Sveikos,
Taigi, vakar dariau JM body revoliution cardio 1 ir kaip minejau ne visus pratimus iki galo atlikau, nes pritrukau jegu kaip sakant, bet papildomai dar padariau truputi pratimu presui, rankom, uzpakaliui. Tikejausi, akd siandien baisiai skaudes raumenis, bet deja deja, turiu pasakyti, kad tik siek tiek maudzia/tempia blauzdas ir rankas, o daugiau nieko

MB kai sita suzinojo, nusprende kad nevykusi treniruote buvo jei nieko neskauda siandien

Na o kadangi neskauda niekur nieko, vadinasi nepavyks issisukti ir teks siandien sportuoti toliau
QUOTE(given444 @ 2013 03 06, 19:58)
mieloji, tu zinai KIEK CIA darbo iki tokios figuros???????????
dar man apsviesk apie riebalu deginima...
Tai zinau, kad darbo daug, bet juk visada yra gerai tureti idealus
del tu deginimu ir nedeginimu tai geriausia kalbeti su kokiu treneriu profesionaliu, bet kiek as skaitydama supratau tai pradzioj treniruociu energija imama is vienur(nepamenu kaip ten rase), o jau tik po ~40min pradedama imti is riebaliuku sankaupu. Ir apskritai mesti svori geriausia kombinuoti jegos ir kardio treniruotes, nes jei tik kardio tai ten vel kazkas negerai, o jei tik jegos tai daugmaz raumenis uzsiauginsi, bet tie raumenys bus padengti lasinukais. Jegos pratimai lieknejimui reikalingi tam, kad padidejus raumenu masei, darant kardio reikia daugiau energijos, todel daugiau sudeginama riebaliuku. Na bent as taip esu skaicius ir ne vienam straipsnyje. O kazkada kai sportavau sporto klube ir norejau numesti, tai pamenu kad visada trenere liepe apsilimui 20min kardio+jegos pratimai apie 40min gaudavosi ir +vel kardio bent 20-30min. Programa man buvo sudaryta 5 dienom tai budavo berods treciadieni gal ar penktadieni vien kardio, o kitom dienom ta kombinuota treniruote. Del to irgi sprendziu, kad lieknejant reikia jegos o paskui kardio dar papildomai.
QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 06, 21:36)
Sveikos, vel gryztu po trecio vaikelio prisiauginusi 10 kg
Sveika, saunu kad grizai, as kaip tik vis pagalvodavau apie tave, dar prisimenu kaip dingai ir kaip pries dingstant buvai pagrazejusi stipriai

Linkiu ir toliau nepasiduoti ir grazeti grazeti grazeti. As va irgi dabar sugrizau po ilgos ilgos pertraukos