Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 28, 20:55)
noriu noriu noriu, jeigu kuri užsakinėsit duokit žinot šiai papingai moterei, t.y. man biggrin.gif
aš po sportų jau, jaučiu kad ta recovery week yra sūris spąstuose, krūvis minimalus, nepersistengiu, o paskui kai pradėsiu antrą mėnesį krisiu negyva kaip pirmą kartą biggrin.gif

bandžiau ieškoti pigiau, juolab, kad amazonėj dydžio nėra, visur labai pabrangus verysad.gif bet jei kada ką organizuosiu,duosiu žinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 02 28, 21:35)
Mano panos, tai sportuoja visad kartu. Tiesa palengvintą programą, nors yra pratimų, kur jos už mane lengviau padaro.  blush2.gif
Vasarą, tai į stadioną, tik dičkę vesdavaus, bet jaučiu šią jau visos trys eisim.  ax.gif

mastau ir as , kad vasara eisim visos i lauka sportuoti smile.gif

nekenciu pilnaties, kaip ji mane veikia, tai ziauru doh.gif galvojau griusiu kaip maisas siandien i lova, nes nusikaliau per diena, bet kur tau.. akys stulpu blink.gif . ryt ryte vel kaip zombis busiu, o dar laukia pasimatymas su Jillian biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Visus su pavasariu wub.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
SU PAVASARIU 4u.gif
JUST ME,kaip sekasi treniruotis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 01:41)
mastau ir as , kad vasara eisim visos i lauka sportuoti  smile.gif

nekenciu pilnaties, kaip ji mane veikia, tai ziauru  doh.gif  galvojau griusiu kaip maisas siandien i lova, nes nusikaliau per diena, bet kur tau.. akys stulpu  blink.gif . ryt ryte vel kaip zombis busiu, o dar laukia pasimatymas su Jillian  biggrin.gif

nu nu, į pasimatymą reik žvaliai ateit biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
Su kalendoriniu pavasariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 01, 09:41)
laba ryta 4u.gif
SU PAVASARIU  4u.gif
JUST ME,kaip sekasi treniruotis? ax.gif

gerai bigsmile.gif islipau is lovos, tai skaudejo visa kuna, bet greitai i sportine apranga,kol dar nelabai supratau ka darau biggrin.gif isleidau dicke i mokykla ir begau pas Jillian ..Galvojau, gal ji neateis, bet ji manes jau lauke lotuliukas.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 01, 11:57)
nu nu, į pasimatymą reik žvaliai ateit

is pradziu masciau, kad issigalvoju, bet paskutinius 3-4 menesius pradejo kartotis nemiga, ir pamaciau kad visada per pilnati... unsure.gif nesuprantu kodel ji mane sitaip siaubingai veikia..atejau nelabai zvali, bet paskui issijudinau ax.gif
Atsakyti
Jillian visad laukia lotuliukas.gif thumbup.gif
Man patinka kuomet treniruotes pabaigoj ji sako,'' as noriu,kad jus jaustumet,kad tuoj mirsit'' thumbup.gif Tuomet reiskia,kad treniruote pavyko biggrin.gif
As jau po treniruotes rolleyes.gif Einu mastyt ka maistingo ir skanaus pasigamint g.gif O gal pagooglint receptu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 01 kovo 2013 - 13:05
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 12:52)
nesuprantu kodel ji mane sitaip siaubingai veikia..atejau nelabai zvali, bet paskui issijudinau  ax.gif

Daugelį žmonių ji neigiamai veikia, ypač jautresnės nervų sistemos ar turinčių sveikatos sutrikimų...
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 01, 13:17)
Daugelį žmonių ji neigiamai veikia, ypač jautresnės nervų sistemos ar turinčių sveikatos sutrikimų...

aciu biggrin.gif o jei rimciau, reikes pasidometi, nes niekada taip nebudavo.. gal tikrai organizma streikuoja..

Vijora, pas mane siandien pietums- lesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 15:26)
aciu biggrin.gif  o jei rimciau, reikes pasidometi, nes niekada taip nebudavo.. gal tikrai organizma streikuoja..
Vijora, pas mane siandien pietums- lesiai  ax.gif

Pas mane vakar buvo lesiai thumbup.gif Nesikartosiu siandien biggrin.gif Visai neisradinga as virtuvej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 01, 13:26)
aciu biggrin.gif  o jei rimciau, reikes pasidometi, nes niekada taip nebudavo.. gal tikrai organizma streikuoja..
Vijora, pas mane siandien pietums- lesiai  ax.gif

4u.gif

Ką su lęšiais darot, merginos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 01, 14:00)
Ką su lęšiais darot, merginos?

isviriau lesius, tefloninej keptuvej pakepinau svoguna, tarkuota morka, radau dar saldytuve pora sampinjonu, tai ir juos i keptuve. Prieskonines zoleles, siek tie kario , saldziosios paprikos prieskoniu, druskytes, pamidoru pastos pora saukstu ir patroskinau keleta min, tada visa ta mase sumaisiau su isvirtais lesiais blush2.gif
Atsakyti