Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(aureli777 @ 2013 03 07, 10:08)
Sveiki, skaitau skaitau jus kasdien ir nusprendziau siand pradet treniruotes intensyvesnes mirksiukas.gif Del mesos tai, esu skaicius, trecios kraujo grupes zmones yra medziotojai, tai be mesos niekaip, kaip ir as blush2.gif Jei viena diena be mesos, tai tas pats, kaip nevalgius isvis. Aisku, saldumynu gali del manes isvis nebut schmoll.gif Net pyrago nemoku iskept, nes neisivaizduoju skanus ar neskanus jis gavos, nu nebent, jei su kokiu mesos idaru mirksiukas.gif

Tai, kad pirmos grupės medžiotojai lyg ir smile.gif Trečios klajokliai, ką randa, tą ima mirksiukas.gif Aš tai žemdirbė gaunuos, tai va, duokit grūdų, žolių ir gyvensiu, nenugalabysit dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 07, 10:20)
Viciuos Vici, nu baisiai smagiai tu apie ta mesa rasai  lotuliukas.gif as be mesos nemirstu, bet va be salotu, vaisiu ir  pieno produktu man butu liudnai  blush2.gif  kazi nuo ko tai priklauso? g.gif

Tai ir aš nežinau nuo ko tai priklauso. Ima žmonės pagal kraujo grupes skirstyti, bet kiek tiesos nežinia. Be to dar manau yra pripratimas, kai daug metų vienaip ar kitaip valgyta ir dar manau priklauso kaip žmogus atsisako, pvz. mėsos. Mokykloje mokiausi su pana, kuri buvo iš biednokos šeimos ir dar sugalvojo mėsos nevalgyti. Tai įsivaizduoju ką ji tevalgydavo: kruopų, bulvių, kada ne kada gal kokią daržovę, tai kur ji bus sveika? Imdavo žiemą spalvas keisti ant veido, stovim prie stotelės, o ji tai morkinė, tai žalia, tai violetinė ir ne per visą veidą, o taip kaip vaivorykštė. Nes ji tai darė be žinių, tik iš nuogirdų ir t.t. Jokių riešutų įtariu nevartojo, jokių daržovinių proteinų ir t.t. Aš jei atsisakiau vieno, tai padauginau kitų, kol kas gerai, o vėliau žiūrėsim. Baugu tik dėl to, kad LT labai ribotas gero maisto pasirinkimas, tai vis sukus apsukus tą patį gaunasi valgyti. Bet iš kitos pusės, tai ar geriau būtų, jei pridėčiau dėl įvairovės blogesnį maistą? Ne. Tai dėl to kažkaip optimistiškai žiūriu, kad neturėtų kilti alergijos ar pan.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 07, 10:51)
Aš nenoriu drastiškai visko atsisakyti. Noriu, kad sportas lydėtų mane daugiau ar mažiau visą gyvenimą, noriu susiformuoti tinkamus įpročius tiek sporto tiek maisto, todėl einu mažais žingsneliais. Neturiu griežto plano numesti kažkiek iki kažkokio termino, todėl savęs labai griežtai neriboju, kad šoko negaučiau. Dėl to, kad neprivalgiau ant nakties tai labai džiaugiuosi, miegojau ramiai, nors buvau įsidėjusi vos 3 gabaliukus ir salotų šaukštą paragauti biggrin.gif Tik susilaikyti galėjo, pati pergyvenau, kad antrą dieną iš eilės nusimuliuoju, o čia dar leptelėjo. Ir išvis ne jam kištis, kiek reikės tiek mesiu ir vėl pradėsiu. Pikta aš šiandien ant jo.  doh.gif
Ir išvis dabar viduj visa verdu, atrodo specialiai dabar norėčiau paimti ir atsisakyti visų išvykų pas draugus, visų pavakarojimų ir atsiduoti sportui be jokių kompromisų, kuriuos darau ir į jo norus atsižvelgusi. Reikės taip ir padaryti, bent jau kol baigsiu insanity programą. Gal susimąstys ką pasakė.
Žinau, bjauri aš biggrin.gif

ne ne ne, tikrai ne bjauri 4u.gif ir kaip smagu, kad atsirado stimulas parodyt vyruii, kad tu gali thumbup.gif as nesakau , kad atsisakau kazko su visam, as tiesiog noriu kad kunas ir visu pirma smegenys suprastu, kad uzteks tinginiauti, laikas kazka daryti biggrin.gif ir salia mesos geriau isideti zaliu darzoviou o ne bulviu.. o ir tas pats saslykas nera blogai,ir tikrai sau ji leisiu, tik laika pasirinksiu, kada ji valgysiu ax.gif as noriu ismokti valgyti, skaniai, sveikai ir saikingai, bet tam turiu pati su savimi rimtai padirbeti..ir kol nesu garantuota, kad pvz suvalgiusi 5 gabaliukus saslyko, neisidesiu dar 5, as geriau ju siai dienai visai nevalgysiu..O va alkoholiui tikrai pasakiau NE, bent jau kuriam laikui... veliau tikrai leisiu sau taure vyno pasimegauti ..kai jau busiu garantuota, kad ji man neissauks apsiryjimo priepoliu 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 07, 11:08)
Bet iš kitos pusės, tai ar geriau būtų, jei pridėčiau dėl įvairovės blogesnį maistą? Ne. Tai dėl to kažkaip optimistiškai žiūriu, kad neturėtų kilti alergijos ar pan.

tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Mano grupė 4 pliusinė, tai jeigu tikėti aprašymu tai tinka visų grupių rekomenduojami produktai g.gif Tik manau reikia žinoti kaip juos derinti ir kokiu paros metu ką geriausia valgyti smile.gif
Atsakyti
Ryte sakiau, kad nieko neskauda, idienojus jauciu, kad vistik skaudena siek tiek rankas/pecius, blauzdas ir sedimaja, bet tikrai nestipriai, todel siandien darysiu programa vel smile.gif gerai, kad sia savaite pradejau daryti ne nuo pirmadienio, man cia toks iejimas i rimtesnius sportus gausis, o nuo kitos savaites gausis jau rimciau, nes zadu daryti taip: body revoliution dienos programa +papildomai kardio is tos programos. Tikiuosi tai daryti kasdien visos programos metu. Ryt reikes issimatuoti visai ir paskui zymetis pokycius, tik mastau ar zymeti kiekviena savaite ar kas antra. Kaip manot kaip geriau butu? g.gif
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 07, 11:51)
Ir išvis dabar viduj visa verdu, atrodo specialiai dabar norėčiau paimti ir atsisakyti visų išvykų pas draugus, visų pavakarojimų ir atsiduoti sportui be jokių kompromisų, kuriuos darau ir į jo norus atsižvelgusi. Reikės taip ir padaryti, bent jau kol baigsiu insanity programą. Gal susimąstys ką pasakė.
Žinau, bjauri aš biggrin.gif

neisivaizduoju kaip stipriai tureciau supykti, kad sitaip principingai atsisakyciau visko ir atsiduociau sportui bei sveikai mitybai vien lotuliukas.gif Nors manau, kad butu i nauda man ir grazesne MB atrodyciau, nors jis sako, kad as jam ir taip labai grazi, bet kad pati i save negaliu ziureti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 07, 11:34)
neisivaizduoju kaip stipriai tureciau supykti, kad sitaip principingai atsisakyciau visko ir atsiduociau sportui bei sveikai mitybai vien

as taip labai pati ant saves supykau tongue.gif o MB kaip palaiko, net nesitiki bigsmile.gif ne tik kad zumbos abonementa apmokejo,dar gavau ir naujus kedukus ir kilimeli, kad sportuoti namie smagiau butu biggrin.gif kiba internete paskaite, kad ruosiuosi viliotini jam sokti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 07, 11:26)
ne ne ne, tikrai ne bjauri  4u.gif  ir kaip smagu, kad atsirado stimulas parodyt vyruii, kad tu gali  thumbup.gif  as nesakau , kad atsisakau kazko su visam, as tiesiog noriu kad kunas ir visu pirma smegenys  suprastu, kad uzteks tinginiauti, laikas kazka daryti  biggrin.gif ir salia mesos geriau isideti zaliu darzoviou o ne bulviu..  o ir tas pats saslykas nera blogai,ir tikrai sau ji leisiu,  tik laika pasirinksiu, kada ji valgysiu  ax.gif as noriu ismokti  valgyti, skaniai, sveikai ir saikingai, bet tam turiu pati su savimi rimtai padirbeti..ir kol nesu garantuota, kad  pvz suvalgiusi 5 gabaliukus saslyko, neisidesiu dar 5, as geriau ju siai dienai visai nevalgysiu..O va alkoholiui tikrai pasakiau NE, bent jau kuriam laikui... veliau tikrai  leisiu sau taure vyno pasimegauti ..kai jau busiu garantuota, kad ji man neissauks apsiryjimo priepoliu  4u.gif
tikrai ne  schmoll.gif

tai aš daugiau ir nesuvalgau, kažkaip išmokau pasirinkti porciją ir sustoti skanume, tai kiek įsidėjau tuos 3 gabaliukus (pjausčiau pati, tai tikrai jie nebuvo dideli) tiek būčiau ir suvalgiusi ir nepakartojusi, nes žinau, kad nėra gerai sportuoti iki nupušimo ir vieną dieną prisiryti šašlykų ir dar prieš miegą biggrin.gif Jau atsisakiau padažų visokių, majonezo nebesidedu, pomidorų padažo, prie šašlykų buvo agurkiukas, pomidoras ir icebergo salotos su alyvuogių aliejumi. Nu nebesvarbu ta vakarienė mano, vis tiek nuplaukė, bet dabar parodysiu iš kur kojos dygsta, netrauks per dantį prie visų draugų kai ir dėl jo stengiuosi paderinti laiką ir atsisakau to, kas man dabar svarbu.
Aš alkoholio aplamai nedaug vartoju, labai retai vyno taurę ar dvi išgeriu, dažniau gal šampano porą taurių, kartais alaus butelį, bet šito jau baigiu atsisakyti, nes gero jie nieko neprideda, pilvo preso irgi neryškina biggrin.gif
Dabar viešai pasižadu iki velykų jokių išlygų ir nukrypimų pioneer.gif O po velykų reiks pasukti makaulę ar iš naujo insanity daryti ar kažko kito ieškotis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 07, 11:34)
neisivaizduoju kaip stipriai tureciau supykti, kad sitaip principingai atsisakyciau visko ir atsiduociau sportui bei sveikai mitybai vien lotuliukas.gif Nors manau, kad butu i nauda man ir grazesne MB atrodyciau, nors jis sako, kad as jam ir taip labai grazi, bet kad pati i save negaliu ziureti unsure.gif

Čia labiau principas, o ne pyktis. Aš matau, kad ieško progos kada aš paslysiu, nukrypsiu į šoną ir jis galės man įkąsti, nes išsilaikiau 6 savaites puikiai. Niežti matyt biggrin.gif Tiek nesu išsilaikiusi, dar matyt netiki, kad nemesiu visko ax.gif Tegu laukia, atsibos laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 07, 12:45)
tai aš daugiau ir nesuvalgau, kažkaip išmokau pasirinkti porciją ir sustoti skanume, tai kiek įsidėjau tuos 3 gabaliukus (pjausčiau pati, tai tikrai jie nebuvo dideli) tiek būčiau ir suvalgiusi ir nepakartojusi, nes žinau, kad nėra gerai sportuoti iki nupušimo ir vieną dieną prisiryti šašlykų ir dar prieš miegą biggrin.gif Jau atsisakiau padažų visokių, majonezo nebesidedu, pomidorų padažo, prie šašlykų buvo agurkiukas, pomidoras ir icebergo salotos su alyvuogių aliejumi. Nu nebesvarbu ta vakarienė mano, vis tiek nuplaukė, bet dabar parodysiu iš kur kojos dygsta, netrauks per dantį prie visų draugų kai ir dėl jo stengiuosi paderinti laiką ir atsisakau to, kas man dabar svarbu.
Aš alkoholio aplamai nedaug vartoju, labai retai vyno taurę ar dvi išgeriu, dažniau gal šampano porą taurių, kartais alaus butelį, bet šito jau baigiu atsisakyti, nes gero jie nieko neprideda, pilvo preso irgi neryškina biggrin.gif
Dabar viešai pasižadu iki velykų jokių išlygų ir nukrypimų pioneer.gif O po velykų reiks pasukti makaulę ar iš naujo insanity daryti ar kažko kito ieškotis ax.gif

maniskis ir kartais taip uzmeta apie sportus,maista, ziuri, kad vadeliu nepaleisciau biggrin.gif bet ir taip pat buciau ziauriai uzrovus ir nebevalgius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviem @ 2013 03 07, 08:08)
Sveika, saunu kad grizai, as kaip tik vis pagalvodavau apie tave, dar prisimenu kaip dingai ir kaip pries dingstant buvai pagrazejusi stipriai mirksiukas.gif Linkiu ir toliau nepasiduoti ir grazeti grazeti grazeti. As va irgi dabar sugrizau po ilgos ilgos pertraukos bigsmile.gif

Ir dziaugiaus labai pokyciais, visa filmuota turejau kas menesi kaip kito, o va hardas sudege ir viskas dingo, ir visi mano ano metimo rezultatai, nieko gaminsim naujus, juolab, kad nuo tos pacios vietos pradedu.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 07, 11:55)
Dabar viešai pasižadu iki velykų jokių išlygų ir nukrypimų pioneer.gif  Tegu laukia, atsibos laukti lotuliukas.gif

uzskaitom tongue.gif 4u.gif

pas mus lauke nesalta, bet niurus toks oras, saules nei laso, tai kaip prie zemes traukia wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 07, 12:55)

Na labai tikiuosi, kad pavyks tau smile.gif

as va susirasiau sau programa visa, susidariau treniruociu grafika, atsispausdinau ir ant saldytuvo uzsidejau, grizes MB jauciu juoksis lotuliukas.gif nes dar niekada neissilaikiau su sportai ilgiau, o cia net 3 menesiai viena programa rolleyes.gif pradedant nuo kovo 11 ir baigiant birzelio 2diena. Baigsiu kaip tik pries kelione, nes birzelio 8 planuojame kelione sau. Tai tikiuosi, kad istempsiu tuos 3menesius ir per likusias dienas iki keliones po programos neapsileisiu ir toliau sportuosiu ir galesiu isigyti grazu maudymuka, kelias grazias suknutes ir t.t. Nes labai noriu buti grazi rolleyes.gif
Atsakyti
Is to pasakymo isejo tokie dalykai: ta vakara neprisivalgete, padidejo motyvacija dar labiau siekti savo tikslo ir irodyti ne tik vyrui, bet ir sau jog ta tiksla pasiekti galite, issikelete sau naujus uzdavinius. Kurioje vietoje cia blogi dalykai? biggrin.gif Suprantu gal ir netaktiska buvo (mes jau tokie kartais), bet veiksminga. Saldzialiazuviavimas kartais gerai, taciau kas liecia sporta, kartais geriau slapias skuduras i veida. Taip, kad pykti galit, bet ta pykti geriau isliekit sportuodamos, o ne ant vyru. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 07, 12:31)
Is to pasakymo isejo tokie dalykai: ta vakara neprisivalgete, padidejo motyvacija dar labiau siekti savo tikslo ir irodyti ne tik vyrui, bet ir sau jog ta tiksla pasiekti galite, issikelete sau naujus uzdavinius. Kurioje vietoje cia blogi dalykai?  biggrin.gif Suprantu gal ir netaktiska buvo (mes jau tokie kartais), bet veiksminga. Saldzialiazuviavimas kartais gerai, taciau kas liecia sporta, kartais geriau slapias skuduras i veida. Taip, kad pykti galit, bet ta pykti geriau isliekit sportuodamos, o ne ant vyru. smile.gif

Atėjo Gytis, užpylė šalto kibiro vandens ant galvos ir akyse prašviesėjo biggrin.gif Šiaip nieko nepamelavai, tiesiog tą akimirką užvirė kraujas, galėjo taktiškesnis būti ir man vienai tai pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 07, 13:31)
Is to pasakymo isejo tokie dalykai: ta vakara neprisivalgete, padidejo motyvacija dar labiau siekti savo tikslo ir irodyti ne tik vyrui, bet ir sau jog ta tiksla pasiekti galite, issikelete sau naujus uzdavinius. Kurioje vietoje cia blogi dalykai?  biggrin.gif Suprantu gal ir netaktiska buvo (mes jau tokie kartais), bet veiksminga. Saldzialiazuviavimas kartais gerai, taciau kas liecia sporta, kartais geriau slapias skuduras i veida. Taip, kad pykti galit, bet ta pykti geriau isliekit sportuodamos, o ne ant vyru. smile.gif

biggrin.gif

Doviem, o as negaliu laikytis programos, sportavau JM ripped ten 4 savaiciu programa, istempiau tik iki 3 savaites, ziuriu man motyvacija krinta negaliu sportuoti, man reikia ivairoves kasdien, as ir ant batuto padirbu, ir su gyra ir su hanteliais, lankas, treniruoklis, monotonija mane zudo smile.gif zinau, kad sistemingi pratimai geriau, bet negaliu. padirbsiu ant treniruoklio kol pabos po to jau pradesiu kaitalioti su JM programomis. nors treniruoklis yra su iFito live programa, ten treniruotes pagal vietoves reljefa susikuri tai ir inesa ivairoves i treniruotes. vakar buvo nesporto diena nes is eiles 4 dienas po valanda darbo - jautesi nuovargis, siandien vel grysiu i doros kelia bus treniruoklis ir pilvo pratimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 07 kovo 2013 - 13:32