Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

labas uogytes ir uogiuk biggrin.gif
juokiausi vakar is jusu banginiu doh.gif lotuliukas.gif nu nemanau, kad yra taaaaip prastai mirksiukas.gif
= ta "moteris" nusisportavusi, jos moterim net jau vadinti nebesinori- kosmaras kazkoks swoon.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 12, 22:49)
Aha, turiu, vardinau kažkada ką turiu

oho kiek visko bigsmile.gif nu tikrai kad turbo moteris biggrin.gif uz barbiska figura rolleyes.gif isivaizduoju kaip skanu tokius komplimentus girdeti 4u.gif is visu nariu turbut tave labiausiai ir kvieti pamatyti blush2.gif
Vasara, klausei, kas naujus namucius kuria, tai neignoruoju, atsakau- tu tongue.gif Sekmes poliklinikoj 4u.gif
doviem, va medu is taves tai konfiskuociau tongue.gif biggrin.gif
vijora, tu nebedarai body revoliution? pradejai insanity ? bigsmile.gif

As siandien ryte tinginiausiu biggrin.gif vakare einu i ZUMBA, tai rytine treniruote praleidziu.. bijau, kad bus per daug, nes jau ir dabar kojos kaip medines, varau be jokio poilsio, net sekmadieni sakiau ilsesiuosi, o kardio 45 min "nubegau"..o ir po JM treniruociu kasdien dar 15 min kardio dadedu, nenoriu draskytis schmoll.gif Tai siandien prakaituosiu vakare ax.gif
Atsakyti
Is pradziu man skaudedavo raumenis, o dabar jau nebeskauda. Tai ir kilo toks klausimas. Ziuriu jus daugiau pirmoje dienos puseje sportinates? Man tai vakare geriau kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 10:21)
Labas rytelis bigsmile.gif

atsirišo liežuvis lotuliukas.gif
Šiaip manęs irgi nesiprašė, tai jeigu jau kažką praleisiu - šaukit garsiai 4u.gif
cushy,
doviem,
Vijora,
immer,
Jugile
O gal kai kurios turit jau? Nebepamenu g.gif

Labas rytas smile.gif
neturiu, bet norėčiau 4u.gif

Aš jau po sporto, bet kolkas be dušo mad.gif Kol sportavau, vanduo dingo, o po poros valandų reikia su reikalais išlėkt mad.gif Tikiuosi atsiras ir spėsiu nusipraust.
Na ką, max-recovery treniruotė buvo sunkesnė, nei tikėjausi. O maniau, pailsėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 09:06)
daugiau pirmoje dienos puseje sportinates? Man tai vakare geriau kazkaip...

man ryte lengviau su vaikais suderinti, ir Mb nebuna 4u.gif Vakarais kazkaipa negaleciau susikaupti, kai aplinkui visi maltusi doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

nusprendziau ir as jungtis prie jusu. Jau kuri laika vis ka nors pasportuodavau, taciau atsibosdavo tie patys pratimai ir viska mesdavau kokiam menesiui ar dviem ir vel viskas is pradziu. Kaip suprantu jus sportuojat pagal tam tikras programas. Bandziau ziurineti nuorodas senoje temoje, taciau jos rusu kalba ir as ten nieko nesupratau ir nesusigaudau. Gal kuri galetumet parekomenduot nuo kurios programos pradeti ir kaip atsisiusti tuos video? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 13, 09:38)
Sveikos merginos,

nusprendziau ir as jungtis prie jusu. Jau kuri laika vis ka nors pasportuodavau, taciau atsibosdavo tie patys pratimai ir viska mesdavau kokiam menesiui ar dviem ir vel viskas is pradziu. Kaip suprantu jus sportuojat pagal tam tikras programas. Bandziau ziurineti nuorodas senoje temoje, taciau jos rusu kalba ir as ten nieko nesupratau ir nesusigaudau. Gal kuri galetumet parekomenduot nuo kurios programos pradeti ir kaip atsisiusti tuos video? 4u.gif

Sveika 4u.gif Jillian- 30 days shred -gali rasti youtube, as net nesisiunciau 4u.gif Manau, kad ir per kitokius torrentus viska parsisiusti galima...visiskai rusiskai nesupranti? paziurek youtube: jillian Michaels -Shred, arba body revoliution, Insanity , Px90 ir t.t...Pamatysi kas patinka..dar panos cia ir pagal Zuzanos programa sportuoja, bet as jos nepazystu biggrin.gif ateis senbuves, daugiau papasakos, as irgi dar zalia skura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 08:45)
oho kiek visko  bigsmile.gif  nu tikrai kad turbo moteris  biggrin.gif  uz barbiska figura  rolleyes.gif  isivaizduoju kaip skanu tokius komplimentus girdeti  4u.gif is visu nariu turbut tave labiausiai ir kvieti pamatyti  blush2.gif

Labą rytą, aš jau protinio darbo kiek šiandien nudirbau, pavariau kaip sakant wacko.gif
Nieko ypatingo žinok nesimato, nes aš nenusidžiovinusi. Nuo tam tikro amžiaus pradėjau labai saugoti papus, tai labai bijau dėl jų, vis žiūriu, matuoju ir vis taip gerokai užvalgau, todėl tikrai turiu lašinuko ir svoris ne mini pas mane. Nes jei džiūtų kitur, džiūtų ir papai, nu visai kaip pas tą zombę, kur įdėta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 10:53)
Sveika  4u.gif Jillian- 30 days shred -gali rasti youtube, as net nesisiunciau  4u.gif    Manau, kad ir per kitokius torrentus  viska  parsisiusti  galima...visiskai rusiskai nesupranti? paziurek youtube: jillian Michaels -Shred, arba body revoliution, Insanity , Px90 ir t.t...Pamatysi kas patinka..dar panos cia ir pagal Zuzanos programa sportuoja, bet as jos nepazystu  biggrin.gif ateis senbuves, daugiau papasakos, as irgi dar zalia skura  mirksiukas.gif

Visiskai nieko blush2.gif Na, jeigu kokia nuoroda kur jau iskart siustis tai dar mazdaug susigaudau, ka spausti, bet ten kaip suprantu tuose puslapiukuose yra daug tu nuorodu ir reikia atsirinkti g.gif Aciu uz patarima, leksiu neuzilgo i koli, o grizusi narsysiu po youtube 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 13, 08:45)
Vasara, klausei, kas naujus namucius kuria, tai neignoruoju, atsakau- tu  tongue.gif
doviem, va medu is taves tai konfiskuociau  tongue.gif  biggrin.gif
As siandien ryte tinginiausiu  vakare einu i ZUMBA, tai rytine treniruote praleidziu.. bijau, kad bus per daug, nes jau ir dabar kojos kaip medines, varau be jokio poilsio, net sekmadieni sakiau ilsesiuosi, o kardio 45 min "nubegau"..o ir po JM treniruociu kasdien dar 15 min kardio dadedu, nenoriu draskytis  schmoll.gif  Tai  siandien  prakaituosiu vakare  ax.gif

Nu jau naglumas kaip pavasarinė gėlė pražydo lotuliukas.gif O nebijai "perdegti" be poilsio varydama? Reikia pailsėti, bent jau vieną dieną 4u.gif Medaus ir aš norėčiau bigsmile.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 09:06)
Is pradziu man skaudedavo raumenis, o dabar jau nebeskauda. Tai ir kilo toks klausimas. Ziuriu jus daugiau pirmoje dienos puseje sportinates? Man tai vakare geriau kazkaip...

Aš tik vakare, rytais kol kas nei mankštos neįstengiu padaryti ax.gif Ir su raumenų skausmu man taip pat, pamaudė nuo didesnio krūvio, sportuojant jaučiu, bet daugiau nieko. Jau vakar atariau iš dūšios, maniau šįryt iš lovos nekilsiu, bet nieko... Sveika ir gyva tongue.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 13, 09:16)
Labas rytas smile.gif
neturiu, bet norėčiau  4u.gif

Aš jau po sporto, bet kolkas be dušo  mad.gif Kol sportavau, vanduo dingo, o po poros valandų reikia su reikalais išlėkt  mad.gif  Tikiuosi atsiras ir spėsiu nusipraust.
Na ką, max-recovery treniruotė buvo sunkesnė, nei tikėjausi. O maniau, pailsėsiu  biggrin.gif

nu taip, svajok apie poilsį biggrin.gif Aš po pirmos antro mėnesio treniruotės supratau, kad nosies krapštyt nebus kada biggrin.gif O be vandens ir po sporto tai nieko gero doh.gif Tikėkimės greit atsiras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 13, 09:54)
Nuo tam tikro amžiaus pradėjau labai saugoti papus,

as kadangi po dvieju nestuke.gif , susitaikiau kad vienqa diena juos (.)(.) vis tiek reikes remontuoti blush2.gif tai pas tave gal ir nesimato kiekvieno raumenuko, bet jegos tuose raumenukuose tai tikiu, kad netruksta bigsmile.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 13, 10:00)
Nu jau naglumas kaip pavasarinė gėlė pražydo lotuliukas.gif O nebijai "perdegti" be poilsio varydama? Reikia pailsėti, bent jau vieną dieną 4u.gif Medaus ir aš norėčiau bigsmile.gif

nagla kaip tankas ar ne lotuliukas.gif o del perdegimo,tai va jauciu, kad uzteks siandien ir zumbos vakare mirksiukas.gif ir manau, kad sekmadieniais bus tinginio diena, arba toks daugiau aktyvus poilsis, bet daugiau jokio rimto sporto..ir net nerimto biggrin.gif
Atsakyti
Ai, va dar norejau paklausti, ar jus naudojate specialias liemeneles, kad prilaikytu krutine? As isigijau dvejas internetu, kazkaip man patogiau su jomis, ir sleikutes nesmukineja...
Atsakyti
Tikrai dėviu, be jos net nebūčiau pradėjusi sportų savo schmoll.gif Pas mane turtas didelis, tai reikia saugot, kad nepamesčiau. Dabar aplaisvėjo man ta liemenėlė ir viskas, turiu ieškotis kitos. Žvalgausi vis, bet pas mus skurdus pasirinkimas,o kainos beprotiškos doh.gif Tai kol kas stipriai nešokinėju ax.gif
Atsakyti