Siulau taip ir pasakyti bei kita karta isvengsit tokio nesusipratimo.

QUOTE(Gytis` @ 2013 03 07, 13:31)
Viskas išsakyta buvo svečiams išvykus ir šiandien per pietus dar priminiau, kad nepamirštų

QUOTE(saulyte0925 @ 2013 03 07, 14:25)
Doviem, o as negaliu laikytis programos
o man kaip tik reikia rezimo, man visur viskas turi buti suplanuota, sureguliuota, nes baisiai nemegstu netvarkos, spontaniskumo (nors kartais tai tikrai fainai) ir pan.

Na ka gi, pasisnekejau su katinu
Klausiau katino ar eiti siandien sportuoti, mat tingejau baisiai, tai katinas neatsake nieko, uztat MB atsake, kad eiciau sportuoti. Na ir ka? Klausau gi as vyro, gera zmona esu juk
Dziaugiuosi, kad paklausiau, nes daug fainiau jauciuosi, nors rankytes tai dreba, siandien daug rankom gavosi kruvio, kazin rytoj pakelsiu jas ar nelabai?

Sveikos,
Oho, kokios visos abstinentės, sveikuolės, užsispyrusios, šaunuolės
man dar daug iki to...

QUOTE(doviem @ 2013 03 07, 19:42)
Na ka gi, pasisnekejau su katinu

skaitau senas temas... kiek ten info naudingos randu
ir dabar suprantu del ko senbuves vienos kitu taip pasiilgsta... labai susibendravusios buvot/esat

Sveikos, siandien jau labiau jauciu raumenukus, bet siaip nebaisiai, tikejausi, kad po pirmos treniruotes mirsiu, o pasirodo visai nieko.
Vakar paprasiau, kad vyras nupirktu lieso jogurto, bet turejau omeny su skoniu, ten su persikais ar pan., tai spekit. Nupirko paprasto be jokiu saldikliu, skoniu ir t.t. skoni kaip kefyro beveik
gal ir gerai kad nupirko toki, bet nelabai jis man skanus, ale matyt vyras slapta nori, kad as liekneciau
man irgi daug truksta iki abstinencijos, nors draugai kai kurie jau pradeda mane tokia vadinti, nes lyginant su jais tai as negerike
ir kas cia juokingo?
as daznai pasisneku su katinu kai viena namie bunu
taip, buvom/esam susibendravusios ir pamenu kad kai kuriai nors pritrukdavo motyvacijos tai mesdavo nares fotkes visokiu sportisku merginu, kad pakelti motyvacija ir dar visaip ragindavo, bet ziuriu tik kelios liko motyvuotos
matyt jei jau neturi pats tos motyvacijos pakankamai tai ir kiti neipus jos daugiau
Vakar paprasiau, kad vyras nupirktu lieso jogurto, bet turejau omeny su skoniu, ten su persikais ar pan., tai spekit. Nupirko paprasto be jokiu saldikliu, skoniu ir t.t. skoni kaip kefyro beveik

QUOTE(MO @ 2013 03 07, 21:50)
man dar daug iki to...

man irgi daug truksta iki abstinencijos, nors draugai kai kurie jau pradeda mane tokia vadinti, nes lyginant su jais tai as negerike

ir kas cia juokingo?

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 07, 23:17)
skaitau senas temas... kiek ten info naudingos randu
ir dabar suprantu del ko senbuves vienos kitu taip pasiilgsta... labai susibendravusios buvot/esat 

taip, buvom/esam susibendravusios ir pamenu kad kai kuriai nors pritrukdavo motyvacijos tai mesdavo nares fotkes visokiu sportisku merginu, kad pakelti motyvacija ir dar visaip ragindavo, bet ziuriu tik kelios liko motyvuotos

QUOTE(doviem @ 2013 03 08, 08:54)

O zinok toki jogurta as daug kur dedu vietoj grietines, pamegink

labukas
Kaip siandien TYYYYYYYNGIU!!!!!
akys tokios siauros siauros.. Bet keliu subine nuo kedes ir einu puskuot.. rytoj baigsiu 1 Leveli , tai sekmadieni leisiu sau pailseti..o siandien jokiu..nors atsikelus skauda visur kur tik gali skaudet

QUOTE(doviem @ 2013 03 08, 06:54)

QUOTE(Jugile @ 2013 03 08, 08:02)

Kaip siandien TYYYYYYYNGIU!!!!!

Patarkite, ar galima bent mankstele daryti, kai sergi? As persalau, aisku, kai temperaturos buvo, lovoje gulejau, bet dar nesu visai sveika, o artimieji is namu neisleidzia, o man bloga tiesiog nuo to, kad as nejudu, bandziau daryti bent mankstele nesciosioms (palengvinta tokia), pratimus su kamuoliu..ar galima? Artimieji pyksta, sako, man visai jau stogai pavaziave, o as paniskai bijau per ta liga ir nejudruma priaugti per dideles pastangas numesta svori..
QUOTE(Just a girl @ 2013 03 08, 09:09)
Patarkite, ar galima bent mankstele daryti, kai sergi? As persalau, aisku, kai temperaturos buvo, lovoje gulejau, bet dar nesu visai sveika, o artimieji is namu neisleidzia, o man bloga tiesiog nuo to, kad as nejudu, bandziau daryti bent mankstele nesciosioms (palengvinta tokia), pratimus su kamuoliu..ar galima? Artimieji pyksta, sako, man visai jau stogai pavaziave, o as paniskai bijau per ta liga ir nejudruma priaugti per dideles pastangas numesta svori..
Kai skaitau, matau save

Aš šiandien savo sportus pramiegojau
Pagal žadintuvą pabudau tvarkingai. Galvoju, nu dar kelias minutes pagulėsiu, vistiek jau neužmigsiu. ale bakšt tik, pažiūriu į žadintuvą, o jau 6.25 val
Beliko laiko tik prasitampymui ir 6 min. lanką pasukau.
Gal pavyks vakare padaryti suplanuotą ZWOW #2
Žinau, kad geriau visada sportuoti tuo pačiu metu, bet nesinorėtų vėl nukelti į kitą dieną, o tai paskui vėl aptingsiu

Gal pavyks vakare padaryti suplanuotą ZWOW #2

Žinau, kad geriau visada sportuoti tuo pačiu metu, bet nesinorėtų vėl nukelti į kitą dieną, o tai paskui vėl aptingsiu