Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 26, 10:51)
Perpuves meslas pomidorams labai reikalingas,o del kurkliu,tai kai pakratysit i kruva matysit ju yra ar ne,jei bus tai pries nesant i siltnami perkratysit mesla ir isrinksit tuos kurklius.
Papildyta:

Man teko truputeli dirbti klaipedoje paste,tai maciau kaip tikrinami laiskai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ta prasme oficialiai ar ''asmeniskai''?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 26, 09:51)
Perpuves meslas pomidorams labai reikalingas,o del kurkliu,tai kai pakratysit i kruva matysit ju yra ar ne,jei bus tai pries nesant i siltnami perkratysit mesla ir isrinksit tuos kurklius.

tai jei taip galima, tada..... nors nemacius as tu kurkliu lotuliukas.gif reiks pasigooglinti, kad atpazinciau juos meslo kruvoj biggrin.gif
Atsakyti
Labai norėčiau pamatyti kaip iš mėšlo krūvos kurkliukai, riebios skruzdės dydžio, išrenkami bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 26, 11:21)
Labai norėčiau pamatyti kaip iš mėšlo krūvos kurkliukai, riebios skruzdės dydžio, išrenkami  bigsmile.gif

prasideda biggrin.gif
ir vel fantazija atsoko del to meslo
Atsakyti
Atsiprašau, kad lendu į jūsų temutę. Bet aš apie pomidorus ax.gif Praeitą pavasarį šitoje temoje man pasiūlė sėklų. Gal ir dabar galite 4u.gif Noriu žemaūgių, kekinių, nes šiltnamis nedidelis.
Atsakyti
gal kas pakomentuos DELFINE pomidoru rusi?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 02 26, 00:32)
Menka beda tie amarai, nelabai jie megsta tuos pomidorus ar agurkus.

megsta,ypac kol daigeliu staidijoj jie dar...kokius du ar tris metus nuo amaru savo pomidoru daigelius gelbejau doh.gif
Kad ir kaip myliu,papopinu,bet juk ropom apie anus nevaikscioju tai ispradziu sunku ir pamatyt,kas ten po lapeliu apacia dedas doh.gif o tie zarazos greit issiurbia kas jiems skanu
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 02 26, 09:44)
nesulaukiau ir aš neregistruoto laiško su sėklom...  verysad.gif

dar nesulaukei g.gif
pakartok AZ ka siunciau, siusiu vel cool.gif

QUOTE(daimura @ 2013 02 26, 10:31)
man atrodo, kad gryną purškėm, bet galima šiek tiek atskiesti, nes labai lipnu. Augalų tikrai nenudegino, mano ir lapų nemažai dar buvo

anais metais pamenu nuo colos kazkas spjaudesi kad pajuodo lapai, lipo ligos g.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 02 26, 10:51)
Man teko truputeli dirbti klaipedoje paste,tai maciau kaip tikrinami laiskai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai nesuprantu vieno, jei pvz atidaro voka ir mato kad nieko reikalingo nerasta, tai kodel neuzklijuoja ir nesiuncia adresatui doh.gif

del kurkliu, Gaudvile nupasakojo svieziai isiritusiu kurkliu isvaizda, bet man regis jie perisi siltu metu laiku g.gif
Atsakyti
Dievazi sakau kaime mama augindavo pomidorus pardavimui-perpuves meslas po saknimis-ir laistydavo surugusiu karviu meslu-jokios chemijos daugiau...derlius superinis budavo
apie jokius kuklius net girdeje nebuvom
o daba nu rimtai-baisu atrodo vien kenkejai tuno biggrin.gif
geriau meslas nei zeme is misko

ponia kada sejot betalux kad tokie daigeliai-mano nedygsta zarazos
ups atsiprasau-geruciai,mazuciai,skanuciai-isdykit greiciau
o as galvoju toki dalyka
sunesiu daigus i siltnami-padarysiu tuneliuka is agro-ar bijoti tada salnu?siltnamis ne prie namu
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2013 02 26, 11:42)
gal kas pakomentuos DELFINE pomidoru rusi?

gera, gausiai ir ilgai dera, skonis pomidorų 4u.gif

Kam įdomu dėl Eurogėlių ir jų Seasol ar Powerfeed, tai kontora dar miega giliu žiemos miegu. Belieka žvejoti likučius kitose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 02 25, 15:31)

O vat kada sėti, tai totalus briedas, nieko nebesuprantu. Mano kaimynė (patyrusi bobutė daržininkė) sako, kad sėti kovo 4. Peržiūrėti sėjos kalendoriai tai visi skirtingai, bet kovo 4 iš viso nėra.

apie sita seja ,kovo 4 ,ir as girdejau.musu gatvej senos speces irgi taip seja g.gif kiekvienais metais-jokiu menulio ar saules kalendoriu!!!atseit sv.Kazimieras saugo pomidorus-taip nieko aiskiau is ju apie datos itaka ir nesuzinojau doh.gif bet as bandysiu 28d.set.
Atsakyti
Pirmieji darbai šiltnamyje – vos atšilus
http://www.lrytas.lt...vos-atsilus.htm
Atsakyti