Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Sveikos,

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 24, 00:06)
radau, sudėjau bigsmile.gif man kažko šiandien nesimiega, visą virtuvę susitvarkiau iš neturėjimo ką veikt, o miegas neima. nejaugi pilnatis? g.gif
ačiū MO už info 4u.gif
ai, pasižiūrėjau į kalendorių - pilnatis rytoj, bet matyt jau pradėjo veikti biggrin.gif

kad man nesimiegotų doh.gif
pasižiūrėjau, rezultatai matosi, ir toliau taip thumbup.gif

QUOTE(Just a girl @ 2013 02 24, 09:53)
Nutariau visgi nusipirkti step'ą ir mokytis namie žingsnių, kad paskui galėčiau ir klube lankyti.
Kas nors su step'u namie sportuoja?Kokį geriau rinktis?

jergau, kam pinigus leist g.gif gi gALima susigalvoti namudinėm sąlygom pakylą. O ir mokytis ten nėra ko g.gif

QUOTE(immer @ 2013 02 24, 10:23)
Sveikos merginos 4u.gif
Čia cherie rašo, jei pamenat. Mano numestas svoris laikosi gana stabiliai (išskyrus kai grįžtu į LT biggrin.gif). Na o kadangi dabar atostogos, tai nutariau pradėti draugauti su Insanity, bent jau pirmą programos dalį pabandyti ištempti. Šiandien pirma diena, žiūrėsim kaip seksis, bet nusiteikus aš ryžtingai cool.gif

sveika sugrįžus 4u.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 02 24, 12:00)
Sveiki, gal galeciau ir as prie jusu prisijungti?  4u.gif  Sportuoti namie sportuoju nuo vasario men. Ir tik dabar pamaciau jusu temuke smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau hanteliukus po 8 LT bigsmile.gif

1 ir 1,5 kg biggrin.gif

laukiu dabar issisiepus .. nes maniskiai per lengvi buvo ..

Itariu tada jau tikrai "mirsiu" tongue.gif Bet viskas del rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 24, 17:43)
Uzsisakiau hanteliukus po 8 LT  bigsmile.gif 

1 ir 1,5 kg  biggrin.gif 

Itariu tada jau tikrai "mirsiu"  tongue.gif  Bet viskas del rezultatu  biggrin.gif

O is kur hanteliukus perkat? As irgi apie juos galvoju, nes kol kas darau i mazus buteliukus 0,5 talpo prisipylusi vandens. Bu bet kad per mazas svoris, didesnio norisi.
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 24, 15:43)
Uzsisakiau hanteliukus po 8 LT  bigsmile.gif 

1 ir 1,5 kg  biggrin.gif 

Itariu tada jau tikrai "mirsiu"  tongue.gif  Bet viskas del rezultatu  biggrin.gif

o kokio svorio iki šiol naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 02 24, 16:56)
O is kur hanteliukus perkat? As irgi apie juos galvoju, nes kol kas darau i mazus buteliukus 0,5 talpo prisipylusi vandens. Bu bet kad per mazas svoris, didesnio norisi.

www.hantelis.lt 4u.gif

QUOTE(MO @ 2013 02 24, 19:01)
o kokio svorio iki šiol naudojai?

0,5 ax.gif

_____

Skauda viska man ko tais siandien .. bet dar noreciau biggrin.gif

gal koki 8 minuciu abs padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 24, 20:34)
www.hantelis.lt  4u.gif
0,5  ax.gif

_____

Skauda viska man ko tais siandien .. bet dar noreciau  biggrin.gif

gal koki 8 minuciu abs padaryt  g.gif

aišku.
mano mažiausi buvo 2*2 kg, kartais praverčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2013 02 24, 12:09)
Kaip Jums sekas ... ? Kaip jusdasi toms kurios jau virs metu sportuojat ? Ar buvo kriziu .. pertrauku .. ?

Buvo pas mane laikas, kai po daugelio metų buvau nutarus nebesportuot dėl laiko trūkumo. Tada moiaus univere, tai svoris krist pradėjo (Nuo 48 iki 45 čia gal kam reikia mest svorį gerai, bet man tada jo mest nereikėjo), depresija totali. IR va tada supratau, kad be sporto gyvent negaliu. Tai buvo vienintelis ir paskutinis ilgas paklydimas. Visi kiti "paklydimai" daugiau nei savaitę netrunka. Na ir dar priverstiniai, bet tokių išvengt sunku. Sunkiausia buvo, kai 3sav koją gipse buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 25 vasario 2013 - 08:28
Labas rytas,
smagu, kad ne aš viena rezultatus matau, vadinasi viską darau taip, kaip reikia bigsmile.gif vakar nuklydau, nesportavau, nes nakvojau ne namie, grįžau namo tik persirengti ir į darbą išmyniau doh.gif esu be miego dvi paras praktiškai, ta pilnatis mane žudo doh.gif
erikae, laukiu tavęs skypėj ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
smagu girdet, kad tiek daug sportuojanciu namie:) Ilga laika sportavau sporto klube, bet dabar ne:( Taigi nusprenzdiau jungtis i jusu gretas. Perejau i trecia jillian michales lygi (30 days shred).
turiu klausima: pradejus sportuoti namie svoris pradejo kilti:) skaiciau, kad jei kyla, tai bloga mityba.
Kaip jus maitinates kad kristu svoris (jeigu to reikia)?
Atsakyti
Aš irgi prieš porą metų sportavau klube, bet man labai nepatiko schmoll.gif Sportuodama namuose jaučiuosi daaaaaug geriau smile.gif
Dėl mitybos nieko nepatarinėsiu, nes man jos mokytis ir mokytis, gal senbuvės ką patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(saner @ 2013 02 25, 10:48)
turiu klausima: pradejus sportuoti namie svoris pradejo kilti:) skaiciau, kad jei kyla, tai bloga mityba.
Kaip jus maitinates kad kristu svoris (jeigu to reikia)?

Gal po ilgos pertraukos sportuojat, už tai kyla?
Numečiau svorį atsisakius cukraus ir baltų miltų, ir aišku intensyviai sportuodama smile.gif . Daugiau kardio. Vakare- baltymai. Čia labai daug kartų aptarinėta mityba, net atskira tema yra.
Atsakyti
Kaip tylu čia, tikiuosi dėl to, kad visos sportuojat biggrin.gif Aš sėdžiu šlapia visa, nepatingėjau, pasukau lanką 30min. + insanity treniruotė wub.gif
Klausykitės dabar, kurios pagal jį sportuojat (nors nebūtinai), per Core cardio and Balance treniruotę, paskutinį prasitampymą groja tokia linksma muzikėlė fone, nu noriu aš jos savo telefonui biggrin.gif Padėkit gaut blush2.gif
O man psio, gerai, kad viena sportuoju, o būčiau gėdos apturėjusi, tiek prasitampė mano sportinė liemenėlė (arba aš sulieknėjau), kad šokdama į viršų pamečiau savo grožį lotuliukas.gif
Atsakyti