Įkraunama...
Įkraunama...

Anykščių žaviosios mamytės

QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 20:28)
kaip išrinkt gera kuprinę???? Kokią pirkot?

nu va, pasidalinsiu patirtim lotuliukas.gif mano draugė, kur ne kaip aš, bet pataupanti, ir neperkanti ant karštųjų lotuliukas.gif tai va, nupirkus savo panai kuprinę iš senukų už apie 150lt. jinai sveria iki 700g, ten garantija vos ne 5m ir pan. labai gerai nešiojasi, ir pana patenkinta. pas ją giminėj dar du vaikai nešioja kuprines iš tos serijos, tai sakė ir patogios ir kokybiškos. aš irgi jaučiu pirksiu tokią savo šarūnui. vienintelis minusas, bent man, kad ta kuprinė forminė. nu ta prasme kaip su karkasu viduj, man visad patikdavo tokios kur dar pakimšt gali ir kur prasitampo esant reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sveikinimai nestuke.gif
QUOTE(smileja @ 2013 07 07, 20:02)

Vakar labai fainai laiką praleidom, dalyvavom Yell vaikų gimtadienio šventėje Kaune Molo žaidimų kambaryje thumbup.gif tai Ugnius dar ir šiandien dejuoja, kaip buvo faina ir kaip gaila, kad negalima sugrįžti atgal į praėjusią dieną biggrin.gif

Maniškiai irgi gyvena dar savaitgaliu biggrin.gif Nori, kad greičiau kitas gimtadienis ateitų lotuliukas.gif
Kelios foto:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(chimera @ 2013 07 07, 20:28)

Mes dar neapsiprekinom, bet laiko sočiai, tačiau mane domina kaip išrinkt gera kuprinę???? Kokią pirkot? Gal domėjaisi daugiau tuo?

Aš kaip nemėgėja atidėt pirkimų paskutinėm dienom, tai jau beveik viską susipirkom. Išskyrus fizinio aprangą ir sportinius batus.
Kuprinę pirkom pavasarį per senukų e-shop'ą, užtaikiau ant labai geros nuolaidos, tai griebiau negalvodama, nes vistiek būtume pirkę Herlitz firmos. Mūsiškė šita. Kainavo 200lt mažiau komplektukas. Kuo man jos patinka - ortopedinės, patogios, paminkštinta nugara ir diržai, forminės ( nesiglamžys sąsiuviniai ir pratybos), nesunkios, lyginant su kitomis panašiomis. Aišku, kaina perkant be nuolaidų tai labai nepatinka biggrin.gif
Dabar be rugsėjo vidurių nuolaidų turbūt neverta tikėtis, nes rugpjūtį nors ir skelbiasi, kad daro nuolaidas, realiai kainos būna smarkiai sukeltos. Ir tik atpigina vėliau, kada praeina didieji apsipirkimai mokyklai. Kuprines, bent jau senukai, atpigina irgi tik po visų mokyklinių apsipirkimų velyvą rudenį. Pas juos nuolaidos tikrai geros būna, nes nesandeliuoja jie prekių kitiem sezonam (giminaitė senukuose dirba, tai apšvietė)
O kanceliarines prekes supirkau čia
kainos tikrai geresnės, nei raštinėse parduotuvėse.
Atsakyti
Sveikos,

Yell, faina, gal kada prie progos man nuotraukyčių per skype permesi smile.gif

Mano Ugniaus kuprinė tokia pati kaip Yell Rokui nupirko, aš irgi pirkau su tokia pačia didele nuolaida, plius užpildytas vienas penaliukas spalvotais pieštukais, paprastu pieštuku, trintuku, drožtuku ir t.t. ir viskas Herlitz firmos, kokybė thumbup.gif Jau vien atskirai norint nusipirkti užpildytą penaliuką kaina eina virš 50 lt..
Rašalinius gerus nugriebiau su didele nuolaida Ofisseday parduotuvėje, kainavę po 43,80 Lt, o paėmiau du po 19,36 Lt thumbup.gif
Pratybas irgi jau nupirkau, nes prigasdino kitos mamkos, kad prieš rugsėjo pradžią gali nebegauti, tai supirkau visas rolleyes.gif
Atsakyti
labos, o aš susidomėjau ar duoda sąrašus ko tiksliai reikia pirmokam? ir paruošiamukam?nes kam pirkt kokias priemones, kurių nenaudos, logiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mochito @ 2013 07 08, 18:30)
labos, o aš susidomėjau ar duoda sąrašus ko tiksliai reikia pirmokam? ir paruošiamukam?nes kam pirkt kokias priemones, kurių nenaudos, logiškai smile.gif

pas mus duoda, ir mokytoja pratybas superka, mes tik pinigus atnešam...
Atsakyti
Sveikos,

Nu kokios jūs maladiec, jau viską supirkę blink.gif O aš kai tundra kokia doh.gif lotuliukas.gif Nu bet internetu nelabai noriu pirkt, norisi pačiupinėt.... o išvažiavę kažkaip dabar niekur nebuvom g.gif

Yell - faina šventė thumbup.gif

Sąrašus duoda, nes be jų tai tikrai gali prisipirkt bele ko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 08 liepos 2013 - 17:56
QUOTE(chimera @ 2013 07 08, 18:56)
Sveikos,

Nu kokios jūs maladiec, jau viską supirkę  blink.gif  O aš kai tundra kokia  doh.gif  lotuliukas.gif  Nu bet internetu nelabai noriu pirkt, norisi pačiupinėt.... o išvažiavę kažkaip dabar niekur nebuvom g.gif

Yell - faina šventė  thumbup.gif

Sąrašus duoda, nes be jų tai tikrai gali prisipirkt bele ko  doh.gif

Mes irgi gavom sąrašą. Dėl pačiupinėjimo. Tai kuprinę mes jau prieš perkant buvom pasimatavę Kaune vienoj parduotuvėj, tik kitu piešinuku buvo. O kanceliarinės prekės tai tokios ir buvo naudojamos, tik pirkdavom Pegaso knygyne, Maximoj, Norfos ar prie vyninės raštinėse, o čia tokios pat, tik pigiau. Sąsiuvinius ir popierių rinkaus pagal popieriaus storį. Parkerį vieną jau turėjom, nupirkau antrą tokį patį, nes patiko, kad ta dalis, kurią laikai rašydamas trikampė, ergonomine vadinama. Pabandžiau pati, tikrai patogiau nei apvaliu. Rašalą ėmėm kairiarankiam skirtą, nes jis greičiau džiūsta, nors vaikas ir dešine rašo, mažiau terliosis. Flomasteriai Carioca, patinka, kad lengvai plaunasi nuo rankų ir drabužių. Pieštukai Koh-I-Noor - mėtant nesutrupa grafitas. Akvarelė, guašas, plastilinas rusiškas - Luč. Aplankus kygoms ir pratyboms reguliojamo dydžio, prisitaikysim kur reikės, sąsiuviniams tradicinius.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2013 07 08, 19:58)
Pabandžiau pati, tikrai patogiau nei apvaliu. Rašalą ėmėm kairiarankiam skirtą, nes jis greičiau džiūsta, nors vaikas ir dešine rašo, mažiau terliosis. Flomasteriai Carioca, patinka, kad lengvai plaunasi nuo rankų ir drabužių. Pieštukai Koh-I-Noor - mėtant nesutrupa grafitas. Akvarelė, guašas, plastilinas rusiškas - Luč. Aplankus kygoms ir pratyboms reguliojamo dydžio, prisitaikysim kur reikės, sąsiuviniams tradicinius.

jo... supratau kad nieko nežinau ir nieko nesuprantu sad.gif nu bet nieko, nusipirksim smile.gif tai va kuprinė kur sakaiu kad gera iį senukų tai spėju tos firmos kur minėjot. reiks ir man jaučiu iš tų kažką pirkti...
Atsakyti
QUOTE(mochito @ 2013 07 08, 18:30)

Tai pagal sąrašiuką perkam, nieko nereikalingo nepirkau smile.gif aš ne viską iš karto, po truputį, kuprinę dar pavasarį nusipirkom, flamasterius irgi su akcija, dabar pratybas visai neseniai, rašalinius parkerius, žodžiu kai po biškiuką perku, tai ne taip ir baisu tą vaiką į mokyklą išleisti kaip kad kai kurios mamos skundžiasi tongue.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

tai vėl nurimot ir dingot, ane? tongue.gif

atvažiavau su vaikais į kaimą... tiesa, ant ribos taip išvažiavom, nes Markui temperatūra, bet tikiuosi, kad čia dviejų dienų populiarusis virusas tik ir ryt poryt jau būsim sveikut sveikutėliai... nenorėčiau namo ekspromtu važiuot...
Atsakyti
labas
reik vel sudrumst vandenis kokia intriguojancia tema smile.gif
Atsakyti
Laba laba,

savaitgalio kaip nebūta.. unsure.gif

prasidėjo marinavimo sezonas thumbup.gif
Atsakyti