Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

QUOTE(Aryvle @ 2013 07 04, 21:23)
ane?  rolleyes.gif  nu ne  lotuliukas.gif  tai kiek mes čia iš tikro nėštukių turim?  g.gif

tada 4, kurių vienos nežinau...
Atsakyti
labas

QUOTE(wicked @ 2013 07 04, 21:44)
tada 4, kurių vienos nežinau...

smalyžiukė mūsų irgi nestuke.gif ale derlingi metai, ką? lotuliukas.gif bet tai kokios slapukės doh.gif nors smalyžiukės klausiau kodėl nepasidalina džiugiom žiniom čia, tai sakė labai laiko neturi, tai gal neužpyks kad papliotkinau lotuliukas.gif nu bet kadangi jau pilvukas matosi tai ir nebepasislėpsi labai lotuliukas.gif

bet tai žėkit, vaiaki paaugo, mes mažiau bendraujam, kas dirba kas vėl ką. db vėl bus mažų kleckų, gal dažniau susilėksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 07 05, 10:31)
smalyžiukė mūsų irgi  nestuke.gif 

apie ją ir galvojau, nes kokią tai foto mačiau... įtartinai pasirodė biggrin.gif
smagu thumbup.gif
Atsakyti
Kuku,

Wicked, kur bastėtės? Kaip tu jauties>?

O beje, nėštukės, vis dar paslaptėlių laukiat, ar jau išsidavė bent kuriai? bigsmile.gif Jau turbūt ir bumsi... wub.gif
Aš tai nežinojau iki 28sav. kol nepasidariau 3D ... Nes vis slapstėsi per paprastus echo... biggrin.gif
Atsakyti
Mano jau bumsi ir senokai ax.gif kažkaip atpratus tai keista, net naktį kartais nubundu nuo bumsėjimo lotuliukas.gif bet kaip faina, labai džiaugiuosi nes greičiausiai to nebepatirsiu ax.gif nebent sugalvosim dar kokį pagranduką lotuliukas.gif o va šią sav buvau privačiai echo darytis tai kaip ir pažadėjo man mergaitę wub.gif ir daktarė sako nu jau kokia ktyvi per visa echo tiek malėsi, kad sunku ką nors pagauti. bet ir aš jaučiu kad aktyvi, nes jei tik sėdžiu ar guliu tai ir bumsi, kol dirbu ką nors, vaikštau, tai kažkaip nejaučiu ax.gif žodžiu, labai džiaugiuosi savo nėštumu - vis tik patinka man būti nėščiai lotuliukas.gif ir su skrandžiu jau kaip ir baigiu susitaikyt rolleyes.gif tik ar ilgam tai kitas klausimas lotuliukas.gif

wicked, rimtai, kur buvot ką matėt? foto prašom pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
QUOTE(chimera @ 2013 07 06, 17:49)
Wicked, kur bastėtės? Kaip tu jauties>?

O beje, nėštukės, vis dar paslaptėlių laukiat, ar jau išsidavė bent kuriai?  bigsmile.gif

Berlino Zoo, Vokietijos Legolandas, Prahos biški, dar vienas zoo, šiek tiek kalnų/uolų Čekijoje, Varšuva... apie dešimt dienų keliavom, berods... visai smagu ir gerai buvo, apart per šalto oro ir lietaus porą dienų, ale vėsuma vistik geriau nei dabartinis karštis LT biggrin.gif ir nuotraukų bus... kai prisiruošiu nusikrauti iš fotiko ir sutalpinti kur nors...

aš vis dar nežinau, ko laukiu, nes dar ir nesidomėjau, o progų buvo... savo kantrybę bandau hihihi.gif bet liepos pabaigoj eisiu vėl, tai turbūt jau klausiu cool.gif judesių per daug dar ir nejaučiu, jei iš viso juos jaučiu biggrin.gif ir jaučiuosi gana padoriai, nors nuovargis ir kažkokia apatija vis dar su manim... daug ką darau per reikia, o ne per noriu... bet gal čia ir nesusiję su lelium biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

wicked - ohopasibastėt.... thumbup.gif ir kaip tiek sveikatos turėjai???

Mes tai šiemet gal be jokių kelionių ir atostogų būsim, Kukuliui nelabai patinka keliaut, o ir virtuvės remontą norisi pasidaryt smile.gif

Aryvle - wub.gif kažkodėl aš nuo pradžiu tavo nestuke.gif įsivaizduoju kasytes, o kodėl nežinau biggrin.gif

O va wicked, tai nežinau, nuojautos nėra g.gif biggrin.gif bet linkiu irgi kasyčių rolleyes.gif

O Luknė mano ramuolė gi, atsarguolė, įsitaisė gipsą ant rankos doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2013 07 06, 18:23)
kaip ir pažadėjo man mergaitę  wub.gif

thumbup.gif linkiu kad taip ir butu

QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 08:46)
O Luknė mano ramuolė gi, atsarguolė, įsitaisė gipsą ant rankos  doh.gif

greiciau sveikit, sakau kur pradingot mirksiukas.gif

as tai su P viena namie, K pas mociute uzsibuvo,taip ten ji traukia, bet taip kad net nenori su manim sneket tel, paklausiu kaip sekas, tai sako dar dvi dienas busiu lotuliukas.gif ot mamka negeruole lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mochito: 07 liepos 2013 - 09:19
QUOTE(mochito @ 2013 07 07, 10:16)
thumbup.gif  linkiu kad taip ir butu
greiciau sveikit, sakau kur pradingot mirksiukas.gif

as tai su P viena namie, K pas mociute uzsibuvo,taip ten ji traukia,  bet taip kad net nenori su manim sneket tel, paklausiu kaip sekas, tai sako dar dvi dienas busiu lotuliukas.gif ot mamka negeruole lotuliukas.gif

Pradingę tai kaime buvom, sesė atostogavo, tai ir mes kartu, ten ir užsidirbom gipsą biggrin.gif O dabar jau grįžom namo smile.gif

lotuliukas.gif

Žinok Luknė irgi nekalba su manim tel, jei būna kaime, ir apalmai nelabai mėgsta tel kalbėt, kaip ir aš cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas

Labas rytas,

x wicked - ohopasibastėt.... thumbup.gif  ir kaip tiek sveikatos turėjai???

xx Aryvle -  wub.gif  kažkodėl aš nuo pradžiu tavo  nestuke.gif  įsivaizduoju kasytes, o kodėl nežinau  biggrin.gif

xxx O Luknė mano ramuolė gi, atsarguolė, įsitaisė gipsą ant rankos  doh.gif

x nu va man irgi įdomu g.gif neturiu nei noro nei jėgų bastytis... kitavertus jei neturėčia ūkio tai būčiau išvis invalidė ir iš lovos nelipčiau- nugarą buvau susivarius, kaip ir praėjo, paskui koją susivariau, tada nuo šokinėjimo ant vienos kojos/šlubumo vėl parėjo nugara, o koja vis dar skauda - tik lygiu aksvaltu galiu vaikščiot kaip niekur nieko doh.gif
xx ai, žinok aš irgi iš pradžių galvojau kad mergytė, nes labai kitoks nėštumas nuo bernų, paskui daktarė gal 15sav sako lyg berniukas, tai tik juokas paimė-nesistebėjau. o paskui galvoju ot ne dzin - bil tik vaikas bus, o kasas ir bernui užauginti galima lotuliukas.gif
xxx ale kaip taip sugebėjo? aš kip bijau kad nesusitraumuočiau kad gipso nereiktų tik, čia ne tik nėštumo metu bet ir šiaip, nes *****, visada turiu darbų planų ir pan - gipsas visai ne į temą būtų cool.gif

QUOTE(mochito @ 2013 07 07, 10:16)
thumbup.gif  linkiu kad taip ir butu

aš irgi sau to linkiu lotuliukas.gif nes jei ne, tai dar vienas pametinukas bus lotuliukas.gif nu reikia man panos, ir ką jūs man lotuliukas.gif

žiūriu biški ir tema atsigavus thumbup.gif, smagu thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

miargos, kiba susirgot? bigsmile.gif kad tema atsigavo tongue.gif
wicked - ohopasibastėt.... thumbup.gif  ir kaip tiek sveikatos turėjai???

turėjau biggrin.gif kaip kelionei tai turėjau hihihi.gif
o iš tiesų, tai nuolat nuovargis jautėsi, bet kad tokio kaip vaikščiojimo ištisą dieną nelabai buvo, vairuot man nesunku ir nesudėtinga (atvairavau visą laiką viena), guldavomės anksti, nes keltis bandėm kuo anksčiau... tai kažkaip laikiausi... kalnuose tik atgavau gyvenimo džiaugsmą ir būčiau varius kaip tankas, ale sveiko proto paklausiau... nepersistengiau... plius nebuvo karšta, kas irgi labai labai padėjo thumbup.gif
namie tai galiu daugiau nieko neveikti, tik gulėt kojas iškėlus ir tiek... bet tenka suktis... su vaikais kartais vakare kur į lauką išeinam, bet tik jau per reikia, ne per noriu... kažkokia be jėgų, apatiška jaučiuosi cool.gif

o kas liečia leliaus lytį... širdis nori mergaitės, nuojauta kužda, kad bernas cool.gif o kas bus, parodys gyvenimas... arba sekantis echo biggrin.gif

Luknei lūžis ar tik taip kas biški rimčiau, pareikalavę gipso? g.gif

beje, kaip būsimieji pirmokėliai? mokyklos laukia? bigsmile.gif
Atsakyti
Aryvle - kiek tave žinau, tai tavo tankiškumu nesistebiu doh.gif biggrin.gif Žiūrėk, bent galvos nenusisuk, o jei rimtai, tai būk atsargi......

Aš tai nesergu, nes visad buvau viena pagrindinių kalbėtojų temoj, obettačiau su savim nekalbėsi gi biggrin.gif

Wicked - kada būsi kaime? gal ta proga būtų ir vietinėms susitikt biggrin.gif Meetų jau neorganizuoju, nes paprastai tik viena ir dalyvauju lotuliukas.gif

Dėl kelionės labai faina... Tai su visais vaikais ( lyg tai jų labai daug biggrin.gif ) keliavot? bigsmile.gif

Mano tai nuojauta su noru dėl lyties buvo labai susipynus, o kadangi ilgai nežinojau, tai bijojau, kad nebutų buvę jie skirtingi, ale laimei, nebuvo smile.gif
Atsakyti