Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

"Šalia pomidorų galima auginti kaliaropius, morkas, špinatus, petražoles, poras ir salierus"

taip geriau smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 26 vasario 2013 - 20:10
QUOTE(tany @ 2013 02 26, 20:09)

kaliaropes ir porus smile.gif

Nors čia gal turėta omeny lauke šalia pomidorų tinka šitie augalai?
Man kažkaip šiltnamy po pomidorais visos kitos daržovės tik trukdo ax.gif Bandžiau kartą kelis kopūstus kartu augint, morkytes ankstyvas - nepatiko. Viskas žymiai geriau auga lauke, o pomidorai karaliauja vieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 vasario 2013 - 20:29
Šalia pomidorų galima auginti kaliaropes, morkas, špinatus, petražoles, poras ir salierus
Nors, jei galima kaliaropes, galima ir kopūstus, juk kaliaropės kopūstinių rūšis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedriause @ 2013 02 26, 19:49)
O kur Šiauliuose tie taškai rusiškų sėklų?

Centriniame turguje ax.gif Kai aš buvau tai prekiavo mirko autobusiuke moteriškė, toje vietoje kur daržovėmis lauke prekiauja, tiek kad rusiškų neišdėliota stenduose- reikia klausti, bet nelabai maloni moterytė tai iš jos nieko nepirkau. Dar kioskiukas yra, įeinant nuo vilniaus gatvės lauko įėjimu, už pastato kur humana yra, po dešne parašyta jog sėklos ar kažkas tokio- tai tame kisokelyje yra nemažai rusiško gėrio: pomidorčikų, agurkų iš nai nai nai serijos. Tik irgi klausti reikia, nes neišdėliota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 26 vasario 2013 - 20:15
QUOTE(saintlina @ 2013 02 26, 20:11)
kaliaropes  smile.gif

QUOTE(Asese @ 2013 02 26, 20:12)
Šalia pomidorų galima auginti kaliaropes, morkas, špinatus, petražoles, poras ir salierus
Nors, jei galima kaliaropes, galima ir kopūstus, juk kaliaropės kopūstinių rūšis  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 26, 21:24)

PORUS, nes porai o neporos.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 26, 17:14)
ar bent kurioje temoje cia kalbamasi apie ankstyva derliu siltnamyje? blush2.gif

cia
Atsakyti
Šiltnamy šalia pomidorų auginu bazilikus, tagetes ir česnakus. Lauke keletą iš ankstesnio sąrašo. Špinatai, ridikėliai, salotos gali būti šiltnamyje kaip priešsėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 26 vasario 2013 - 20:39
QUOTE(Venta9 @ 2013 02 26, 20:30)
PORUS, nes porai o neporos.

4u.gif

Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

noriu paklausti ar kas esat auginusios siuos pomidorus:

Valencia
Black truffle
Garden peach
Striped stuffer
Vintage wine
Chocolate stripes

Ar jie cia tik grazus ar ir skonis normalus? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 26, 20:37)
Šiltnamy šalia pomidorų auginu bazilikus, tagetes ir česnakus. Lauke keletą iš ankstesnio sąrašo. Špinatai, ridikėliai, salotos gali būti šiltnamyje kaip priešsėlis  4u.gif

Oj kaip aciu 4u.gif cesnakus isvis buvau pamirsus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 26, 20:14)
Centriniame turguje  ax.gif Kai aš buvau tai prekiavo mirko autobusiuke moteriškė, toje vietoje kur daržovėmis lauke prekiauja, tiek kad rusiškų neišdėliota stenduose- reikia klausti, bet nelabai maloni moterytė tai iš jos nieko nepirkau. Dar kioskiukas yra, įeinant nuo vilniaus gatvės lauko įėjimu, už pastato kur humana yra, po dešne parašyta jog sėklos ar kažkas tokio- tai tame kisokelyje yra nemažai rusiško gėrio: pomidorčikų, agurkų iš nai nai nai serijos. Tik irgi klausti reikia, nes neišdėliota  smile.gif

Labai ačiū, apsilankysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti