Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 14:20)
isviriau lesius, tefloninej keptuvej pakepinau svoguna, tarkuota morka, radau dar saldytuve pora sampinjonu, tai ir juos i keptuve. Prieskonines zoleles, siek tie kario , saldziosios paprikos prieskoniu, druskytes, pamidoru pastos pora saukstu ir patroskinau keleta min, tada  visa ta mase sumaisiau su isvirtais  lesiais  blush2.gif

aišku, ačiū 4u.gif
niekad nesu jų virusi, o juos reikia mirkyti prieš verdant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 01, 14:28)
aišku, ačiū  4u.gif
niekad nesu jų virusi, o juos reikia mirkyti prieš verdant?  blush2.gif

pas mane ant pakuotes buvo parasyta, kad situ nereikia. viriau zalius.yra ir raudoni, sakoma kad jie dar skanesni bigsmile.gif as jau labai senai valgiusi, neatsimenu raudonu skonio. reikes nuspirkti. O zaliu lesiu skonis bent jau man zirnius priemena.

Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 14:38)
pas mane ant pakuotes buvo parasyta, kad situ nereikia. viriau zalius.yra ir raudoni, sakoma kad jie dar skanesni  bigsmile.gif  as jau labai senai valgiusi, neatsimenu raudonu skonio. reikes nuspirkti. O  zaliu lesiu skonis bent jau  man zirnius priemena.

Reiks pabandyti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 01:41)
nekenciu pilnaties, kaip ji mane veikia, tai ziauru  doh.gif  galvojau griusiu kaip maisas siandien i lova, nes nusikaliau per diena, bet kur tau.. akys stulpu  blink.gif . ryt ryte vel kaip zombis busiu, o dar laukia pasimatymas su Jillian  biggrin.gif

Šiaip dar veikia magnetinis laukas. Sako, kad savaitę prieš jautresni žmonės jau ima jausti. Šiandien mano nuostabai (nes nieko nejaučiu) aktyvumas didelis g.gif
http://alkas.lt/zeme...vumas-siandien/
Tai pagal aprašus jau turėjo būti daug kam jaučiamas iš anksčiau.

Ir taip durnai išeina, nes šiandien vakare smarkų kompleksą planavau. Nemirsiu aišku, bet kažkaip kai liepia krūvius pristabdyti, tai užknisa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 01 kovo 2013 - 16:33
as tai mirkau lesius g.gif Nepagadina patiekalo blush2.gif
Vakar lesiu troskini gaminau,manasiai kaip Just me,tik mesytes dar dejau ax.gif
Atsakyti
Aš ant vaikų labai jaučiu tuos magnetinius laukus biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
sakykit,senbuves,kokia mankstos programa patartumet daryt po J.M 30day shred?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 01, 17:54)
Aš ant vaikų labai jaučiu tuos magnetinius laukus  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

Įmagnetinti? biggrin.gif Mano šuo šiandien irgi, davėsi baisiausiai per pūgą smile.gif

Nu žinokit košmaras, sėdžiu užstrigusi palte huh.gif Laukiu MB, nes nežinau ką daryt 2.gif gaila ir skarelės, ir paties palto užtrauktuko. Nu taip įsinarpliojo, kad dar taip nebuvo man niekad. Pas kaimynus gėda eit pagalbos prašyt, juoktųsi metus laiko po to pamatę. Užtrauktukas atsisega ir iš apačios, tai nusisegiau, nes karšta ir sėdžiu taip kaip su kokia skraiste, kurios nusiimti neišeina doh.gif lotuliukas.gif Vat jum ir sportas, rankas pakirto tvarkantis, nes netoli kaklo ir nei pirmyn, nei atgal doh.gif
Atsakyti
Vicious,nepyk,truputi pasijuokiau garsu blush2.gif lotuliukas.gif Bet tai kaip istrigai...Jei jau negali issinarpliot,tai jau rimtai istrigai unsure.gif Isivaizduoju-gaila ir palto,ir skareles,bet trubut teks rinktis,kurio labiau gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 01, 18:26)
Vicious,nepyk,truputi pasijuokiau garsu blush2.gif  lotuliukas.gif Bet tai kaip istrigai...Jei jau negali issinarpliot,tai jau rimtai istrigai unsure.gif Isivaizduoju-gaila ir palto,ir skareles,bet trubut teks rinktis,kurio labiau gaila unsure.gif

Nu rimtai žinok, dar taip tikrai nėra buvę. Kažkaip išsinėriau per galvą iki kol MB grįžo, bet išimti niekaip negalėjau, visa užtrauktuko galvutė buvo skaroje. MB kažkaip iš jėgos ištraukė. Čia grynai ženklas, kad reikia rūbus atsinaujinti jau, apsileidau blush2.gif Skarelė su skyle, palto užtrauktukas irgi aplamdytas. Tai jau užsisakiau naują skarelę, dabar tik sulaukti ir palto naujo dairysiuos, nes jaučiu nelaikys tas užtrauktukas ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 01, 18:21)
Įmagnetinti? biggrin.gif Mano šuo šiandien irgi, davėsi baisiausiai per pūgą smile.gif

Nu žinokit košmaras, sėdžiu užstrigusi palte huh.gif Laukiu MB, nes nežinau ką daryt 2.gif gaila ir skarelės, ir paties palto užtrauktuko. Nu taip įsinarpliojo, kad dar taip nebuvo man niekad. Pas kaimynus gėda eit pagalbos prašyt, juoktųsi metus laiko po to pamatę. Užtrauktukas atsisega ir iš apačios, tai nusisegiau, nes karšta ir sėdžiu taip kaip su kokia skraiste, kurios nusiimti neišeina doh.gif  lotuliukas.gif Vat jum ir sportas, rankas pakirto tvarkantis, nes netoli kaklo ir nei pirmyn, nei atgal doh.gif

eik tu sau laugh.gif laugh.gif doh.gif užjaučiu unsure.gif 4u.gif 4u.gif
Žinok, man panašiai buvo visai neseniai...ojej lotuliukas.gif tik su žieminiu batu doh.gif kadangi be užtrauktuko, o buvo šiek tiek įplyšęs kailio pamušalas ties kulnu,tai nusiaunant taip užstrigo kulnas į tą skylę, ir niekaip neištrauksi,nebent batą prakirpsi doh.gif tai su toookia jėga traukiau aukštyn ir plėšiau tą kailį, visą suplėšiau lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 01, 19:07)
ir palto naujo dairysiuos, nes jaučiu nelaikys tas užtrauktukas ilgai.

Jei paltas nera baisiai atsibodes, nunesk i siuvykla, kad nauja uztrauktuka isiutu, bus gerokai pigiau nei naujas paltas lotuliukas.gif
Atsakyti