Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 15:01)
Wicked - kada būsi kaime?

Dėl kelionės labai faina... Tai su visais vaikais ( lyg tai jų labai daug biggrin.gif ) keliavot?  bigsmile.gif

kažkada greitu laiku atvažiuosiu, nes bent jau kitą sekmadienį tai privalau būti namie... senelio metinės... o toliau matysim, ar prieš atvarysiu, ar po liksiu... tep kad nieko konkretaus dar negaliu pasakyt cool.gif

aha, su visais vaikais... trys ne tiek jau mažai biggrin.gif
Atsakyti
tai mažu pasimatysim...

Ai tiesa, klausei dėl mokyklos, tai labai laukiam ( kolkas) biggrin.gif Po tos dienos mokykloj, tai Luknė rašė, sprendė, piešė kol atlūžo biggrin.gif MB sako, kaži kuom taip užbūrė biggrin.gif O Luknė tai supratau jau, kad ir mokykloj bus mokytojos advokatė doh.gif cool.gif biggrin.gif

Muzikalkės irgi labai laukia, nes įstojom į smuiką rolleyes.gif

O ranka, tai lūžo standartinėj vietoj, riešas, sakė visiems vaikams lūžta standartiškai, tą patį ir Ugniuj sakė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 07 liepos 2013 - 14:41
QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 15:33)
O Luknė tai supratau jau, kad ir mokykloj bus mokytojos advokatė  doh.gif  cool.gif  biggrin.gif

ir teisingai biggrin.gif mokytojai gi pagalba tikrai reikalinga, turint tokį kiekį vaikų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2013 07 07, 15:41)
ir teisingai biggrin.gif mokytojai gi pagalba tikrai reikalinga, turint tokį kiekį vaikų hihihi.gif

Oj, nesakyk doh.gif Tikiuosi nebus razborkių... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 15:44)
Oj, nesakyk  doh.gif  Tikiuosi nebus razborkių...  unsure.gif

man atrodo, pergyveni be reikalo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

wicked, faina thumbup.gif aš irgi noriu kelionių po Europą, buvo minčių į Austriją kokią ar dar kažkur važiuoti liepos mėnesį, tipo mano praėjusio 30 ir vyro 40 progomis, ale kadangi vėl darbuojuosi, tai šiemet jau niekaip, atostogų neturėsiu schmoll.gif

QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 15:33)
Ai tiesa, klausei dėl mokyklos, tai labai laukiam ( kolkas)  biggrin.gif

Muzikalkės irgi labai laukia, nes įstojom į smuiką  rolleyes.gif

O ranka, tai lūžo standartinėj vietoj, riešas, sakė visiems vaikams lūžta standartiškai, tą patį ir Ugniuj sakė  smile.gif

Ugnius irgi mokyklos laukia, bet jei kas paklausia kodėl taip lauki, atsakymas, kad nereikės pietų miegoti doh.gif Aš gal labiau laukiu, jau apsiprekinom beveik pilnai, liko tik sąsiuvinius, ir dailei reikmenis dar kai kuriuos susipirkti cool.gif

O tai kokie stojamieji vyksta į muzikos mokyklą? g.gif

Joo, riešas sakė silpna vieta, tik Ugniui biškiuką aukščiau riešo kauliukas lūžęs buvo smile.gif

Vakar labai fainai laiką praleidom, dalyvavom Yell vaikų gimtadienio šventėje Kaune Molo žaidimų kambaryje thumbup.gif tai Ugnius dar ir šiandien dejuoja, kaip buvo faina ir kaip gaila, kad negalima sugrįžti atgal į praėjusią dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 07 07, 20:02)
wicked, faina thumbup.gif aš irgi noriu kelionių po Europą, buvo minčių į Austriją kokią ar dar kažkur važiuoti liepos mėnesį, tipo mano praėjusio 30 ir vyro 40 progomis, ale kadangi vėl darbuojuosi, tai šiemet jau niekaip, atostogų neturėsiu schmoll.gif

kad ir man nelabai palankios šiemet atostogos pasitaikė biggrin.gif Legolande ant atrakcionų eiti negalėjau... tie, kurie man tinkami - neįdomūs... kalnuose vaikščioti per daug irgi neleidau sau... aišku, dar ir vaikai ne to amžiaus ir pajėgų... bet iš esmės, smagu... vien jau tai, kad aplinką pakeiti, kažkur važiuoji, kažkur kažką pamatai naujo, nepatirto... tačiau dabar turbūt vėl teks ne metus ir gal net ne du palaukti sekančių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smileja @ 2013 07 07, 20:02)
Ugnius irgi mokyklos laukia, bet jei kas paklausia kodėl taip lauki, atsakymas, kad nereikės pietų miegoti doh.gif Aš gal labiau laukiu, jau apsiprekinom beveik pilnai, liko tik sąsiuvinius, ir dailei reikmenis dar kai kuriuos susipirkti cool.gif

O tai kokie stojamieji vyksta į muzikos mokyklą? g.gif

Joo, riešas sakė silpna vieta, tik Ugniui biškiuką aukščiau riešo kauliukas lūžęs buvo smile.gif

Vakar labai fainai laiką praleidom, dalyvavom Yell vaikų gimtadienio šventėje Kaune Molo žaidimų kambaryje thumbup.gif tai Ugnius dar ir šiandien dejuoja, kaip buvo faina ir kaip gaila, kad negalima sugrįžti atgal į praėjusią dieną biggrin.gif

Dabar kažkaip jau ir aš laukiu, nors bus naujas rūpestis, bet vistiek.... o va pernai tai labai dar nenorėjau, matyt, nebuvau subrendus biggrin.gif

Mes dar neapsiprekinom, bet laiko sočiai, tačiau mane domina kaip išrinkt gera kuprinę???? Kokią pirkot? Gal domėjaisi daugiau tuo?

Jau nebevyksta, vyko stojamieji Birž.4d. smile.gif Nu tokia trumpa ritmo, klausos, balso perklausa smile.gif Luknė nors ir bliovė, kad neis, kai jau atėjo eilė ir nedainavo, bet vistiek sakė, kad iškirtinai muzikali o ir amžius smuikui labai tinkamas, kodėl į smuiką, tai ji pati nežino, bet labai nori biggrin.gif Matysim kaip čia bus...

Smaguma thumbup.gif Mums tai kitą savaitgalį zakon podlasti, supuola trys progos ir aišku MB šeštadienį atidirbinėja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 07 liepos 2013 - 19:31
QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 20:28)
tačiau mane domina kaip išrinkt gera kuprinę???? Kokią pirkot? Gal domėjaisi daugiau tuo?

rekomendacijos kuprinei:

Taip pat ji atkreipė dėmesį į tai, kad tėveliai vaikams nuperka per sunkias kuprines, kurios tuščios sveria net daugiau kaip kilogramą. Pagal rekomendacijas, tuščia pradinuko kuprinė turėtų sverti ne daugiau kaip 700 gramų, vyresniojo amžiaus mokinių – iki kilogramo.

Optimalus pilnos kuprinės svoris turėtų sudaryti ne daugiau kaip 10 procentų mokinio kūno svorio, o didžiausias pilnos kuprinės svoris neturi viršyti 15 procentų. Tad jeigu jūsų pirmokas ar antrokas sveria 32 kg, būtų idealu, kad pilna jo kuprinė svertų ne daugiau kaip 3,2 kg.

Pasak M. Lukošiūtės, taip pat labai svarbu, kad mokinys teisingai nešiotų kuprinę – diržus užsidėtų ant abiejų pečių, diržai turi būti nei per daug laisvi, nei per daug suveržti, o kuprinės apačia turi būti ties vaiko liemeniu. „Ir jokiu būdu nepamirškite prie kuprinės prikabinti atšvaito“, – apie vaikų saugumą priminė pašnekovė.

o prekinamės mes visada prieš pat rugsėjo pirmąją, kada nuolaidos prasideda... tiesa, kuprinės specialios mes niekada nepirkom... yra tos tokios visai visai lengvutės, keturkampės... kažkaip vis pigesnę kokią pasiimam blush2.gif
Atsakyti
Wicked - visa tas rekomendacijas, tai aš žinau iš visų savo giminės mokytojų patirčių, bet mane domina konkrečiai, kokia, kur ir už kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 20:51)
Wicked - visa tas rekomendacijas, tai aš žinau iš visų savo giminės mokytojų patirčių, bet mane domina konkrečiai, kokia, kur ir už kiek  biggrin.gif

o mergina žodžio neturi? biggrin.gif ta prasme, nesirinks pagal paveiksliuką ant kuprinės? nes kainų tai jų pačių gi įvairiausių yra... nuo visai pigių iki šimtais kainuojančių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2013 07 07, 21:03)
o mergina žodžio neturi? biggrin.gif ta prasme, nesirinks pagal paveiksliuką ant kuprinės? nes kainų tai jų pačių gi įvairiausių yra... nuo visai pigių iki šimtais kainuojančių doh.gif

Nu tai kai jau žinosiu kokias parodyt jai, iš kurių bus galima rinktis, tada leisiu rinktis biggrin.gif

O tarpkitko, mergina išaugo iš rožinių barbių amžiaus biggrin.gif Šiandien pirkau vasarinę anklodę, buvo tik žydra ir rožinė, sakau kurią imam??? Luknė sako, gal žydrą, nes rožinė tai labai jau barbiška ... lotuliukas.gif
Atsakyti