Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 12:31)
O pati esu studentė, dažnai ir su draugais į centrą einam, vis į kokią vyninę, į barą, tai taip ir gaunasi. Žinot studentiškas gyvenimas daro savo, nesu aš mamytė dar, tai tas gyvenimo būdas kitoks. Anksčiau būdavo ir alaus buteliuką vakare išgerdavau ir vyno po kokią taurę. Įdomu ar kitos kai sportuoja atsisako alkoholio?  Ar bent riboja?
---
Tas turbo fire man juokingai atrodo  biggrin.gif  Nors šokti ir man patinka, bet mano sporto stilius kitoks

Žinau, man lygiai tas pats. Tai draugė vakare su vyno buteliu užlekia širdies išliet, tai į barą einam, tai dar kur doh.gif Visiškai neatsisakau, bet stengiuosi rečiau ir mažiau vartoti. O jei jau niekur neinu, tai alkoholio nė lašo.
---
Tai čia kaip kam. Man turi būti nenuobodu, nes kitaip niekaip neprisiverčiu pasportuoti doh.gif
Atsakyti
norejau paklausti, o jus fotografavotes pradzioje kaip atrodete ir paskui kas kazkiek laiko vis pasifotagrafuojat ar tiesiog stebit apimti ir kg? nes mastau gal reiktu nusifotkinti, gal motyvacija butu didesne, kai pradesiu matyti pirmuosius rezultatus blush2.gif
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 14:31)
O pati esu studentė, dažnai ir su draugais į centrą einam, vis į kokią vyninę, į barą, tai taip ir gaunasi.

as pati irgi esu studente, bet matyt tokia nestudentiska visai lotuliukas.gif
Atsakyti
aš turiu pasidariusi foto, kitą dariau maždaug po mėnesio, dabar vėl darysiu už mėnesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 16:07)
aš turiu pasidariusi foto, kitą dariau maždaug po mėnesio, dabar vėl darysiu už mėnesio blush2.gif

vasara,gal gali pasirodyt? ax.gif na nzn,gal koki albuma turit?norisi pamatyt rezultatus tavuosius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 14:31)
vasara,gal gali pasirodyt? ax.gif na nzn,gal koki albuma turit?norisi pamatyt rezultatus tavuosius bigsmile.gif

Turim albumiuką, merginos, gal laikas dar kelioms norinčioms duoti prisijungimus? Dalyvauja gan aktyviai pokalbiuose. Pabalsuokim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 16:49)
Turim albumiuką, merginos, gal laikas dar kelioms norinčioms duoti prisijungimus? Dalyvauja gan aktyviai pokalbiuose. Pabalsuokim 4u.gif

na,merginos,duokit gi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 15:07)

pati fotografavaisi, ar kas kitas nufotkino? Mastau kaip cia fotkintis paciai ar prasyti MB, be to dar irgi mastau ar fotkintis su treniruociu apranga ar tarkim su maudiumu kokiu kad butu isryskeje visi "privalumai". Turbut geriau butu su maudiumu, labiau geda gal butu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 15:58)
na,merginos,duokit gi ax.gif  biggrin.gif

As dar nedirstu prasyti, gi bendrauju vos savaite o sportuoju dar maziau biggrin.gif nors ir senbuves mane kai kurios zino, bet vistiek dar geda prasyti ax.gif
Atsakyti
vijora, į mečiau į AŽ nuorodą blush2.gif
doviem, aš pati viena fotkinuosi, nusistačiusi laikmatį. Stoviu tokiom pačiom pozom, taip pat apsirengusi ir toje pačioje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 16:04)
vijora, į mečiau į AŽ nuorodą blush2.gif
doviem, aš pati viena fotkinuosi, nusistačiusi laikmatį. Stoviu tokiom pačiom pozom, taip pat apsirengusi ir toje pačioje vietoje biggrin.gif

einu mastyti kaip cia man nusifotkinti, tik as laikmacio nemoku nustatyti biggrin.gif
nu pabandysiu kazka sukombinuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai esu pasidariusi nuotruka pries pat pradedant sportuoti, o kaip dabar atrodau tai irgi gal reikes pasidaryti. Idomu palyginti. Ant nuotrauku labiua matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 15:06)
einu mastyti kaip cia man nusifotkinti, tik as laikmacio nemoku nustatyti biggrin.gif
nu pabandysiu kazka sukombinuoti lotuliukas.gif

aš su telefonu, nes fotiko kitokio neturiu biggrin.gif bet užtenka pamatyti skirtumą ax.gif
Atsakyti
Nu užkrėtėt ssu tuo fotkinimusi, reikės ir man dėl įdomumo pasidaryt biggrin.gif labai noriu susiimt ir iki velykų tvarkingai sportuot ir valgyt.. kažin per porą savaičių rezultatai matytųsi? ax.gif
Atsakyti