Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 19:28)
nepastebejau,kad uzdavei g.gif Baik,nepyk,neignoruoja,tik ir as buna ko paklausiu ir tai neatsako rolleyes.gif niu bet,suprantu,kad arba pacios panos nezino,arba.... rolleyes.gif Temos kurti nemoku blush2.gif atsiprasau... ax.gif
Fit missy,nezinojau sito,dejau medu i verdanti vandeni...ot,vista doh.gif
aciu....einu upo kelt,ziuredama i kitu rezultatus lotuliukas.gif

Tai čia baika, sukūriau šitą, sukursiu ir kitą, tik įdomu buvo stebėt kaip mano kometarą apeina biggrin.gif
Aš buvau šiandie savo nagus tvarkytis, jau tokie ilgi buvo kad atsispaudimus nepatogu daryt, atrodo nagais į žemę remiuosi lotuliukas.gif užtat dabar trumpučiai bigsmile.gif likau kaip ir be vakarienės, tai suvalgiau jogurtą, laukiu kol sukris jis ten pas mane ir eisiu striksėt. O jau vėl sukosi mintys gal nusimuilint šiandien blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 21:41)
Tai čia baika, sukūriau šitą, sukursiu ir kitą, tik įdomu buvo stebėt kaip mano kometarą apeina biggrin.gif
Aš buvau šiandie savo nagus tvarkytis, jau tokie ilgi buvo kad atsispaudimus nepatogu daryt, atrodo nagais į žemę remiuosi lotuliukas.gif užtat dabar trumpučiai bigsmile.gif likau kaip ir be vakarienės, tai suvalgiau jogurtą, laukiu kol sukris jis ten pas mane ir eisiu striksėt. O jau vėl sukosi mintys gal nusimuilint šiandien blush2.gif  doh.gif

va,kaip fainai.Dabar su naujais nagais i darba t.y.i sporta thumbup.gif
po fit testo-SLAPIAAAAA thumbup.gif Su J.M taip dar nebuvo rolleyes.gif
doviem-avataras wub.gif
vsio,lekiu pas seimyna.Gero vakarelio,kas dar nesportavo,lekiat sportuot,kas ruosiates-gero prakaitavimo thumbup.gif
Atsakyti
doviem, jau tavo avataras thumbup.gif Net kąsnis su vakariene užstrigo. Apvirškinsiu ir eisiu sportuot smile.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 18:41)
likau kaip ir be vakarienės, tai suvalgiau jogurtą, laukiu kol sukris jis ten pas mane ir eisiu striksėt. O jau vėl sukosi mintys gal nusimuilint šiandien
Nu nu, kokie nusimuilinimai nono.gif Net minčių tokių negali būti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 19:45)
tu cia jau ilgai sportinies? Nes man tai geda prasyti dar nuorodos lotuliukas.gif

Kaip skaitytoja ir tyli sportuotoja - metus, o reikštis tik neseniai pradėjau ax.gif
Man kažkaip negėda prašyt, bet mane irgi ignoruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 03 12, 19:48)
doviem, jau tavo avataras thumbup.gif Net kąsnis su vakariene užstrigo. Apvirškinsiu ir eisiu sportuot smile.gif

Nu nu, kokie nusimuilinimai nono.gif Net minčių tokių negali būti biggrin.gif

man pačiai gėda už savo tokias mintis unsure.gif biggrin.gif
Vijora, šitą rašeisi? http://2.bp.blogspot...EASUREMENTS.png aš nežinojau, kad reiks, tai pirmą praleidau, bet kitus rašiausi, taip fainiai save stebėt venam lape viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo....Tos kulturistes krutine tai baisokai atrodo.... blush2.gif
As jau po visu sportu siandien smile.gif Ai, at jeigu atsakyti kiek laiko sportuoju, tai nuo sausio galo pradejau. Rezultatu kol kas nematau dar, tik pora kg nukrito, o ant rubu tai nieko nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 22:06)
man pačiai gėda už savo tokias mintis unsure.gif  biggrin.gif
Vijora, šitą rašeisi? http://2.bp.blogspot...EASUREMENTS.png aš nežinojau, kad reiks, tai pirmą praleidau, bet kitus rašiausi, taip fainiai save stebėt venam lape viskas mirksiukas.gif

vasara,aga,rasiausi biggrin.gif bet nesakysiu skaiciuku tongue.gif blush2.gif
ir vis knieti man cia ilist cool.gif
tau siandien manikiuras,vasara,o man-dazausi plaukus.Busiu grazi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 20:41)
vasara,aga,rasiausi biggrin.gif bet nesakysiu skaiciuku tongue.gif  blush2.gif
ir vis knieti man cia ilist cool.gif
tau siandien manikiuras,vasara,o man-dazausi plaukus.Busiu grazi biggrin.gif  tongue.gif

skaičiukų pasakyti neprašau, tik manęs neperspėjo kad reiks rašytis, tai pirmas testas nuplaukė šiaip sau tongue.gif tavim susirūpinau tongue.gif
Oi panos, nagus patrumpino, tai variau kaip jaunas bėris, nežinau kiek jėgų turėjau bet visą save atidaviau šitai treniruotei thumbup.gif: drebu, sėdžiu kiaurai šlapia ir bijau pasijudint. biggrin.gif
man šita tema kaip liga, ryte į darbą atėjusi ne darbą dirbu o čia praneršiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 12, 17:17)
Eisiu siandien vakare viena workauta ir plius kardio is BR  padaryt po tokiu nuotaiku forume  lotuliukas.gif

As savo plano neivykdziau - sugalvojau fit testa pasidaryti. Rankos kojos dreba, atidaviau galus siandien, bet testas po dvieju savaiciu geresnis gavosi. Nors realiai insanity dariau vienos savaites programa, kitos dienos buvo elipsinis ir Jillian Michael, bet skaiciukai teste mane nuteike maloniai biggrin.gif Nepagerejo tik power jumps, sunkus jie man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 12 kovo 2013 - 22:00
Sveikos,
Ar pablūdot, šitiek prikalbėt per dieną blink.gif doh.gif
Mačiau, daug bendraujančių į albumėlį norėjo, vasara, būk gerutė, parašyk, kam reikia, į až duomenis, ok? nes šitiek puslapių prvaryta, nebesusigaudau,nei kas prašė, nei kaip,nei kada.....
Aš jau pati nebepamenu, kas ten mano įdėta į albumą. Bandysiu kažką apysenio įdėt, nes nesifotkinu smile.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 07:53)
Čia man atrodo priklauso nuo figūros tipo. Pas mane riebalai linkę kauptis daugiausia ant užpakalio ir šlaunų. O krūtinė visada nedidelė, tai ir numetusi sumoj 20 kg jokių pokyčių toj srity nejaučiu 

tai be abejo, jeigu krūtinė maža, ir numetus svorio nebus nuo ten kam krist.

QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 08:24)
Mes net miltus naminius turim

kažkada ir mes turėjom wub.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 12:13)
Labas rytas visoms.. Kad jūs žinotumėt kaip man sunku.

lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 13:31)
Įdomu ar kitos kai sportuoja atsisako alkoholio? 

Nemoku atsisakyt blush2.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 16:04)
o as vasara maciau

kur matei? rolleyes.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 16:04)
Bet aš nujaučiu, kad iš čia esančių storų nėra,

yra, yra... blush2.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 18:10)
vejam vejam tik nepersistenkim, kad nebutu mums taip netycia, kaip sitoje fotkeje

kooošmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 16:30)
as cia siaip,soriukas blush2.gif
Jovka,ar nedainaviete esi? ax.gif

Aha dainavietė. Kiba pažįstamos? ax.gif

QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 12, 19:35)
Linksmai jūs čia mergos pavarėt  thumbup.gif  Tikrai, nors imk ir šok sportuoti smile.gif

O kas trukdo?

QUOTE(Jugile @ 2013 03 12, 20:32)
As jau po visu sportu siandien smile.gif Ai, at jeigu atsakyti kiek laiko sportuoju, tai nuo sausio galo pradejau. Rezultatu kol kas nematau dar, tik pora kg nukrito, o ant rubu tai nieko nejauciu.

Na aš tai 2kg manau jei pamesčiau irgi nejausčiau, nes realiai dabar esu 2kg sunkesnė, bet rūbai visi seni tinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 21:40)
variau kaip jaunas bėris

lotuliukas.gif thumbup.gif Aš tai šiandien meškavota, su štanga variau showoff.gif
Atsakyti