Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 25, 08:45)
Labas rytas,
smagu, kad ne aš viena rezultatus matau, vadinasi viską darau taip, kaip reikia bigsmile.gif vakar nuklydau, nesportavau, nes nakvojau ne namie, grįžau namo tik persirengti ir į darbą išmyniau doh.gif esu be miego dvi paras praktiškai, ta pilnatis mane žudo doh.gif
erikae, laukiu tavęs skypėj ax.gif

kur daba blūdini dirol.gif

QUOTE(saner @ 2013 02 25, 08:48)
Labas rytas,
smagu girdet, kad tiek daug sportuojanciu namie:) Ilga laika sportavau sporto klube, bet dabar ne:( Taigi nusprenzdiau jungtis i jusu gretas. Perejau i trecia jillian michales lygi (30 days shred).
turiu klausima: pradejus sportuoti namie svoris pradejo kilti:) skaiciau, kad jei kyla, tai bloga mityba.
Kaip jus maitinates kad kristu svoris (jeigu to reikia)?

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 25, 21:32)
kur daba blūdini dirol.gif

trasoj cool.gif šiaip pilnatis labai saudina mane šį kartą, neina miegot nei porai valandų, o dar svetima lova schmoll.gif šiandien kad ir savoj, bet jaučiu, kad vėl laukia bemiegė naktelė, nes lyg ir pavargusi jaučiuosi, bet akys nesimerkia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 25, 21:42)
trasoj cool.gif šiaip pilnatis labai saudina mane šį kartą, neina miegot nei porai valandų, o dar svetima lova schmoll.gif šiandien kad ir savoj, bet jaučiu, kad vėl laukia bemiegė naktelė, nes lyg ir pavargusi jaučiuosi, bet akys nesimerkia doh.gif

mane irgi išbalansuoja pilnatis, šokinėju pernakt, o jau sapnai doh.gif doh.gif fantastinių detektyvų kelis tomus galėčiau prirašyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 25 vasario 2013 - 22:01
As irgi jau po sporto thumbup.gif Nu ir priprakaitavau siandien... showoff.gif
Atsakyti
Ir as pagaliau prisiruosiau pradeti insanity. Dariaus siandien ta testa, bet kazkas man buvo negerai, ziauriai sukosi galva, pykino, suoliukai zude, bet pabaigiau iki galo siaip ne taip. Pakui ant elipsinio uzlipau, tai be dideliu bedu dar 40 min nuvaziavau g.gif Suoliukai mane zudo doh.gif Tikiuosi kitomis dienomis jie tiek nesokineja biggrin.gif
Atsakyti
Šokinėja pakankamai, labas rytas biggrin.gif
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 09:26)
Šokinėja pakankamai, labas rytas biggrin.gif

Aciu, paguodei lotuliukas.gif
Man sirdis lips per gerkle nuo suoliuku, o kaimynui is apacios nuo garso (sokinesiu vakarais virs kaimyno miegamojo ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 26 vasario 2013 - 09:32
QUOTE(gitulia @ 2013 02 26, 09:31)
Aciu, paguodei  lotuliukas.gif
Man sirdis lips per gerkle nuo suoliuku, o kaimynui is apacios nuo garso (sokinesiu vakarais virs kaimyno miegamojo )  lotuliukas.gif

Kai pradėjau šokinėti tai labai džiaugiausi, kad kaimynų neturiu biggrin.gif kaip meška trinksėjau, toks jausmas kad toną svėriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Basomis kai sokineju tai dar nieko, bet vakar apsimoviau kedus, kad kojos neslystu, tai tikrai kaip meska dunksejau lotuliukas.gif
Atsakyti
As basom...Kaimynu gaila... biggrin.gif
Atsakyti
man ir su kedukais kojos slysta, o basom turbūt sprandą nusisukčiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 09:37)
Kai pradėjau šokinėti tai labai džiaugiausi, kad kaimynų neturiu biggrin.gif kaip meška trinksėjau, toks jausmas kad toną svėriau lotuliukas.gif

Neteisingai šokinėjat. 4u.gif Nusileisti reikia ant pirštų galų, o tik tada statyt kulnus. Tada šuoliai būna lengvesni. 4u.gif Ir visai nesvarbu kiek sveri. PVz mes su dukra kai šokinėjam, tai mano šuoliai būna daug lengvesni, nei jos, o svorio skirtumas, tai per pus biggrin.gif
Atsakyti