Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 17:53)
darom eksperimentą kartu, m? Gal atrasi savo lobiuose nelabai prabangių sėklų ir kviečiu šį savaitgalį pasėt kelias pomidorų sėklas tiesiog šiltnamy, kur netrukdytų niekam. Aišku, agroplėvele uždengiam. Ką į tai?  bigsmile.gif

as noooriu!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 15:52)
nu tu kiški žvairy, o pas mane laistytuvas vienas žalias, kitas žydras, ką dabar daryt  g.gif  vsio- šiemet tik žali ir mėlyni augs, škia cool.gif

nu ka, ka , laukt kol zalias laistytuvas PRINOKS, o tada statyt i siltnami , kad pomdorai noktu lotuliukas.gif beje , pas mane irgi zalias laistytuvas, lauksiu kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 16:53)
darom eksperimentą kartu, m? Gal atrasi savo lobiuose nelabai prabangių sėklų ir kviečiu šį savaitgalį pasėt kelias pomidorų sėklas tiesiog šiltnamy, kur netrukdytų niekam. Aišku, agroplėvele uždengiam. Ką į tai?  bigsmile.gif

aš tai mielai, bet mano šiltnamio stogas suplyšo, tai nelabai gal man dar sėt pavyks. Bet vardan eksperimento- galiu tuneliuką padaryt jei tinka. O jau tas sėklų prabangumas- sąlyginis dalykas, manau rasčiau keleta lyčnų tikrai, pvz bajaja šiemet atlieka, dar gal koki... ar čia plėveliniams kiauriems šiltnamiams eksperimentas negalioja g.gif pas jumis lyg mandri, kitoki blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2013 02 27, 17:19)
nu ka, ka , laukt kol zalias laistytuvas PRINOKS

nu liuks idėja thumbup.gif tai jau rudeniop kai jau sėsiu , pastatysiu šalia žaliuką, kad prinoktų, nu bet jei green zebra pasėsiu, blin, taip ir liksiu neparagavus žalio, vėl bus randoni- vėl negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 16:53)
darom eksperimentą kartu, m?

pala pala.. koks eksperimentas be manęs?? Aš irgi noriuuuu.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2013 02 27, 14:32)
kaip mėnulis veikia potvynius ir atoslūgius, tai ir augalų vystymąsi. Tom pačiom sąlygom pasėtas sėklas arba pažadina gyvent, arba vegetuot, priklausomai nuo tos fazės. kai neturim su kuo palygint, tai ir nematom.

nematėt Jūs Gaudvilės augaliukų.. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Galima drąsiai lygint vienų pasėtus ir popintus pagal visus ženklus, planetas, mėnulį ir pan., ir Gaudvilės sėtus bile kada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 17:37)

as ir noriu, tai savaitgali kisam kelias seklas i siltnami, uzklojam plevele, ir laukiam?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 16:57)
as prisijungciau  mirksiukas.gif  tik pasakyk kada sodint?

jau perskaičiau, kad sekmadienį negali, o aš tik sekmadienį į šiltnamį papulsiu. Tai kada tau pačiai patogu, svarbu ateinantį savaitgalį imam kaip atskaitos tašką wink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2013 02 27, 17:06)
Gaudvile, o pomidorus gerai seti i kokoso plausa? Ar geriau i zeme? g.gif

o ką nuojauta sako, prie kurios terpės labiau linksta širdis? Aš tai vienareikšmiškai plaušą rinksiuosi, nes minusų kol kas neatradau wink.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 02 27, 17:17)
as noooriu!!!! 4u.gif

mielai prašom jungtis biggrin.gif Tik perspėju, čia yra eksperimentas ir nepagrindinė sėja.

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 17:22)
aš tai mielai, bet mano šiltnamio stogas suplyšo, tai nelabai gal man dar sėt pavyks. Bet vardan eksperimento- galiu tuneliuką padaryt jei tinka. O jau tas sėklų prabangumas- sąlyginis dalykas, manau rasčiau keleta lyčnų tikrai, pvz bajaja šiemet atlieka, dar gal koki... ar čia plėveliniams kiauriems šiltnamiams eksperimentas negalioja  g.gif  pas jumis lyg mandri, kitoki  blush2.gif

jei tik nebus didelio vargo su tuneliuku, tai tinka ir su paplyšusiu stogu wink.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 17:32)

Sėjam po kelias pomidorų sėklas šiltnamy, užklojam agroplėvele ir reikalui esant, mažą tuneliuką susikonstruojam. Prisijungsi provokacijai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 vasario 2013 - 17:46
QUOTE(užsklanda @ 2013 02 27, 17:39)
as ir noriu, tai savaitgali kisam kelias seklas i siltnami, uzklojam plevele, ir laukiam?

nu dafai, aš dar ir pirdikėlių pasėsiu tuo pačiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 17:41)

jei tik nebus didelio vargo su tuneliuku, tai tinka ir su paplyšusiu stogu wink.gif

nu jau kaip bus taip, bandysiu padaryt kokį tai šedevrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 02 27, 17:39)

Nieko nebesuprantu g.gif Aš buvau prikasus sniego šiltnamyje,tai ten dar sušalusi žemė ir neištirpęs sniegas,o pas jus jau sėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 17:41)
Prisijungsi provokacijai?  bigsmile.gif

visada gatavas pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif
Atsakyti
Ir aš gal prisijungsiu prie to eksperimento jei spėsiu susitvarkyti šiltnamį ir agro plėvelės užsipirkti reikės g.gif
Atsakyti
Pas mane tai siltnamyje sniego iki keliu biggrin.gif As pirma ridikelius, spinatus noreciau paseti...

Gaudvile
, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 02 27, 17:44)
Aš buvau prikasus sniego šiltnamyje,tai ten dar sušalusi žemė ir neištirpęs sniegas,o pas jus jau sėja thumbup.gif

čia niekis irnesakyk.gif Prisiminus, kaip čia vyksta eksperimentai su daržovėm tai tėvo dienai, tai mamos dienai, tai Velykoms, greičiausiai artimiausiu metu sėsim stebuklingą Kalėdų naktį, surentę šiltnamyje nediduką iglų, o virš jo dar dvigubą tuneliuką pastatę smile.gif

Užeis Ex, akys ant kaktos išlips tokią psichozę užmačius biggrin.gif
Atsakyti