Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 11:13)
Ai, va dar norejau paklausti, ar jus naudojate specialias liemeneles, kad prilaikytu krutine? As isigijau dvejas internetu, kazkaip man patogiau su jomis, ir sleikutes nesmukineja...

turiu 4u.gif tikrai daaaug patogiau nei su paprasta smile.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 11:29)
Tikrai dėviu, be jos net nebūčiau pradėjusi sportų savo schmoll.gif Pas mane turtas didelis, tai reikia saugot, kad nepamesčiau. Dabar aplaisvėjo man ta liemenėlė ir viskas, turiu ieškotis kitos. Žvalgausi vis, bet pas mus skurdus pasirinkimas,o kainos beprotiškos doh.gif Tai kol kas stipriai nešokinėju ax.gif

o internete neieskojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 13 kovo 2013 - 11:33
vasara, o nebandei su dviem pasokinet? As ant paprastos kasdienines liemeneles deduosi sportine, tada man viskas lieka vietoj net sokinejant biggrin.gif, o va su viena nei tokia, nei tokia, gerai nelaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 11:31)
turiu  4u.gif tikrai daaaug patogiau nei su  paprasta  smile.gif
o internete neiskojai?

nesisiunčiu aš nieko iš užsienio, bet pasižvalgau ax.gif Buvo lygtais MO nuorodą numetusi, atrodo laaabai patogi ir kokybiška, bet kaina doh.gif ar ne virš 200 lietuviškų...
gitulia, aš dabar taip ir darau, nes viskas iškristų ax.gif Bet kasdien skalbti ir keisti liemenėles tai ką aš žinau, kas iš jų liks... O mano dydžio sunku ir taip susirasti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 13 kovo 2013 - 11:34
laaaaaaba ryta biggrin.gif ku-ku
as jau po pusryciu ir po sportu tongue.gif dar vienas ale mini sportas liko-namie grindis prasiplaut thumbup.gif va,kokia as tongue.gif
Just me,nea...as cia tik vakar dariau fit testa is insanity blush2.gif laaabai padusau,isprakaitavau,super thumbup.gif bet kolkas lieku su BR,gal kai ja baigsiu,jungsiuos i insanity g.gif bus matyt rolleyes.gif
Just me,sakai,kad vakare sunkiau sportuot,kai visi namie,man zinok tas pats,jau kelias dienas rytais emiau sportuot,matau,kad man taip zyyyymiai patogiau.Maze supynese ziuri teletabius,o per 30min susisuku thumbup.gif Kiekviena spagal save ziuri,pagal savo dienos grafika,kam kada patogiau thumbup.gif
vsio,pasilabijau,begu grindis valyt ir dar indu plaut doh.gif
panos,idomu man,ar per mmm. apmazinat tempus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 11:33)
gitulia, aš dabar taip ir darau, nes viskas iškristų ax.gif Bet kasdien skalbti ir keisti liemenėles tai ką aš žinau, kas iš jų liks... O mano dydžio sunku ir taip susirasti rolleyes.gif

As kitos iseities nematau. Arba as dar tokios super liemeneles, kuri laikytu viena, nesimatavau. Galima ta kasdienine kokia paskirti tik tam reikalui, "nedrozti tu einamu i darba", praskalavai, ant gyvatuko ir liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
vasara, o gal pabandyk, galima ir internete geru dalyku rasti mirksiukas.gif

Mano diena, kazkokia ne tokia, nes prasidejo ne taip, kaip visada tongue.gif Bet pastebejau, kad va tokiu laiku jauciuosi daaaug energingesne, mastau, gal nesidraskyti rytais taip, vis tiek maze anksciausiai keltis pradejo ir nebepavyksta sportuoti be jos, tai koks skirtumas ar pries astuonias, ar desimta, vis tiek, mano bebenciukas salia strapalios biggrin.gif beje, pasiuto vaikas... nuo pat ryto vaiksto po namus ir taaaip garsiai ...MAAAAMA..MAAAAAAAMA.. nesvarbu, reikia ko ar ne, bele pasaukti visa gerkle ! swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 03 13, 11:33)
As ant paprastos kasdienines liemeneles deduosi sportine, tada man viskas lieka vietoj net sokinejant

oij, koki bajeri priminei lotuliukas.gif as kai dar su Mb i pasimatymus vaiksciojau, tai per skubejima atlekiau su 2 stanikais doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip, zinok ir taip imanoma.. hihihi.gif Atsimenu gryzau is kazkur jis manes jau lauke, o as tai viena maike tai kita , vis persirenginejau paskubomis, ir kadangi keiciau tai tamsi , tai sviesi, reikejo ir liemenuka pakeisti.. kol galiausiai atlekiau su dviem lotuliukas.gif lotuliukas.gif del ko paskui kurijoziskesne situacija gavosi, kai paciam ikarstyje supratau , ko cia tie (.)(.) taip issipute lotuliukas.gif po siai dienai su MB luztam prisimine lotuliukas.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 11:35)
Just me,sakai,kad vakare sunkiau sportuot,kai visi namie,man zinok tas pats,jau kelias dienas rytais emiau sportuot,matau,kad man taip zyyyymiai patogiau.Maze supynese ziuri teletabius,o per 30min susisuku thumbup.gif Kiekviena spagal save ziuri,pagal savo dienos grafika,kam kada patogiau thumbup.gif
vsio,pasilabijau,begu grindis valyt ir dar indu plaut doh.gif
panos,idomu man,ar per mmm.  apmazinat tempus?  ax.gif

man tikrai teks, nes mmm labai sunkios 4u.gif o mano maze teletabius ziuri, kol as duse bunu po sporto... o sportuoja kartu, i jokias supynes neikisciau biggrin.gif ji pas mane energeezeris sokiai.gif
Atsakyti
Aš neturiu kortelės tinkamos atsiskaityti internete blush2.gif blush2.gif
Panos, pliurpiat greičiau, paleidau naują temą biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:

aš nemažinu, nes kad ir pirmą dieną man skauda tik iki pietų, popiet jaučiuosi geriau tai ir varau jeigu tik galiu ax.gif Anksčiau mėgdavau nusimuilinti, tipo kaip per kūno kultūros pamokas biggrin.gif O dabar jokių praleidimų jeigu nealpstu reiškias galiu sportuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 11:47)
oij, koki bajeri priminei  lotuliukas.gif  as kai dar su Mb i pasimatymus vaiksciojau, tai per skubejima atlekiau su 2 stanikais  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip taip, zinok ir taip imanoma.. hihihi.gif  Atsimenu gryzau is kazkur jis manes jau lauke, o as tai viena maike tai kita , vis persirenginejau paskubomis, ir kadangi keiciau tai tamsi , tai sviesi, reikejo ir liemenuka pakeisti.. kol galiausiai atlekiau su dviem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif del ko paskui kurijoziskesne situacija gavosi, kai paciam ikarstyje  supratau  , ko cia tie (.)(.) taip issipute  lotuliukas.gif po siai dienai su MB luztam prisimine  lotuliukas.gif
man tikrai teks, nes mmm labai sunkios  4u.gif  o mano maze teletabius ziuri, kol as duse bunu po sporto... o sportuoja kartu, i jokias supynes neikisciau  biggrin.gif ji pas mane energeezeris  sokiai.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Pas mane kažkas panašaus yra buvę. Tik ne su liemenukų tūriu, o su jų tais vidiniais lankeliais. Nepastebėjau net kaip jie pradūrė liemenuką ir ėmė lysti. Tai bernas paieškojęs papuose kažko blush2.gif sako: kas čia dabar, gyvatės iš papų lenda doh.gif lotuliukas.gif O gėda taip lotuliukas.gif

Aš pirmą dieną dažniausiai nedarau, nes ji gausiausia, o po to jau viskas normoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 13 kovo 2013 - 12:12
Juokiaus su tais liemenukais biggrin.gif
Del kruvio per mmm, tai as sergu nesunkiai, nieo neskauda, trumpos buna,nelabai gausios, tai ir kruvio nekeiciu. Sportuoju kaip iprastai.
Atsakyti
Just me,niu manoji irgi siaip be fizualines pagalbos nesedetu.Mano mazes nebuna teletabiu ir aviuko filmuko deka.Gaila,tas apie avyte filmukas trumpas,gal tik 15min,niu bet sis bei tas lotuliukas.gif
Ne i tema(kadangi tema damust reikia),buvom savaitgali filmuke ''sniego karaliene'',kas nemate,rekomenduoju.Prisijuokem su MB ir dicke thumbup.gif Db mastom i ''KRUDZIUS'' ar kaip jie ten eiti rolleyes.gif
Mano mmm apysunkes,buna lengvai praeina,buna sunkiau.Ziuresiu pagal savijauta,bet vistiek nemesiu sportu schmoll.gif Kazkoki pratima legvesniu variantu darysiu,jei jau akyse zaliuos biggrin.gif Prakalbot apie liemeneles sportui,tai as su paprasta darau,niu ne spec.sportui.Bet reik susirupint,nes taip sokinejant,nenoreciau,kad veliau papai tarp kelienu trintusi biggrin.gif doh.gif
P.S.JUST ME,prisijuokiau.Bajeriste tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif su dviem liemenelem lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi,geras. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 13 kovo 2013 - 12:19

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 10:16)
as kadangi po dvieju  nestuke.gif , susitaikiau kad vienqa diena juos (.)(.) vis tiek reikes remontuoti  blush2.gif  tai pas tave gal ir nesimato kiekvieno raumenuko, bet jegos tuose raumenukuose tai tikiu, kad netruksta  bigsmile.gif 

Na čia gal nuo dydžio priklauso, Pas amne irgi 2 vaikai, bet kolkas nematau ką ten reiktų remontuot. biggrin.gif

Aš ne, bet pati sportuoju n metų, tai gal nesu rodiklis. 4u.gif
Atsakyti
Vakar taip pasportinau, kad po visko vos pasidažiau, rankos dreba doh.gif biggrin.gif Šiandien maloniai maudžia.

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 07:21)
Šiaip manęs irgi nesiprašė, tai jeigu jau kažką praleisiu - šaukit garsiai
cushy,
doviem,
Vijora,
immer,
Jugile
O gal kai kurios turit jau? Nebepamenu
Einu fotkintis ir laukiu prisijungimo duomenų biggrin.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 08:06)
Ziuriu jus daugiau pirmoje dienos puseje sportinates? Man tai vakare geriau kazkaip...
Aš irgi vakare. Apskritai naktibalda esu drinks_cheers.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 10:13)
Ai, va dar norejau paklausti, ar jus naudojate specialias liemeneles, kad prilaikytu krutine? As isigijau dvejas internetu, kazkaip man patogiau su jomis, ir sleikutes nesmukineja...
Aš naudoju. Nėra ten pas mane labai ką saugot, bet daug patogiau. Čia kažkada teko su paprasta liemėnele sportuoti, tai oj kaip pasijautė koks gėris ta sportinė biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 10:35)
panos,idomu man,ar per mmm.  apmazinat tempus? 
Tik pirmąją dieną visai nesportuoju, nes skauda labai. O paskui pilnu gazu thumbup.gif
Atsakyti