Sveikos

Sveikinimai
QUOTE(smileja @ 2013 07 07, 20:02)
Vakar labai fainai laiką praleidom, dalyvavom
Yell vaikų gimtadienio šventėje Kaune Molo žaidimų kambaryje

tai Ugnius dar ir šiandien dejuoja, kaip buvo faina ir kaip gaila, kad negalima sugrįžti atgal į praėjusią dieną
Maniškiai irgi gyvena dar savaitgaliu

Nori, kad greičiau kitas gimtadienis ateitų
Kelios foto:
QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 20:28)
Mes dar neapsiprekinom, bet laiko sočiai, tačiau mane domina
kaip išrinkt gera kuprinę???? Kokią pirkot? Gal domėjaisi daugiau tuo?
Aš kaip nemėgėja atidėt pirkimų paskutinėm dienom, tai jau beveik viską susipirkom. Išskyrus fizinio aprangą ir sportinius batus.
Kuprinę pirkom pavasarį per senukų e-shop'ą, užtaikiau ant labai geros nuolaidos, tai griebiau negalvodama, nes vistiek būtume pirkę Herlitz firmos. Mūsiškė
šita. Kainavo 200lt mažiau komplektukas. Kuo man jos patinka - ortopedinės, patogios, paminkštinta nugara ir diržai, forminės ( nesiglamžys sąsiuviniai ir pratybos), nesunkios, lyginant su kitomis panašiomis. Aišku, kaina perkant be nuolaidų tai labai nepatinka
Dabar be rugsėjo vidurių nuolaidų turbūt neverta tikėtis, nes rugpjūtį nors ir skelbiasi, kad daro nuolaidas, realiai kainos būna smarkiai sukeltos. Ir tik atpigina vėliau, kada praeina didieji apsipirkimai mokyklai. Kuprines, bent jau senukai, atpigina irgi tik po visų mokyklinių apsipirkimų velyvą rudenį. Pas juos nuolaidos tikrai geros būna, nes nesandeliuoja jie prekių kitiem sezonam
(giminaitė senukuose dirba, tai apšvietė)
O kanceliarines prekes supirkau
čia
kainos tikrai geresnės, nei raštinėse parduotuvėse.