straipsnis apie gandra iteikia vilciu, kad pavasaris bus ankstyvas

QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 28, 19:12)
as krapstukus kisau, vakar vakare suzimejau,( ant lipuku susiraisiau Nr.
Aš irgi su krapštukais,bet ne su lipdukais,o su balta langų sandarinimo juosta-atkerpi gabaliuką ir padarai krapštukinę vėliavukę-rašosi ant jos su markeriu puikiai

QUOTE(be rėmų @ 2013 02 28, 19:27)
Šiek tiek sėklų pabandžiau sėti į durpių tabletes, nepatiko, daugiau nepirksiu-pomidorai išdygo ir ištįso kaip siūlai. Teko gelbėti, išsodinėjau į tą pačią durpetą- pradeda atsigauti.
Drįsčiau nesutikti,kad dėl tablečių daigai ištįso

tai galim tabletes sustatyt i kokius jogurto, varskycu indelius ..ar margarino dezutes. ... pagal pavadinima... pvz, i viena indeli sustaiciau 15 backuciu su paprikomis ... kolkas dar nedygsta...
i kita indeliuka 5 backutes su vienos rusies pomidoriukais. sudygo dvi, isnesiau ant palanges siandiena dar vienas iskiso kabliuka, iskeliavo pas broliukus ant palanges... dar dvi backutes be kabliuku ant radiatoriaus liko .
i kita indeliuka 5 backutes su vienos rusies pomidoriukais. sudygo dvi, isnesiau ant palanges siandiena dar vienas iskiso kabliuka, iskeliavo pas broliukus ant palanges... dar dvi backutes be kabliuku ant radiatoriaus liko .
QUOTE(tany @ 2013 02 28, 18:50)
Cha, as siandien taip pat maciau gandra visai netoli nuo namu, uz griovio

klausimas ne i tema... bet jus su patirtim
kur gaut pasto zenkliuku tokiu metu? vaikui i mokykla reikia... bet kaip suprantu maxima nepriekiauja

QUOTE(tany @ 2013 02 28, 20:58)
kur gaut pasto zenkliuku tokiu metu? vaikui i mokykla reikia... bet kaip suprantu maxima nepriekiauja

Centriniam pašte manau turėtų būti.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2013 02 28, 21:30)
http://www.filatelija.lt/be_par.htm paskaityk čia, gal ką rasi
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2013 02 28, 21:31)
Papildyta:
Papildyta:
oi, čia ko gero ne tas ko tau reikia.
QUOTE(tany @ 2013 02 28, 20:58)

maximoj, Pasto skyriuje,jei toks yra,manau darbo valandos ilgesnes nei iprasto pasto,taip pat yra pasto kioskeliai PayPost(sitie manau netiks,dabar tik pamaciau darbo laika,dar spaudos kioskas.Pastu darbo laikas
Gal kazka atsirinksi,nes kai kurie pastai dirba nuo ryto 7 val
QUOTE(blakstiena5 @ 2013 02 28, 20:33)
maximoj, Pasto skyriuje,jei toks yra,manau darbo valandos ilgesnes nei iprasto pasto,taip pat yra pasto kioskeliai PayPost(sitie manau netiks,dabar tik pamaciau darbo laika,dar spaudos kioskas.Pastu darbo laikas
aciu mergynos... bet as miegu is ryto

idedu parasa, kad i tema butu

Nu persigandau net,
persodinau tabletes su daigeliais jau į žemes ir paskaičius jus galvoju blogai padariau, kad kažko nenuėmiau, bet pas mane ant kokosinių tablečių buvo parodyta, kad kaip bus šaknys iš visų šonų išlindę persodinti į žemes. Jeigu jos išlindę, reiškia viskas ok
Dėl pavadinimų kišu dantų krapštukus ir turiu lipnios baltos juosteles ant jos pavadinimus rašau
. Buvau sodyboj gili žiema
sniego iki kelių

[attachmentid=227156]
va, pasirodau su savo betaluxu, boney m dar su dviem skilčialapiais stovis, narodysiu dar
Papildyta:
mano žaidimų aikštelė:
[attachmentid=227157]
va, pasirodau su savo betaluxu, boney m dar su dviem skilčialapiais stovis, narodysiu dar

Papildyta:
mano žaidimų aikštelė:
[attachmentid=227157]
geris yra pomidorai...ne tik valgom vienus, su ivairiais padazais,visokiu koncervus darom,pasirodo,kad is pomidoru gamina net vyna ir gira
receptas cia

QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 28, 22:01)
Papildyta:
mano žaidimų aikštelė:

Papildyta:
mano žaidimų aikštelė:
tai jau tikrai tikra zaidimu aisktele, net su kranu