Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Karosė @ 2013 02 26, 15:08)
Tiesiog "cirkas" Kaune lygtai nėra rusiškų sėklų parduotuvių  biggrin.gif net į Šiaulius nusimakalavo sėklų pirkti 4u.gif
Šiandien  UAB "Litagra" Jonavos g. nusipirkau  universalių trašų -Razormin ten dirbanti agronomė patarė  ,turi sėklų stendą S G  profesionalios linijos

Gi ne specialiai dėl sėklų važiavau- reikalų buvo tongue.gif Ir taip atsitiktinai lėkiau pro turgų tai nejau nepažiūrėsiu koks rusiškų sėklų asortimentas Šiauliuose lotuliukas.gif

Kiek tos Razormin kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 vasario 2013 - 15:17
[U]
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 26, 15:13)
Tai anksciau ir buvo ten, o kad Jonavos g. dabar tik isgirdau.

Jonavos g. 254 A tarp buvusio laidojimo biuro link kapinių važiuojant raudonas pastatas ,bet čia ne tą LYTAGRA kur autostradoje ,šita yra UAB 'LITAGRA"ir nedidelė ta parduotuvė ,taip pat ir tais ekologiškais purškalais prekiauja kur pernai Tany naudojo ir savo audintinius lepino ,aš tam pastate dirbu tik 3 aukšte o parduotuvė 1 .tai ir žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 25, 23:13)
Medetkos buvo pamintos toj knygutej g.gif  serenciuds ir bazilikus pati irasiau is musu diskusiju... tai ka dabar trinti g.gif?

sveika Tany kokia tu saunuole thumbup.gif , as aisku patirties turiu tik biski biski biski, bet man serenciai ir bazilikai pasiteisino, bent nenuamaravo ar ju neprisikviete tai tikrai. ax.gif
Atsakyti
tany, [SIZE=7] cia tikrai siemetiniai daigai? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2013 02 26, 16:24)
[U]
Jonavos g. 254 A tarp buvusio laidojimo biuro link kapinių važiuojant raudonas pastatas ,bet čia ne tą LYTAGRA  kur autostradoje ,šita yra UAB 'LITAGRA"ir nedidelė ta parduotuvė ,taip pat ir tais ekologiškais purškalais prekiauja kur pernai Tany naudojo ir savo audintinius lepino ,aš tam pastate dirbu tik 3 aukšte o parduotuvė 1 .tai ir žinau  biggrin.gif

Ačiū, o tai ten turbūt visko ko daržui reikia rasčiau?
Atsakyti
Vijoleta Jezus Marija mega_shok.gif gerai, kad koleges salia buvo, dabar valerjona sugirde biski atsiciuchinu, o ta puslapy praleidusi buvau blush2.gif , geriau buciau ir praleidusi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2013 02 26, 15:29)
tany, [SIZE=7] cia tikrai siemetiniai daigai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu jo biggrin.gif (jei kalba eina apie preis pora puslapiu idetu cia supermamoj... nes mano puslapyje, kur paskaitos, tai visos foto dar pernykstes)
man ta saule visai smegenis susuko...nu neistveriau, paseau ridikeliu pora eiluciu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 26 vasario 2013 - 15:59
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 26, 16:35)
Vijoleta Jezus Marija mega_shok.gif gerai, kad koleges salia buvo, dabar valerjona sugirde biski atsiciuchinu, o ta puslapy praleidusi buvau blush2.gif , geriau buciau ir praleidusi.... ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, toks klausimas ne i tema blush2.gif , sakykite ar auginote kuri agurkus ilguosius siltnamyje iki pomidoru? ar speja jie uzaugti? blush2.gif ir kad daigus sejate? blush2.gif ar bent kurioje temoje cia kalbamasi apie ankstyva derliu siltnamyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 26, 15:15)

Kiek tos Razormin kainavo?

kainavo -32 litai už 0.25 l. purškant reikia 20-30 ml./10l.vandens
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 26, 17:14)
Merginos, toks klausimas ne i tema blush2.gif , sakykite ar auginote kuri agurkus ilguosius siltnamyje iki pomidoru? ar speja jie uzaugti? blush2.gif  ir kad daigus sejate? blush2.gif  ar bent kurioje temoje cia kalbamasi apie ankstyva derliu siltnamyje? blush2.gif

Turbut agurku temoj
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 26, 17:14)
Merginos, toks klausimas ne i tema blush2.gif , sakykite ar auginote kuri agurkus ilguosius siltnamyje iki pomidoru? ar speja jie uzaugti? blush2.gif  ir kad daigus sejate? blush2.gif  ar bent kurioje temoje cia kalbamasi apie ankstyva derliu siltnamyje? blush2.gif

speja nemazai priauginti agurkeliu,zinoma jei daigelius pasisesit,bent balandzio pradzioj ant palangiu.As siemet planuoju daug agurku pasisodinti tarp pomidoru ir ju neristi ,leisti ant zemes voliotis lotuliukas.gif ,,nes siltnaminiu agurku reikia ,kol atsiranda lauke,o pomidorai kol dar nesuauge,nesmelks,o veliau galesiu nurauti
.
Atsakyti