
Kaip Rityte rašė "dirbu be darbinės nuotaikos"  blink.gif . Kažkaip tik iš pareigos. Valdiškai. Gal su pavasariu ateis įkvėpimas....  g.gif

Va va, nors ir aš turbūt prapuolėlė, bet Aurutės pasigedau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Nu nėr meilės darbui blush2.gif , labai laukiu pavasario, nes jau pradedu depresuot nuo šitos niūrumos doh.gif . Nieko nesinori - nei kur eiti, nei ką daryti, net nei kalbėti..... blush2.gif Rytoj ir aš seminare būsiu, susitiksim mirksiukas.gif Dar ir ketvirtadieniui užsirašiusi esu, pažiūrėsim, kas ten gero bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 02 25, 20:00)
Sveikutės  4u.gif . Nu nėr meilės darbui  blush2.gif , labai laukiu pavasario, nes jau pradedu depresuot nuo šitos niūrumos  doh.gif . Nieko nesinori - nei kur eiti, nei ką daryti, net nei kalbėti.....  blush2.gif  Rytoj ir aš seminare būsiu, susitiksim  mirksiukas.gif Dar ir ketvirtadieniui užsirašiusi esu, pažiūrėsim, kas ten gero bus  mirksiukas.gif

O koks ketvirtadienį yra?
Atsakyti