Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 23, 21:54)
Ačiū, net žagtelėjau kai užlipau, nes tikėjausi prieaugio už nukrypimus biggrin.gif
O iš kur esi? Aš iš pamario/pajūrio mirksiukas.gif

ooi, tai toli schmoll.gif aš netoli laikinosios sostinės 4u.gif
matai, kad ir buvo nukrypimų, visgi pagrindinio grafiko laikeisi, užtat rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 23, 22:00)
ooi, tai toli  schmoll.gif aš netoli laikinosios sostinės  4u.gif
matai, kad ir buvo nukrypimų, visgi pagrindinio grafiko laikeisi, užtat rezultatai  thumbup.gif

Tai jeigu Kaune sakyk, ten draugo sesuo gyvena, ko paprašau ji man pažiūri, nuperka, o paskui mes atsiskaitom, tuo labiau kad Velykos artėja, tikrai grįš, gal iki to laiko ką gero užmatys bigsmile.gif
Parodyk pirkinukus ax.gif Reik ir man bėgiojimui batelių...
Aš nusifotkijau katik tom pačiom pozom kur esu jau įdėjus, atsiverčiau vieną šalia kitos tai nežinau...Kažką lyg įžiūriu biggrin.gif Tuoj uždengsiu ko nereik matyt ir įkelsiu, gal čia jau sparnai per aukštai kelia ir ten nieko nėra lotuliukas.gif
MO, nerandu savo fotkių kur nukišai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 23 vasario 2013 - 22:45
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 23, 22:24)
Tai jeigu Kaune sakyk, ten draugo sesuo gyvena, ko paprašau ji man pažiūri, nuperka, o paskui mes atsiskaitom, tuo labiau kad Velykos artėja, tikrai grįš, gal iki to laiko ką gero užmatys bigsmile.gif
Parodyk pirkinukus ax.gif Reik ir man bėgiojimui batelių...
Aš nusifotkijau katik tom pačiom pozom kur esu jau įdėjus, atsiverčiau vieną šalia kitos tai nežinau...Kažką lyg įžiūriu biggrin.gif Tuoj uždengsiu ko nereik matyt ir įkelsiu, gal čia jau sparnai per aukštai kelia ir ten nieko nėra lotuliukas.gif
MO, nerandu savo fotkių kur nukišai? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif įdėjau į private albumiuką, nes buvai įdėjusi viešai 4u.gif ten, kur albumai, eik į private, na ir pamatysi 4u.gif
Net neįsivaizduoju, kaip parodyt, nerasiu internete g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 23, 23:07)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif įdėjau į private albumiuką, nes buvai įdėjusi viešai  4u.gif ten, kur albumai, eik į private, na ir pamatysi  4u.gif
Net neįsivaizduoju, kaip parodyt, nerasiu internete  g.gif

radau, sudėjau bigsmile.gif man kažko šiandien nesimiega, visą virtuvę susitvarkiau iš neturėjimo ką veikt, o miegas neima. nejaugi pilnatis? g.gif
ačiū MO už info 4u.gif
ai, pasižiūrėjau į kalendorių - pilnatis rytoj, bet matyt jau pradėjo veikti biggrin.gif
Atsakyti
Nutariau visgi nusipirkti step'ą ir mokytis namie žingsnių, kad paskui galėčiau ir klube lankyti.
Kas nors su step'u namie sportuoja?Kokį geriau rinktis?
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Čia cherie rašo, jei pamenat. Mano numestas svoris laikosi gana stabiliai (išskyrus kai grįžtu į LT biggrin.gif). Na o kadangi dabar atostogos, tai nutariau pradėti draugauti su Insanity, bent jau pirmą programos dalį pabandyti ištempti. Šiandien pirma diena, žiūrėsim kaip seksis, bet nusiteikus aš ryžtingai cool.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galeciau ir as prie jusu prisijungti? 4u.gif Sportuoti namie sportuoju nuo vasario men. Ir tik dabar pamaciau jusu temuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 02 24, 12:00)
Sveiki, gal galeciau ir as prie jusu prisijungti?  4u.gif  Sportuoti namie sportuoju nuo vasario men. Ir tik dabar pamaciau jusu temuke smile.gif

Visas ir visus priimam 4u.gif Ir taip kažkodėl senbuviai dingsta g.gif

Kur gi Sedindriuke, mandy33? Man taip iš egoistiškų paskatų trūksta tos informacijos ir ne tik jos, o pvz. dar ir energijos iš Sedindriukės blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Vakar pramiegojau visa diena .. O veliau i svecius .. vynelio .... surio .... vynelio ... Monopolis ... namo 22 .. Sportas tiu tiu blush2.gif

Bet laika gerai praleidau biggrin.gif Siandien jau atsigriebsiu unsure.gif

Uzvakar pabandziau Jillian 30 day antra lygi ... Oj oj oj ... Visa slapia .. raudona ... Nu dar silpna vadinas esu unsure.gif Bet po visko savijauta tai super tongue.gif

Kaip Jums sekas ... ? Kaip jusdasi toms kurios jau virs metu sportuojat ? Ar buvo kriziu .. pertrauku .. ?
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 02 24, 10:23)
Sveikos merginos 4u.gif
Čia cherie rašo, jei pamenat. Mano numestas svoris laikosi gana stabiliai (išskyrus kai grįžtu į LT biggrin.gif). Na o kadangi dabar atostogos, tai nutariau pradėti draugauti su Insanity, bent jau pirmą programos dalį pabandyti ištempti. Šiandien pirma diena, žiūrėsim kaip seksis, bet nusiteikus aš ryžtingai cool.gif

nors viena paklydėlė pavasariui grįžta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2013 02 24, 12:09)
Kaip Jums sekas ... ? Kaip jusdasi toms kurios jau virs metu sportuojat ? Ar buvo kriziu .. pertrauku .. ?

Man niekada. Aš gal gimiau sportuodama? biggrin.gif Gal daug spardžiausi biggrin.gif Man net nervai kyla, jei dėl kokių priežasčių negaliu sportuoti. Buvo kartą trauma kojose, man vaistininkė sako: nuvažiuoki persišviesk, turbūt labai skauda, ištinę, gal kaulas įskilo, o aš sakau, nejuokaukit, aš šiandien jau noriu eiti sportuoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grįžo grįžo paklydėlė biggrin.gif Sėdžiu dabar drebančiais raumenim po Insanity Fit test'o. Įdomu, kaip ryt seksis pasijudint doh.gif biggrin.gif

Vicious vici, nu jau tavo energija ir entuziazmas thumbup.gif Kad man bent pusę tiek ax.gif
Atsakyti
As siandien irgi jau eisiu sportuoti. Kol kas dabar sportuoju 6kartus per savaite.
Atsakyti