Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Apuole @ 2013 03 01, 17:26)
Ačiū labai visoms, pasidalinusioms mėgstamų veislių pavadinimais  4u.gif
Dabar ieškosiu sėklų ir pradėsiu sėją kovo 14-15, pagal sėjos kalendorių  ax.gif

Dabar jau mum idomu,kokias isirinkai, ka auginsi biggrin.gif
Atsakyti
norejau pomidoru gerbeju patarimo,ka daryti uzpernai uzpuole mano pomidorus miltlige(zinau kad daug straipsniu prirasyta apie ja bet vistiek ) ax.gif bet velai rudeniop,o pernai labai greit doh.gif pati nesodinu perku turgui keliu rusiu,purskiau nuo miltliges ir trasu beriau bet nepadejo verysad.gif siemet net bijau sodinti,kaip koks virusas cia kaime per siltamius eina doh.gif gal zeme reik kaip nors paruost?ar ipatingo purskalo yra nes dvejus bandziau kaimynka dar kazkokiais bet nepadejo doh.gif
aciu visoms kas pasidalins ziniomis 4u.gif
Atsakyti
merginos, dar nepasejau pomidoru... blush2.gif Kada dabar butu geriausia seti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2013 03 01, 15:08)
Vakar susėjau į kokoso tabletes 16 pomidoriukų, visų rūšių po vieną smile.gif

Aš irgi vakar krūvą veislių prisėjau-buvau užsirašius,kad viena geros dūšios astrologė būtent šitą dieną rekomendavo.Tai jos sėklas ir susėjau-tos bus jau užprogramuotos geram derliui smile.gif Priedo dar ir kitas,mažu ir anos užsiprogramuos...
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 01, 18:10)
Brr šalta lauke. Tai merginos sėsite šį savaitgalį tam eksperimentui šiltnamiuose?  g.gif

Nea,aš dar palauksiu kokias penkias dienas-užklojau kampą plėvele.Bet žemė šiltnamy visai neįšalus,šiandien apie septintą buvo apie devyni laipsniai ant lapų mulčo termometrą padėjus.Nors sniego vos ne iki kelių pas mane pamiškėj smile.gif
QUOTE(blakstiena5 @ 2013 03 01, 18:23)
O cia apie vyna...labai idomu man kaip gamina ir mielai tokio paragauciau smile.gif

Man irgi būtų įdomu drinks_cheers.gif Prieš kelis metus ragavau braškių ir pomidorų jogurto-nu neapsakomo skonio.Net dabar pykina prisiminus...
QUOTE(matuke @ 2013 03 01, 21:00)
Dabar jau mum idomu,kokias isirinkai, ka auginsi  biggrin.gif

Taigi tris favoritus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2013 03 01, 21:11)
merginos, dar nepasejau pomidoru... blush2.gif Kada dabar butu geriausia seti? 4u.gif

manau rytoj, sekmadieni iki 23val... nors sis laikas geras labiau sakniavaisiam, bet pomidorai gal nesupiks...nes kitaip tektu laukt 12-14dienos, dar geriau 19d. 21val - 21 d.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2013 03 01, 21:11)

kaip tany sako, bet geriau 14-16 d. o geriausiai 19 vakare -21 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 01 kovo 2013 - 21:32
QUOTE(tany @ 2013 03 01, 22:27)
bet pomidorai gal nesupiks...nes kitaip tektu laukt 12-14dienos

QUOTE(Paladė @ 2013 03 01, 22:28)
kaip tany sako, bet geriau 14-16 d.

Jei jau taip skrupulingai dairotės į mėnulį, tai niekaip nesuprantu, kaip jūs čia įsikandusios laikotės tų niekam tikusių 12-14-16 dienų sėjai? a? g.gif Gi tuo laiku mėnulis jaunas , sėjos nerekomenduoja visiškai, jaunaties metu sėklos turi mažiausiai gyvybinių jėgų.
Bet, gal sėkit... ne mano daržas, ne mano pupos irnesakyk.gif ne pirmą kartą apie tai diskutuojam, rodos, išsiaiškinam, timpt už vadžių - ir vėl iš pradžių...
Atsakyti
na va, sejau vasario 28, siandien is 56 saklu mazdaug puse su kilputem bigsmile.gif Setos i tbl. taip kad isitikinau, kad tbl. ne ka neprasciau dygsta thumbup.gif tbl. mini siltnamiuke, ant radiatoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 03 02, 07:29)
Jei jau taip skrupulingai dairotės į mėnulį, tai niekaip nesuprantu, kaip jūs čia įsikandusios laikotės tų niekam tikusių 12-14-16 dienų sėjai? a? g.gif  Gi tuo laiku mėnulis jaunas , sėjos nerekomenduoja visiškai, jaunaties metu sėklos turi mažiausiai gyvybinių jėgų.
Bet, gal sėkit... ne mano daržas, ne mano pupos  irnesakyk.gif  ne pirmą kartą apie tai diskutuojam, rodos, išsiaiškinam, timpt už vadžių - ir vėl iš pradžių...

jauno pirmos trys dienos negeros, o 14 d. jau ketvirta. pilnėjantis jau gerai. o be to stoja jautis - derlingas ženklas. bet geriau dar savaitę palaukt iki 20-21 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 02 kovo 2013 - 08:23
QUOTE(vilmak @ 2013 03 01, 22:11)

kiek pamenu daug buvo kalbeta apie kovo 2 , ty siandien.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 02, 09:10)
kiek pamenu daug buvo kalbeta apie kovo 2 , ty siandien.

yra atskira tema apie visa tai
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 03 02, 07:29)
Jei jau taip skrupulingai dairotės į mėnulį, tai niekaip nesuprantu, kaip jūs čia įsikandusios laikotės tų niekam tikusių 12-14-16 dienų sėjai? a? g.gif  Gi tuo laiku mėnulis jaunas , sėjos nerekomenduoja visiškai, jaunaties metu sėklos turi mažiausiai gyvybinių jėgų.
Bet, gal sėkit... ne mano daržas, ne mano pupos  irnesakyk.gif  ne pirmą kartą apie tai diskutuojam, rodos, išsiaiškinam, timpt už vadžių - ir vėl iš pradžių...

kai man buvo neaktualu tia ir nesigilinau blush2.gif ... galvoji pamenu viska ka cia snekejom blink.gif kadangi visia neseniai tik pradejau dometis, bet kol kas mano zinios apsiribuoja kazkokios forumetes idejimo pagal zenklus bei pasakymo is knygutes, kad sejam virs zemes kas auga nuo jaunaties iki pilnaties...ten nebuvo parasyta kad per jaunas menulis netinka, tai ir nezinojau blush2.gif
dabar zinosiu, Aciu Ex biggrin.gif
taigi isvada:
sekit siandien arba laukit kovo 19 nakties (labai geras naktinis sodinimas thumbup.gif , juokauju aisku, bet as asmeniskai megstu nakti sodinti ir turbut ta diena po 21val. ir sesiu) arba geriau palaukit kovo 20 -21 dienos .
Atsakyti