Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

o kodel ne neon? pas mane irgi prazydo svelnesne rozine nei ant etiketes bet 8 ziedai ir mazesni nei exotica ar magnum. na i etikete panasus tik ne toks ryskus ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū visom visom už gražius žodžius mano fotosesijos dalyviams smile.gif Man pačiai širdis džiūgauja nuo žiedų gausybės smile.gif Tik gal geriau būtų, kad žydėtų palaipsniui, tuomet būtų galima ilgiau džiaugtis žiedais. Šiemet daug svogūnų išaugino po du žiedstiebius, tai žydėjimas tikrai gausus.
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 17:44)
O Dievuliau šventas i Jezus Marija... wub.gif pribloškė, pakerėjo...nu tokia kompanija šauni..
wub.gif  wub.gif  Dabar galvoju, kad Linetax, kiek pamenu, anksčiau irgi ir kitokių grožių dideliais kiekiais rodė..kaip ten namie viskas sutelpa..

Mano irgi dar žydi..net 3..

Ačiū labai 4u.gif Kad Jūs žinotumėte, kiek mažai vietos turiu gėlytėms namuose ax.gif Bet meileniai kaip tik atitinka mano sąlygas, jie ilgą laiką gyvena dėžutėje, paskui džiugina žiedais, galiausiai orai atšyla ir jie erdviai įsitaiso verandoje smile.gif Nedaug vietos, bet dar noriu naujų blush2.gif
Jūsų šiandienos žiedai pritrenkiantys wub.gif Antrasis tiek daug žiedų išauginęs bigsmile.gif Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2013 03 04, 08:52)
Sveikos,

Gal galit padet atpazint? ax.gif  Pirkau kaip Pasadena biggrin.gif  Nesiskundziu, grazus labai ir sitas thumbup.gif  Bet labai noreciau varda suzinot smile.gif

[url[/url]

Nenusimanau, bet labai gražus thumbup.gif

QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 17:44)
Mano irgi dar žydi..net 3.. Benfica- vienintelė, kuri atitiko etiketę, ir spalva- tamsiai bordo milžiniškais žiedais,nors svogūnas nepasakyčiau kad didelis. Rausvieji- turėjo būti Neon, bet spėju,kad Pink Surprise, o gal dar kas..
o gal vis gi ,,Neon"?
ir trečias nelaimėlis, nulūžėlis, džiaugiaus kad dar ir pamačiau kaip žydi..
[url

Gražučiai thumbup.gif . Rašote trys, bet aš matau keturis g.gif .
Bet kaip gali būti aštuoni žiedai meileniui? Neteko matyti, tai taip nuostabu thumbup.gif . O svogūnas- milžiniškas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 04 kovo 2013 - 22:11
QUOTE(jediara @ 2013 03 03, 20:49)
Dar žydi a.a. mamos auginti amariliai  ax.gif

Jediara, kokie gražuoliai wub.gif
Antrąjį įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Noriu ir aš tokio grožio. Ir pirmojo ir antrojo jeigu galima blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Linetax @ 2013 03 04, 13:51)
Išsirikiavom fotosesijai  biggrin.gif Nuotrauka nelabai kokybiška, paskubom daryta  blush2.gif

bigsmile.gif Va čia tai fotosesija thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 03 04, 14:03)
good.gif Pritrenkei  karsta.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2013 03 04, 17:33)
dar nepažadėtas mirksiukas.gif

Na tuomet labai prašau man jį pažadėti blush2.gif ax.gif
Papildyta:
[quote=nijole0619,2013 03 04, 17:44

Mano irgi dar žydi..net 3.. Benfica- vienintelė, kuri atitiko etiketę, ir spalva- tamsiai bordo milžiniškais žiedais,nors svogūnas nepasakyčiau kad didelis. Rausvieji- turėjo būti Neon, bet spėju,kad Pink Surprise, o gal dar kas..
o gal vis gi ,,Neon"?
[/quote]

Kokie turtingi žiedynai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 03 04, 22:10)
Nenusimanau, bet labai gražus thumbup.gif
Gražučiai thumbup.gif . Rašote trys, bet aš matau keturis g.gif
Bet kaip gali būti aštuoni žiedai meileniui? Neteko matyti, tai taip nuostabu thumbup.gif . O svogūnas- milžiniškas?

Ačiū ačiū..šiuo metu žydi trys: Benfica- du stieibai- 4 žiedai, kitas dar nežydi ir 2 Neon?, Aplleblossom 6žiedai ir visi tokie skirtingų atspalvių- vakar paskutiniai nužydėjo. Dėl tų Neon?- cibuliai- milžiniški- vienas su dviem stiebais, antras- su trim- pirmi stiebai abu po 8 žiedus, antri stiebai -po 6, na o trečias- dar sunku pasakyt..Kas iš jų liks po žydėjimo, kl..
ir ko aš čia su tais klaustukais, jei Lutpede patvirtino, kad Neon- reiškias Neon-AČIŪ!!!
kai pirkau norėjau, kad nors keli būtų vienodi.. Pilnavidurių negavau.. norėjau ružavų-vyšninių ir bordo..labai ieškojau Alfresco-pamenu kažkada jediaros ir dar kažkuri čia labai gyrėsi gražuoliuku- ilgam įsiminiau žiedų grožį...
Prieš du metus pamenu gerai, kaip nuo Giedrės Benfikos svaigau..laikiausi kažkaip..iki 2012 metų naujųjų...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na ir prirašėt bigsmile.gif , o nuotraukų kieeek rolleyes.gif kokie žiedai wub.gif wub.gif wub.gif vistik amariliai tikrai gražiausios gėlės wub.gif
Gražiausia Linetax puokštė 4u.gif nuostabu.
O su manim iš kelionės parskrido gražuolis cibulis, butelyje nuo mineralinio, nes visai neužilgo turėtų skleistis, tai nieko gudresnio nesumąsčiau, kaip nupjaut butelio kaklą ir įtalpint augaliuką, Aphrodite vardu rolleyes.gif žiūrėsim kas bus.
Pas mane pats žydėjimas ryt reikės papyškint photo.gif
Atsakyti
Mano neišsipildanti svajonė PAPILIO wub.gif rolleyes.gif Koks jis man gražus. Gal kuri turite vaikeliuką ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 04, 22:30)

Na tuomet labai prašau man jį pažadėti  blush2.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 04, 22:38)
O su manim iš kelionės parskrido gražuolis cibulis, butelyje nuo mineralinio, nes visai neužilgo turėtų skleistis, tai nieko gudresnio nesumąsčiau, kaip nupjaut butelio kaklą ir įtalpint augaliuką, Aphrodite vardu rolleyes.gif žiūrėsim kas bus.

ko tik dėl grožio nesugalvojam biggrin.gif
kad tik svajonė išsipildytų 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif  Na ir prirašėt bigsmile.gif , o nuotraukų kieeek rolleyes.gif kokie žiedai wub.gif  wub.gif  wub.gif  vistik amariliai tikrai gražiausios gėlės wub.gif
Gražiausia Linetax puokštė 4u.gif nuostabu.
Pas mane pats žydėjimas ryt reikės papyškint photo.gif

Laukiam, laukiam victory.gif ploja.gif
Atsakyti

O su manim iš kelionės parskrido gražuolis cibulis, Aphrodite vardu rolleyes.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 03 04, 22:41)
Mano neišsipildanti svajonė PAPILIO  wub.gif  rolleyes.gif

Linkiu judviem , o ir visoms svajonių išsipildymo 4u.gif wub.gif

Mano šiųmetės amarilinės išsipildė su kaupu . Ir ne be šios temos mergaičių pagalbos aciuks.gif . Dabar reikia tik sėkmės ir atidumo gydant ligas ir auginant vaikelius. Aš tokia laiminga user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 03 04, 15:51)
Išsirikiavom fotosesijai  biggrin.gif

Matau žydintį Mambo, maniškis dar svajoja.Iškėliau į šviesą.Nei lapų, nei žiedų nerodo.
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 03 04, 15:51)
Išsirikiavom fotosesijai  biggrin.gif Nuotrauka nelabai kokybiška, paskubom daryta  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 04, 19:44)

o gal vis gi ,,Neon"?

Kokie grožiai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti