Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 12, 22:25)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Aš tai šiandien meškavota, su štanga variau showoff.gif

kiek kilų?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 12, 22:27)
kiek kilų?

Nedaug, gėda net sakyti blush2.gif Apie 11-12 kažkur turbūt, nes nežinau kiek tiksliai grifas sveria, kai jis ilgas, tai nelabai gerai į jį svarstyklės reaguoja, o juk nepastatysi jo ant jų stačiai.
Atsakyti
Pasisverk su grifu ir be jo, ir zinosi kiek jis sveria mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 12, 22:30)
Nedaug, gėda net sakyti blush2.gif Apie 11-12 kažkur turbūt, nes nežinau kiek tiksliai grifas sveria, kai jis ilgas, tai nelabai gerai į jį svarstyklės reaguoja, o juk nepastatysi jo ant jų stačiai.

eik jau, kam moterims daugiau reikia drinks_cheers.gif
turi štangą nusipirkus? bigsmile.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 03 12, 22:31)
Pasisverk su grifu ir be jo, ir zinosi kiek jis sveria  mirksiukas.gif

gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 12, 22:31)
Pasisverk su grifu ir be jo, ir zinosi kiek jis sveria  mirksiukas.gif

Ot tai žirafa, nedaėjo per kaklą doh.gif Tiksliai gi, reikės kada, nes dabar jau išsukiau, taip mažiau vietos užima.
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 03 12, 22:33)
eik jau, kam moterims daugiau reikia  drinks_cheers.gif
turi štangą nusipirkus?  bigsmile.gif
gera mintis  drinks_cheers.gif

Norėčiau kada su kokiais 24 pavaryti ax.gif Čia jau girų reiktų.
Aha, turiu, vardinau kažkada ką turiu: didelį kamuolį, skersinį, lygiagretes, štangą, paprastų hantelių ir susukamą bei riešo mankštyklę. Šokdynės neturiu, imituoju ją visad, ore rankas suku biggrin.gif Noriu dar girų, bet vis neprisiruošiu nusipirkti. Norėjau tų gražių, guminių tokių, bet pats pardavėjas atkalbinėja, maždaug išslysta iš rankų unsure.gif sako ieškok per skelbimus senovinių, rusiškų. O jos man tokios apošlykštės, rankas jaučiu irgi tepa, o aš pirštinių nemėgstu, tai taip ir stabdau kol kas.
Atsakyti

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 12, 22:49)
Ot tai žirafa, nedaėjo per kaklą doh.gif Tiksliai gi, reikės kada, nes dabar jau išsukiau, taip mažiau vietos užima.
Papildyta:

Norėčiau kada su kokiais 24 pavaryti ax.gif Čia jau girų reiktų.
Aha, turiu, vardinau kažkada ką turiu: didelį kamuolį, skersinį, lygiagretes, štangą, paprastų hantelių ir susukamą bei riešo mankštyklę. Šokdynės neturiu, imituoju ją visad, ore rankas suku biggrin.gif Noriu dar girų, bet vis neprisiruošiu nusipirkti. Norėjau tų gražių, guminių tokių, bet pats pardavėjas atkalbinėja, maždaug išslysta iš rankų unsure.gif sako ieškok per skelbimus senovinių, rusiškų. O jos man tokios apošlykštės, rankas jaučiu irgi tepa, o aš pirštinių nemėgstu, tai taip ir stabdau kol kas.

kiek amunicijos, oho bigsmile.gif tikra turbo motera lotuliukas.gif thumbup.gif pavydžiu lygiagrečių ir skersinio wub.gif
Atsakyti
Oho kiek priemoniu sportui... blink.gif As tai turiu tik kilimeli ir dideli kamuoli. Bet ir to su saviske pompa pilnai negaliu pripusti, B sake paieskos tam skirto antgalio...O vietoj svareliu naudoju buteliukus pripiltus vandens. Bet siaip, ateity planuoju pirkti svarelius. Daugiau jokios amunicijos neturiu smile.gif
Atsakyti
Labas is ryto lotuliukas.gif

Vakar atariau savo dviguba programa, sunkiai sunkiai kai kuria cardio 1 pratimai sekasi, bet siaip viskas ok, jau maziau skauda raumenukus po sportu. Siandien pagal mano programa bus 2 kartai po Cardio 1. Idomu kaip si karta istversiu, bet teks cool.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 20:46)
doviem-avataras wub.gif

QUOTE(immer @ 2013 03 12, 20:48)
doviem, jau tavo avataras thumbup.gif Net kąsnis su vakariene užstrigo. Apvirškinsiu ir eisiu sportuot smile.gif

normalus tas avataras, bet dekui blush2.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 20:49)
Man kažkaip negėda prašyt, bet mane irgi ignoruoja  biggrin.gif

Sakai negeda? Na tada: kaip buvusi senbuve, kuria turetu prisiminti kai kurios nares, kreipiuosi i visas albumo nares ir prasausi i jusu namus blush2.gif savo fotkes jau turiu, Vasara jau mate, kad man tikrai yra kur temptis rolleyes.gif

Mo, nepavydek miltu, mes neturim kur ju deti, medaus irgi neturim kur deti, nes as visai jo nemegstu, o MB irgi ziuriu nelabai ji valgo.

Vicious Vici, pas tave nebloga sporto sale jau iseitu, gal namie zadi sporto kluba atidaryti? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Man pradejo galvotis, kad jeigu nebeskauda raumenuku, tai reikia sunkinti kruvi. o ar blogai galvoju cia? g.gif
Atsakyti
Labas rytelis bigsmile.gif
QUOTE(MO @ 2013 03 12, 22:23)
Sveikos,
Ar pablūdot, šitiek prikalbėt per dieną  blink.gif  doh.gif
Mačiau, daug bendraujančių į albumėlį norėjo, vasara, būk gerutė, parašyk, kam reikia, į až duomenis, ok? nes šitiek puslapių prvaryta, nebesusigaudau,nei kas prašė, nei kaip,nei kada.....

atsirišo liežuvis lotuliukas.gif
Šiaip manęs irgi nesiprašė, tai jeigu jau kažką praleisiu - šaukit garsiai 4u.gif
cushy,
doviem,
Vijora,
immer,
Jugile
O gal kai kurios turit jau? Nebepamenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 13 kovo 2013 - 08:21
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 08:45)
Labas rytas smile.gif Man pradejo galvotis, kad jeigu nebeskauda raumenuku, tai reikia sunkinti kruvi. o ar blogai galvoju cia? g.gif

As manau, kad neturi skaudeti kita diena raumenu po sporto, turi juos jausti sportuodama, bet kita diena negali skaudeti. schmoll.gif na bent jau man taip atrodo, o kruvi kas kazkiek laiko visad reikia keisti, ir keisti ne tik treniruociu intensyvuma, bet ir treniruojamas raumenu grupes kas kelias dienas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 09:21)
Šiaip manęs irgi nesiprašė, tai jeigu jau kažką praleisiu - šaukit garsiai 4u.gif
cushy,
doviem,
Vijora,
immer,
Jugile
O gal kai kurios turit jau? Nebepamenu g.gif

Jeee.... Patekau i sarasa clap.gif clap.gif

siandien keliausiu i poliklinika ir suzinosiu kraujo tyrimus. Is vienos puses norisi, kad viskas butu gerai, is kitos galvoju, kad jei butu cukrus ir ta cholesterolis pakiles gal butu didesnis stimulas sportuoti ir mityba ziureti ax.gif jau kai grisiu su ziniom pranesiu ir jums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 08:27)
Jeee.... Patekau i sarasa clap.gif  clap.gif

siandien keliausiu i poliklinika ir suzinosiu kraujo tyrimus. Is vienos puses norisi, kad viskas butu gerai, is kitos galvoju, kad jei butu cukrus ir ta cholesterolis pakiles gal butu didesnis stimulas sportuoti ir mityba ziureti ax.gif jau kai grisiu su ziniom pranesiu ir jums biggrin.gif

Grįžk tik su gerom žiniom 4u.gif
Atsakyti