QUOTE(aureli777 @ 2013 03 07, 10:08)
Sveiki, skaitau skaitau jus kasdien ir nusprendziau siand pradet treniruotes intensyvesnes
Del mesos tai, esu skaicius, trecios kraujo grupes zmones yra medziotojai, tai be mesos niekaip, kaip ir as
Jei viena diena be mesos, tai tas pats, kaip nevalgius isvis. Aisku, saldumynu gali del manes isvis nebut
Net pyrago nemoku iskept, nes neisivaizduoju skanus ar neskanus jis gavos, nu nebent, jei su kokiu mesos idaru 

Tai, kad pirmos grupės medžiotojai lyg ir

Papildyta:
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 07, 10:20)
Viciuos Vici, nu baisiai smagiai tu apie ta mesa rasai
as be mesos nemirstu, bet va be salotu, vaisiu ir pieno produktu man butu liudnai
kazi nuo ko tai priklauso? 

Tai ir aš nežinau nuo ko tai priklauso. Ima žmonės pagal kraujo grupes skirstyti, bet kiek tiesos nežinia. Be to dar manau yra pripratimas, kai daug metų vienaip ar kitaip valgyta ir dar manau priklauso kaip žmogus atsisako, pvz. mėsos. Mokykloje mokiausi su pana, kuri buvo iš biednokos šeimos ir dar sugalvojo mėsos nevalgyti. Tai įsivaizduoju ką ji tevalgydavo: kruopų, bulvių, kada ne kada gal kokią daržovę, tai kur ji bus sveika? Imdavo žiemą spalvas keisti ant veido, stovim prie stotelės, o ji tai morkinė, tai žalia, tai violetinė ir ne per visą veidą, o taip kaip vaivorykštė. Nes ji tai darė be žinių, tik iš nuogirdų ir t.t. Jokių riešutų įtariu nevartojo, jokių daržovinių proteinų ir t.t. Aš jei atsisakiau vieno, tai padauginau kitų, kol kas gerai, o vėliau žiūrėsim. Baugu tik dėl to, kad LT labai ribotas gero maisto pasirinkimas, tai vis sukus apsukus tą patį gaunasi valgyti. Bet iš kitos pusės, tai ar geriau būtų, jei pridėčiau dėl įvairovės blogesnį maistą? Ne. Tai dėl to kažkaip optimistiškai žiūriu, kad neturėtų kilti alergijos ar pan.