Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(22peliukas22 @ 2013 02 24, 21:13)
Rityte, ačiū, tavo siuntinukas gelbės mane. Kaip tik suku galvą, ką čia padarius. Ūpo nėra, o šventei reikia ruoštis.  Nesu mėgėja šios šventės, bet vaikai jau dabar mamas ragina pyragus kepti smile.gif

Tai ir aš be darbinės nuotaikos dirbau, vadovavausi žodžiu "reikia" rolleyes.gif
Atsakyti

Ačiū visoms už patarimus konferencijai. thumbup.gif Dabar belieka susikaupti ir įgyvendinti kažkurią idėją. Nors vistiek dar neapsisprendžiu ką. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 02 24, 23:06)
Zuzanėle, kaip prižiūrite ir laistote orchidėjas? Ar tręšiate? Man jos labai patinka, bet kažkodėl vangiai žydi.

Nora ir ne Zuzanele, bet orchidėjos vienintelės gėlės kurios pas mane bujoja. Žiedus krauna ir krauna, tiesa nevisos ilgai žydi, sugebu uždžiovinti ax.gif bet kai noriu žiedų padeda atvėsinimas - atidarau langą (būtent žiemą) arba drungno vandens dušas (taip patarė draugė) bet man geriau sekasi su lango atidarymu.
Atsakyti
kad jau palietet labai aktualia tema... blush2.gif
pas mane ir tik orchidejos ir kaktusai isgyvena lotuliukas.gif visas kitas arba nudziovinu, arba nupudau... 4u.gif
tresiu retai (nes paskui labai jau lapus gigantiskus isiaugint pas mane linke... ir kai zydi trest nereiketu, nes ziedus kartais is tos laimes numeta...) smile.gif
jau sergu orchidlige... pripazistu, bet jau nieko sau padaryt negaliu (dar visa laime, kad hibridines, o ne rusines perku) smile.gif bet jei tik pamatau tokia, kokios dar neturiu, tai jau praeit negaliu... o jei nenusiperku, tai ilgai pamirst negaliu smile.gif
oi kad palanges butu gumines... kitur nelabai turiu kur deliot (2 aktyvistai net ir per palanges prasisuka...)... kad ir name gyvenu, bet jau palangiu trupuciuka truksta lotuliukas.gif (4 palanges orchideju ir 3 kaktusu lotuliukas.gif )
o salcio proceduru niekada nebandziau... g.gif tik karsta dusa kartais darau, kad miegancias isbudintu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 25 vasario 2013 - 00:41
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 02 25, 01:32)
4 palanges orchideju ir 3 kaktusu  lotuliukas.gif

Tai bent! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 24, 23:20)
Nora ir ne Zuzanele, bet orchidėjos vienintelės gėlės kurios pas mane bujoja. Žiedus krauna ir krauna, tiesa nevisos ilgai žydi, sugebu uždžiovinti ax.gif bet kai noriu žiedų padeda atvėsinimas - atidarau langą (būtent žiemą) arba drungno vandens dušas (taip patarė draugė) bet man geriau sekasi su lango atidarymu.

O aš vis bijau atidaryti langą, kad nenušaltų. Ir kažkur esu girdėjusi, kad orchidėjos bijo skersvėjų. Bet reikės pabandyti pašaldyti jas. Gal nenumirs šoką gavusios?
Atsakyti
Sveikos orchidejos, pavasaris jauciamas, pokalbiuose geles atsirado biggrin.gif , kai salot apie kates kalbejot biggrin.gif

Ryt gi seminaras apie tevus cia nete, tikiu kad yra daug dalyvaujanciu. Gavau vakar i emeila priminima. sian pabandziau prisijungti , bet ivedus varda pavarde praso dar kambario slaptazodzio. Sakau gal ka praleidau. ar kas bandet prisijungt? Bijau likt ryt ant ledo
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 02 25, 14:32)
Sveikos orchidejos, pavasaris jauciamas, pokalbiuose geles atsirado biggrin.gif , kai salot apie kates kalbejot biggrin.gif

Ryt gi seminaras apie tevus cia nete,  tikiu kad yra daug dalyvaujanciu. Gavau vakar i emeila priminima. sian pabandziau prisijungti , bet ivedus varda pavarde praso dar kambario slaptazodzio. Sakau gal ka praleidau. ar kas bandet prisijungt? Bijau likt ryt ant ledo

O as negavau priminimo schmoll.gif g.gif

Sveikutes
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 02 25, 15:51)
O as negavau priminimo schmoll.gif  g.gif

Sveikutes

o as ta priminima tai gavau, bet mano profilio apacioje neparasyta kad as siame seminare registruota, o kai ieinu i to seminaro puslapi parasyta mano pavarde, bet cia tai nesvarbu. Svarbu kaip reiks patekt i ta konf kambari. Mano tai pirmasis webinaras, todel ir zaliuoju, gal kas parasys su patirtim
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Jaša @ 2013 02 25, 14:32)

Ryt gi seminaras apie tevus cia nete,  tikiu kad yra daug dalyvaujanciu. Gavau vakar i emeila priminima. sian pabandziau prisijungti , bet ivedus varda pavarde praso dar kambario slaptazodzio. Sakau gal ka praleidau. ar kas bandet prisijungt? Bijau likt ryt ant ledo

Taip, dalyvausim. Tai rytoj tikėkim viskas bus ok dėl prisijungimo.
QUOTE(simba3 @ 2013 02 25, 14:51)
O as negavau priminimo schmoll.gif  g.gif

Sveikutes

Ieškok gmaile prie šlamšto, bent jau aš ten radau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(ninkute @ 2013 02 24, 21:06)
Zuzanėle, kaip prižiūrite ir laistote orchidėjas? Ar tręšiate? Man jos labai patinka, bet kažkodėl vangiai žydi.

Anksčiau kas savaitgalį jas dėdavau į indą su vandeniu ir laikydavau apie puse valandos, kad apsemta būtų vazonai. Paskui dar ir su trąšom palaistydavau.
Dabar nieko tokio nedarau, tik prisiminus vandeniu palieju. Bet rezultatas tas pats rolleyes.gif

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 02 25, 00:32)
kad jau palietet labai aktualia tema...  blush2.gif
pas mane ir tik orchidejos ir kaktusai isgyvena  lotuliukas.gif visas kitas arba nudziovinu, arba nupudau...  4u.gif
tresiu retai (nes paskui labai jau lapus gigantiskus isiaugint pas mane linke... ir kai zydi trest nereiketu, nes ziedus kartais is tos laimes numeta...)  smile.gif
jau sergu orchidlige... pripazistu, bet jau nieko sau padaryt negaliu (dar visa laime, kad hibridines, o ne rusines perku)  smile.gif bet jei tik pamatau tokia, kokios dar neturiu, tai jau praeit negaliu... o jei nenusiperku, tai ilgai pamirst negaliu  smile.gif
oi kad palanges butu gumines... kitur nelabai turiu kur deliot (2 aktyvistai net ir per palanges prasisuka...)... kad ir name gyvenu, bet jau palangiu trupuciuka truksta  lotuliukas.gif (4 palanges orchideju ir 3 kaktusu  lotuliukas.gif )
o salcio proceduru niekada nebandziau...  g.gif  tik karsta dusa kartais darau, kad miegancias isbudintu  smile.gif

Dušo karšto nebedarau, nors anksčiau darydavau, nes viena orchidėja vos nesupuvo doh.gif Vos atgriebiau... Daugiau nebežaidžiu taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 02 25, 16:14)
Sveikos,

Taip, dalyvausim. Tai rytoj tikėkim viskas bus ok dėl prisijungimo.

Ieškok gmaile prie šlamšto, bent jau aš ten radau.

4u.gif Sveikos. Geras, ir aš radau prie šlamšto, tai pagalvojau - kažin kodėl????
Atsakyti