Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

o as vasara maciau tongue.gif super.nevaryk,vasara,dievo i medi.Kokios rinkes?Apie ka kalba.Liekna ir pries sporta buvai rolleyes.gif
VV,uz suerzinima beee.gif Negrazu taip daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Vicious Vici, smagu, kad bent kažkuri gali džiaugtis figūra biggrin.gif jei man taip pasakytų, tai padebesiais skraidyčiau. Žodžiu, dabar pas visas konkurencija įsijungs, tuoj rezultatati visų pagerės biggrin.gif
Aš pati tai irgi prie tų, kur lašinukus ant liemens prikaupus blush2.gif Nors pas mane svoris visur tolygiai auga, nėra taip kad grynai ant pilvo ar kojų. Jei auga tai visur, jei krenta tai ir nuo visur.
Bet aš nujaučiu, kad iš čia esančių storų nėra, tik taip atrodo jums. Juk darot visokius insanity, storos jei butumet nepadarytumet tongue.gif žodžiu nedramatizuokit, garantuoju, kad gražios esat ir vyrai nemeluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 12 kovo 2013 - 16:05
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 17:53)
pasirodyk būtinai ax.gif

Nežinau nei kur nei kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 18:09)
Nežinau nei kur nei kaip smile.gif

pvz.per AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 15:56)
nebent mainus darytume, tu man as tau  blush2.gif
as su maudymke, tipo bikinis pas mane doh.gif

Galim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 15:06)
einu mastyti kaip cia man nusifotkinti, tik as laikmacio nemoku nustatyti biggrin.gif
nu pabandysiu kazka sukombinuoti lotuliukas.gif

Baik tu nesunku tas laikmetis, mano 8m dukra juo moka naudotis.

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 15:24)
Nu užkrėtėt ssu tuo fotkinimusi, reikės ir man dėl įdomumo pasidaryt  biggrin.gif labai noriu susiimt ir iki velykų tvarkingai sportuot ir valgyt.. kažin per porą savaičių rezultatai matytųsi?   ax.gif

Manau ant nuotraukų taip greit rezultatai nesimatys, nebent daug svorio numesi. 4u.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 15:40)
o kas ten tokio siaubingo? g.gif norėčiau paveizėt bigsmile.gif

Kažkaip man atrodo, kad dauguma save nuvertino su tom "rinkėm" 4u.gif
O trūkumų manau visos norėdamos rasim, nes tobulumui ribų nėra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 12 kovo 2013 - 16:24
as cia siaip,soriukas blush2.gif
Jovka,ar nedainaviete esi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 18:13)
pvz.per AZ 4u.gif

Jei jau rodomes, tai albume biggrin.gif Kas man gali parašyt kur to albumo ieškot?
Atsakyti
Nu prisijuokiau as cia is jusu... lotuliukas.gif Pamatytumet mano foto...Kaip issigandau pamaciusi...Kazkaip veidrody lyg ir geresnis vaizdas atrodo, neigu kai foto is sono pamaciau. Nu kaip banginis! Dar pasidariau foto is sono atsisedusi, tai isvis pakraupau...Pilvas taip isdribes...Nu baisu...Tikrai turbut butu pati geriausia motyvacja imti ir pasikabinti ant saldytuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 12, 18:43)
Nu prisijuokiau as cia is jusu... lotuliukas.gif  Pamatytumet mano foto...Kaip issigandau pamaciusi...Kazkaip veidrody lyg ir geresnis vaizdas atrodo, neigu kai foto is sono pamaciau. Nu kaip banginis! Dar pasidariau foto is sono atsisedusi, tai isvis pakraupau...Pilvas taip isdribes...Nu baisu...Tikrai turbut butu pati geriausia motyvacja imti ir pasikabinti ant saldytuvo lotuliukas.gif

va va,tas fotkinimas atveria akis.As buvau geresnes nuomones apie save,kol fotkiu nepamaciau doh.gif Kraupu.Bet kas ispirs i sikna,nei pati sau thumbup.gif Fotkinimas saves-geras sokas ir terapija lotuliukas.gif
viens du SPORTUOJAAAAM fitness3.gif fitness4.gif showoff.gif va taip va biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 12 kovo 2013 - 16:48
Na prikalbejot, reiks ir man pasifotkint, tik vyro prasyt geda, o su visais laikmaciais reik nutaikyt proga, kad namie nieko nebutu. Sunkus atvejis g.gif
Eisiu siandien vakare viena workauta ir plius kardio is BR padaryt po tokiu nuotaiku forume lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad ir kokia sunki man šiandien diena, užsispyriau ir pasakiau sau, kad norint rezultatų reikia darbo. Padariau savo workoutą ir net nuotaika pasitaisė thumbup.gif
Atsakyti