Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(gitulia @ 2013 03 01, 20:46)
Jei paltas nera baisiai atsibodes, nunesk i siuvykla, kad nauja uztrauktuka isiutu, bus gerokai pigiau nei naujas paltas  lotuliukas.gif

Labai jis man patiko, originalus, bet jau senokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 01, 22:53)

nera to blogo,kas neiseitu i gera,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 01, 20:53)

Jei patinka tada nesk persiuti, gi kapeikos tas uztrauktukas tekainuoja wink.gif
Atsakyti
Nu ne visai kapeikos biggrin.gif ypač jeigu jau nebe pirmos jaunystės paltas, tai gaila laiką gaišt ir pinigus eikvot....
Čia kaip man su paltu, nepigus, šiltas, nu bet jau padilęs, be išvaizdos,tai mąstau, ar čia beverta kišt pinigus valyklai g.gif
Atsakyti
Na valykla tikrai brangiau nei uztrauktukas g.gif Matai buna daiktu kurie priauga prie kuno, nors ir senesnis daiktas, bet mielas ir ismest del sugedusio uztrauktuko tikrai gaila. biggrin.gif Tuo labiau, kai tas isiuvimas nera labai sudetingas, as ir pati esu tevui i striuke uztrauktuka siuvus, nesigavo labai blogai, o ir kainavo 0 lt.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 01, 21:33)
Na valykla tikrai brangiau nei uztrauktukas  g.gif Matai buna daiktu kurie priauga prie kuno, nors ir senesnis daiktas, bet mielas ir ismest del sugedusio uztrauktuko tikrai gaila.  biggrin.gif Tuo labiau, kai tas isiuvimas nera labai sudetingas, as ir pati esu tevui i striuke uztrauktuka siuvus, nesigavo labai blogai, o  ir kainavo 0 lt.

Žinok schmoll.gif aš kalbu apie patį įsiuvimą, nes siuvėjų paslaugos bent jau man lb brangios doh.gif doh.gif o pati nė pro kur neįsiūčiau schmoll.gif ne iš tos vietos rankos išaugusios biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Tada didmieciuose siuveju paslaugos smarkiai uzkeltos. Musu "kaimuke" ne stebuklas. Kelnes nukerpa uz 10 -20 lt, uztrauktuko persiuvimas panasiai butu g.gif

Jei visai i tema, tai sia savaite jau apturejau 4 treniruotes is insanity. Viena diena praleidau del vaiko susirinkimo ir nesveiko darbo kruvio. Jauciuosi puikiai, neskaitant nedidelio smugio i savimeile, kad pilnai ju kruvio nepatraukiu biggrin.gif Sitiek nenusimuliuotu dienu, man cia didele pazanga lotuliukas.gif Dar vakar nuo vyro gavau dovanu Nike mankstos kilimeli, tai is viso saunu, ant jo sokinejant kojos neslysta, ko gero galesiu sokineti basom, kad negasdinciau kaimynu labai biggrin.gif
Atsakyti
gitulia,4 insanity?saunuole.Pavydu net.Man J.M. treniruotes sunkokos,o insanity doh.gif Nors labai traukia pamegint ax.gif Bet turbut pradedanciosioms insanity bandyt nereiktu skubet,ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 28, 23:35)
drinks_cheers.gif Svoris tikrai nėra pagrindinis rodiklis. Svarbu, kaip atrodai. Pvz mano sesė, nors yra už mane aukštesnė ir sveria tiek pat kiek aš, o va rūbai man jos per platūs.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
egu.lt feisbuke buvo įdėję kaip atrodo riebalai ir raumenys to pačio svorio
user posted image
Atsakyti
Labas, turiu klausimuką. smile.gif
Sportuoju namuose kasdien, kalorijas pasiskaičiuoju, svoris krenta, o probleminė vieta vizualiai nemažėja. Gali būti, kad nyksta raumuo? Kaip tai nustatyti? Viršsvorio neturiu.
smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 01, 18:21)
Nu žinokit košmaras, sėdžiu užstrigusi palte

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gaila ir skaros ir palto, bet prajuokinai

QUOTE(MO @ 2013 03 01, 21:28)
Čia kaip man su paltu, nepigus, šiltas, nu bet jau padilęs, be išvaizdos,tai mąstau, ar čia beverta kišt pinigus valyklai  g.gif

nu jau, kas cie per snekos...siuvyklos... valyklos...visai jus cia su Viciuos vici ne moteriskai.. Aisku, kad geriausias sprendimas - NAUJAS PALTAS biggrin.gif

Vijora, as irgi mastau ka po jillian reikes daryti, nors man iki galo dar oij kiek toli.. Beje, su kokio svorio hanteliukais dirbi per treniruote ? Aij, cia ne i tema, bet kam tu i lesius mesa dedi? blush2.gif as juos kaip tk valgau vietoj mesos, juk juose tiek baltymu bigsmile.gif

Mamadonata, kokia nuotrauka "neskani" tie riebalai taip feee atrodo blush2.gif

As vakar uzstaciau 7.30 zadintuva siandienai.. pati netikiu, kad tokie stebuklai vyksta biggrin.gif galvoju spesiu paparakaituoti, ko, mazoji atsikels..ir ka, ryte girdziu.. mama , maaama bigsmile.gif galvoju, kiek tu valandu kad net zadintuvas neskambejo.. isverte is lovos truputi po 7..pasodinau ant sofos ir galvoju, ziurek, ka cia mama daro biggrin.gif issedejo gal desimt minuciu.. tada prisijunge! o ant galo darant pratimus pilvo presui, atejo ir atsisedo ant manes ir tupcioja, tipo mama, kilnok mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 02 kovo 2013 - 15:54