Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Arijanda @ 2013 02 28, 13:34)
Kaip noriu savu pomidoru  bigsmile.gif , atsibodo tie plastikiniai doh.gif kuriu beveik nevalgau .

as visai neperku saltuoju sezonu pomidoru, agurku, salotu ar pan., neskanu man jie, geriau kantriai palauksiu, kol sunoks savi-pirma Vilmukai, po to visi kiti, kurie augs siltnamy ar lauke. Gal kada kalbejot, gal as praleidau, bet ar pavyko kam uzsiauginti Betalux lauke? g.gif

QUOTE(jura64 @ 2013 02 28, 14:52)
Į kokį Jūs sėjat savo pomidoriukus?

Durpetos po 70l perku akciju metu, man labiausiai patinka ir kazkaip ilgam uztenka... salyginai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 28, 14:15)
Didesnis brudas nei mėsa?

Ziurint kokia mesa rolleyes.gif Bet ir si man brudas dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=solo2,2013 02 28, 15:08]
[quote=vijoleta20,2013 02 28, 13:52]
Gal galite palygint citrina ir golden kioning(jei auginot) ?
[/quote]
Abudu geltoni,aukšti,skonis abiejų neblogas,bet Citrina pernai buvo daug kartų derlingesnė už Kioningus.Tos tai tiesiog kekes raišiot turėjau ir paramstyt.Ir man aplamai labiau patinka pailgi pomidorai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 28, 13:52)

Jau pasetos visos rusys,tik tigerela ir kumato eis i  lauka,tai palikau dar velesniam laikui .Tigerela pernai lauke buvo nepalyginamai skanesni ,tai siemet juos sodinsiu tik lauke, o kumato bandymui,neskyriau vietos siltnamyje  lotuliukas.gif

kumato ir as turiu pasejus, nezinau dar kur sodinsiu, is parduotuviniu seklas iskrapsciau, siltnamy kaip ir vietos gaila,bet lauke galiu nesulaukti derliaus, ziurint kokia vasara bus, o tada eksperimentas bus neivykdytas smile.gif turbut viena vieta visdelto paaukosiu g.gif Bet kazkada buvo rasyta, kad jie prie aukstesniu, kaip tuomet lauke juos auginti, kokius kuoliukus kisat ir risat? Lauke pas mane vien zemaugiai planuose,... man su paraisiojimais lauke atrodo labai daug vargo turetu buti ax.gif
Atsakyti
atvelku vakaro skaitiniai
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 28, 15:27)
kaip tuomet lauke juos auginti, kokius kuoliukus kisat ir risat? Lauke pas mane vien zemaugiai planuose,... man su paraisiojimais lauke atrodo labai daug vargo turetu buti  ax.gif

Šiaip lauke žymiai paprastasnis raišiojimas biggrin.gif Kelioms dienoms praėjus po pasodinimo, kalam kuolus į šiaurę nuo daigo ir laukiam, kuomet paauga tiek, kad ima virst ant šono, parišam. Susiformafus 4-5 žiedinei kekei, nugnybiam viršūnę. Psio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 vasario 2013 - 16:12
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 28, 16:07)
Šiaip lauke žymiai paprastasnis raišiojimas  biggrin.gif  Kelioms dienoms praėjus po pasodinimo, kalam kuolus į šiaurę nuo daigo ir laukiam, kuomet paauga tiek, kad ima virst ant šono, parišam. Susiformafus 4-5 žiedienei kekei, nugnybiam viršūnę. Psio  ax.gif

oi kaip aciu drinks_cheers.gif
dabar jei bus daigu perteklius, visus grusiu i lauka thumbup.gif o tai vis masciau, kad aukstaugiai, bus klapato daug 4u.gif
Atsakyti
sveikos,sėjančios.Noriu paklausti ar kas sėjot pomidorus š kokoso ar durpių tabletes?Lyg ir gundausi..o iūs tik apie žemes kalbat.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 28, 15:25)
Abudu geltoni,aukšti,skonis abiejų neblogas,bet Citrina pernai buvo daug kartų derlingesnė už Kioningus.Tos tai tiesiog kekes raišiot turėjau ir paramstyt.Ir man aplamai labiau patinka pailgi pomidorai biggrin.gif

ačiū adija5,tai Citrina kiek kietesni,kaip slyviniai o kioningas mėsingesnis,o saldumas panašus?
o kuris ilgiau derėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 28 vasario 2013 - 16:59
QUOTE(užkurinė @ 2013 02 28, 17:50)
sveikos,sėjančios.Noriu paklausti ar kas sėjot pomidorus š kokoso ar durpių tabletes?Lyg ir gundausi..o iūs tik apie žemes kalbat.. wink.gif

prašom pasiskaityti įdėmiau 4u.gif apie kokoso plaušą buvo kalbėta ir l. gražiai atsiliepta .
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 02 28, 16:57)
prašom pasiskaityti įdėmiau  4u.gif  apie kokoso plaušą buvo kalbėta ir l. gražiai atsiliepta .

kokoso pliausas ir tabletes nera tas pats mirksiukas.gif ...
as i tabletes tik paprikas sodinnu nes ju nedaug, pomidorus ne schmoll.gif
ir siaip 50 tableciu ismerkyti, jei reiketu blink.gif ... O kas 100 augina
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 28, 17:21)
kokoso pliausas ir tabletes nera tas pats  mirksiukas.gif ...
as i tabletes tik paprikas sodinnu nes ju nedaug, pomidorus ne  schmoll.gif
ir siaip 50 tableciu ismerkyti, jei reiketu  blink.gif ... O kas 100 augina

jau kazkada klausiau , kodel i tbl. neseji, nes darbo tipo daug? ar kokios kitos priezastys? As siandien sejau pomidorus, nu nemazai, arti 60 daigu, tai man is vis jokio vargo, idedi i indeli (telpa apie 10 tbl.), pripili vandens, i ismirkusias seju,kitas jau vel idedu i vandeni, uztrukau gera pusvalandi, ir visas darbas baigtas. o vat jei reiketu su zemem zaisti, laiko atzvilgiu manau tikrai ilgiau uztrukciau smile.gif Nes kai pikiavau( nedaug), tai tikrai darbo turejau...

kazkur adija5 buvo uzklausus, ar nera kokiu tbl. kur iki litro talpos isbrinktu biggrin.gif Vo tokiu ir as baisiai noreciau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 28 vasario 2013 - 17:31