Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(R.@usra @ 2013 02 25, 16:54)
4u.gif Sveikos. Geras, ir aš radau prie šlamšto, tai pagalvojau - kažin kodėl????

Kadangi esu praradusi kelis svarbius dokumentus tokiu būdu (nepasižiūrėjus šlamšte), tai dabar vis tik visada stengiuosi peržiūrėti ir šį skyrių.
Atsakyti
Laba dienele, brangiosios 4u.gif

Prapuolėle patapau doh.gif . Pasirodau tik, kad dar gyva blush2.gif
Kaip Rityte rašė "dirbu be darbinės nuotaikos" blink.gif . Kažkaip tik iš pareigos. Valdiškai. Gal su pavasariu ateis įkvėpimas.... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 02 25, 15:38)
O aš vis bijau atidaryti langą, kad nenušaltų. Ir kažkur esu girdėjusi, kad orchidėjos bijo skersvėjų. Bet reikės pabandyti pašaldyti jas. Gal nenumirs šoką gavusios?

Na nereikia prie -20 lango daryt, bet dabar va tokiu oru savaime išeina pašaldyt, langus tai atidarau vėdinimui, o ant palangės gėlės. Mano viena vakarų pusės palangė nukrauta. Aš jokių žaidimų nedarau, prisimenu - palaistau, neprisimenu - nuskinu pageltusius lapus lotuliukas.gif žiedų kiekiu nesiskundžiu, nors būna ir taip - ką tik pražydo - ir numetė žiedus arba nusprendžiu sutvarkyti, kad gražiai augtų stiebai - ir nulaužiu doh.gif Bet vis tiek jos žydi, klesti jau nemažai metų. Ir katinas per jas prasisuka, buvo kelias numetęs, bet nieko, išgyveno.
Aurute, sveika prapuolele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 02 25, 15:32)
Sveikos orchidejos, pavasaris jauciamas, pokalbiuose geles atsirado biggrin.gif , kai salot apie kates kalbejot biggrin.gif

Ryt gi seminaras apie tevus cia nete,  tikiu kad yra daug dalyvaujanciu. Gavau vakar i emeila priminima. sian pabandziau prisijungti , bet ivedus varda pavarde praso dar kambario slaptazodzio. Sakau gal ka praleidau. ar kas bandet prisijungt? Bijau likt ryt ant ledo

Manęs taip pat neįleidžia. Sunerimusi esu, kad nepateksiu ir rytoj. Duokit žinot, jei kas pasikeis.
Atsakyti
Sveikutės, turbūt nieko šiandien neįleidžia. Palaukim rytdienos. Gal leis paklausyti seminaro...
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 02 25, 18:59)
Sveikutės, turbūt nieko šiandien neįleidžia. Palaukim rytdienos. Gal leis paklausyti seminaro...

MANE NORMALIAI ĮLEIDO. BET RYT MUMS SUSIRINKIMAS NUO 15.00. KAIP ČIA REIKS SUGEBĖT SUDALYVAUT IR WEBINARE? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 02 25, 17:59)

Gabija, turėjau prašymą preitoj temoj. Neskaitei?
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2013 02 25, 17:49)
Manęs taip pat neįleidžia. Sunerimusi esu, kad nepateksiu ir rytoj. Duokit žinot, jei kas pasikeis.

Ką tik bandžiau, prisijungti pavyko. Bandyk, jei nepavyks - gelbėsim. Ko gero ne ten spaudi.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 02 25, 15:14)

Ieškok gmaile prie šlamšto, bent jau aš ten radau.

Na, tikrai, prie slamsto yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 02 25, 19:46)

Ką tik bandžiau, prisijungti pavyko. Bandyk, jei nepavyks - gelbėsim. Ko gero ne ten spaudi.

Pabandžiau ir aš. Rašo, kad kambarys uždarytas. Iki atidarymo liko apie 10 min. Tai gal viskas bus gerai, įleis ir mane. Ačiū už rūpestį.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 02 25, 18:58)
Pabandžiau ir aš. Rašo, kad kambarys uždarytas. Iki atidarymo liko apie  10 min. Tai gal viskas bus gerai, įleis ir mane. Ačiū už rūpestį.

dabar jau taip rašo - pasižiūrėjau
Atsakyti
Reikia skubios pagalbos, gal kas turit po ranka ax.gif reikalingi paukščių balsai, įrašai arba kažkas filmuoto įdomaus apie paukščius. Labiausiai reikalinga apie gulbę, kirą, bet tinka ir kitokie.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 25, 19:02)
Reikia skubios pagalbos, gal kas turit po ranka ax.gif reikalingi paukščių balsai, įrašai arba kažkas filmuoto įdomaus apie paukščius. Labiausiai reikalinga apie gulbę, kirą, bet tinka ir kitokie.

Jei neklystu, tai pašte tikrai yra paukščių balsų, va tik kuriam g.gif
Atsakyti