Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Matyt pas visas žydėjimo "pikas" biggrin.gif Šitiek žiedų per dieną bigsmile.gif Amarrile, kokių gražuolių beturinti wub.gif Ice tea žiedų gausa ir grožis pritrenkiantys thumbup.gif Žiūrėsim kokius grožius parodys tie 10 besiruošiantys žydėti mirksiukas.gif Nu bet Exotic star tai dienos žiedas - nepakartojama wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 05, 17:43)
Nerandu žinutės doh.gif tai dabar prisipažinkit bigsmile.gif  kuri rašėt, kad labai tiktų baltas į kolekciją, ar kažkaip panašiai g.gif manau kuri rašė supras apie ką aš umn.gif Šiandien nepraėjau pro du baltus, blush2.gif ėmiau sau ir atsiminiau, kad kažkuri irgi norėtų 4u.gif

4u.gif Kokia draugiška, ne tik sau žiūrite nusipirkti, bet ir apie likimo drauges pagalvojate 4u.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi,kad dūkra apipirko Kaune mane per čia paskelbtą apsipirkimo vajų clap.gif oro_buckis.gif Dabar grožiuosi,džiaugiuosi photo.gif ir pavydas bambos negraužia blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 05, 09:19)
Vakarykštes naujienos

Gražuoliai žiedai wub.gif 4u.gif
Foto labai gražios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 03 05, 12:51)
mano visi siu metu ziedai. kai kurie matyti kai kurie ne smile.gif

https://picasaweb.go...1581/Amariliai#

zydejo ir Grand Cru bet kazkoks issigimes ziedynas. du ziedai i viena sulipe unsure.gif tai net nefotkinau laukiu naujo tuoj prazyst turi.

Exotica ir Magnum jau vazoje dziugina nes gaila svogunu sumazejo ziauriai..... isnesiau i pastovia vieta lapu augint ir reabilituosi po tokio pasirodymo.

trumpas reziume mano graziausi ziedai buvo Exotica ir Magnum, neon suzavejo 8 ziedais, o Picote tuo raudonu krasteliu ir keliais nutaskytais lapais wub.gif nesigailiu nei del vieno cibulio.dabar kaip malda mokinsiuos pirmo puslapio info ir stengisuosi issaugoti iki kito sezono ax.gif

Aš irgi laukiu Grand cru žiedo, taip įdomu spalvą ir žiedą pamatyt. rolleyes.gif
Picotee nerealiai džiugina, mano antrą žiedstiebį augina, pirmasis džiugino mirkdamas vazoje. wub.gif
O jau tie 8 žiedai Neon tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2013 03 05, 14:17)
Neon
Picotee
Tres Chic
Exotic star
Lagoon
Bilekas
Viskas siai dienai. Eileje dar 10 pumpuru mirksiukas.gif

Neat širdis daužytis pradėjo karsta.gif
grožiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 05 kovo 2013 - 20:13
buvau parašius Rosado, bet kažin
user posted image
Zombie
user posted image
ligoniukas išoperuotasis Neon
user posted image
Neon
user posted image
Exotic Star
user posted image
Chery Nymph, už šitą grožį dėkinga Ice Tea 4u.gif
user posted image
Magnum
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 05 kovo 2013 - 20:31
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 05, 20:27)
Rosado
Zombie
ligoniukas išoperuotasis Neon
Neon
Exotic Star
Red Nymph, už šitą grožį dėkinga Ice Tea  4u.gif
Magnum

Nuostabu, Exotic Star pakerėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 05, 21:27)
Magnum

Na ir užderėjo visom thumbup.gif
Tai, kad ne Magnum schmoll.gif Jei kartais pasirodytų, kad jis Emerald, tai užsisakau vaikiuką. Pafotkink be blico. Labai įdomu
Rodausi ir aš:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 05 kovo 2013 - 21:22
Mergaitės na ir grožių pridėję wub.gif thumbup.gif
o paskutinė Lutpede foto tai išvis fantastika 4u.gif
Nežinau kada aš saviškių sulauksiu,nes dar tik nosis iškišę pumpurai ax.gif na bet kažkada bus biggrin.gif
Atsakyti
Oho,kiek įvairiausių žiedų pas visas.Visi viens už kitą gražesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 03 05, 23:12)
Na ir užderėjo visom  thumbup.gif
Tai, kad ne Magnum schmoll.gif
Rodausi ir aš:

O Jezus Marija doh.gif garkštelėjau per visą kambarį, eina sau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif trūksta žodžių, dabar naktį sapnuosiu Tavo gražuolių pievą bigsmile.gif atsižiūrėt neina schmoll.gif
Praguglinau greitai, tikrai ne Magnum, padėk, visai negalvadienis rolleyes.gif ant liežuvio galo malasi ir neatsimenu, taigi spėlioju mirksiukas.gif užrašiukų tai nebėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 05, 22:27)
O Jezus Marija doh.gif garkštelėjau per visą kambarį, eina sau wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif trūksta žodžių, dabar naktį sapnuosiu Tavo gražuolių pievą  bigsmile.gif atsižiūrėt neina schmoll.gif
Praguglinau greitai, tikrai ne Magnum, padėk, visai negalvadienis rolleyes.gif ant liežuvio galo malasi ir neatsimenu, taigi spėlioju mirksiukas.gif užrašiukų tai nebėra lotuliukas.gif

ačiū visom
GIZZI5 negaliu įžiūrėti tokios blizgančios foto. Perfotografuok dienos šviesoje.. Mėginsim ieškoti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 03 05, 23:29)
ačiū visom
GIZZI5 negaliu įžiūrėti tokios blizgančios foto. Perfotografuok dienos šviesoje.. Mėginsim ieškoti

Ir planavau perfotografuot, nes dar neišsiskleidęs pilnai, atsiminiau bigsmile.gif Magic Green, juk pernai pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 03 05, 22:39)
Ir planavau perfotografuot, nes dar neišsiskleidęs pilnai, atsiminiau bigsmile.gif Magic Green, juk pernai pirkau  biggrin.gif

Ir aš panašiai buvau sugalvojus, bet susilaikiau. Na tai gerai. dabar žinau ką turi
Atsakyti