Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Owlet @ 2013 08 21, 18:32)
kaip tik tai ko reikia ir man  biggrin.gif
šiaip įsivaizduoju, kad vairuoju, man patinka vairuoti. kad nusigaunu visur kur man reikia, nieko neprašydama, sėdu ir važiuoju.
šiaip besimokant būna visko. ir paverkiu kai vyras moko  biggrin.gif  dar trūksta įgūdžiu, bet jaučiu tą jausmą kokia būsiu laiva turėdama teises, va tą jausmą sau vis ir primenu.
bandykit jausti 4u.gif
o jeigu kažkas konkretaus būna kabinu paveiksliuką su tuo  kažkuo ant šaldytuvo. aišku nepamirštu būti dėkinga kai gaunu.

Man padeda ir norimo teksto kartojimas. Nemanau, kad tas vaizdinys toks reiksmingas. Tik kazkada mane mokino, kad be vizualizacijos negausiu ko noriu.
Atsakyti
o as manau ,kad 808 pavyks mirksiukas.gif , meginkite dar kokiu knygu paskaityti,gal kito rasytojo braizas labiau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2013 08 21, 19:05)
o as manau ,kad 808 pavyks  mirksiukas.gif , meginkite dar kokiu knygu paskaityti,gal kito rasytojo braizas labiau patiks  mirksiukas.gif

nemegstu nieko daryti per jega. tiesiog yra taip, kaip pasake psichologai. vieniems geriau sekasi atsipalaiduoti, o kitiems vizualizuoti. man labiau patinka atsipalaidavus kartoti ta pacia fraze. wub.gif vizualizuoti man ir nepatinka, nes turiu lauzti save.
Atsakyti
karta nusprendziau pameginti ta vizualizacija g.gif ,nes nelabai cia ir tikejau,bet labai pasistengiau susivizualizuoti ,sakau vat pameginsiu,nepameginsiu nesuzinosiu,kad:
vyras parnesa man viena,butent viena labai grazia didele prasiskleidusia raudona roze,jos zali lapeliai labai grazus,matau kaip pasimerkiu ja i vaza ir kur pasistatau ir kaip kaskart praejusi ja grozesiuosi,vizualizavau atsimerkusi ,ir ramiai sau dariau kitus darbus
Ir ciuc neisgriunu is koto,kai vaziavome namo,vyras su dukra uzejo i parduotuve o as pasilikau masinoje, ir ka jus manot ateina vyras su LYGIAI TOKIA PAT ROZE KURIA MACIAU VIZUALIZUODAMA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ispyle karstis as taip apsidziaugiau (tai ivyko kazkur 2-3d po vizualizacijos)
tai buvo pirmas mano zingsnis,ir nepaskutinis
Papildyta:

man uzsimerkus nesiseka vizualizuot,bet vat atsimerkus puikiai sugebu
bet vistiek meginu,tik aisku neperprievarta ax.gif
Atsakyti
o ar eina per vizuolizaciją susigražinti vyrą į šeimą, kaip tą daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2013 08 21, 20:30)
o ar eina per vizuolizaciją susigražinti vyrą į šeimą, kaip tą daryti?

reiketu isivaizduoti jus kartu kaip laiminga seima. sukti toki filmuka mintyse, bet jeigu nelemta nepades ta vizualizacija. bent as patarciau isivaizduoti, kad esate laiminga ir pas jus viskas gerai ir viskas susidelios gerai, nors ir ne su tuo vyru.
Atsakyti
QUOTE(808 @ 2013 08 21, 20:37)
reiketu isivaizduoti jus kartu kaip laiminga seima. sukti toki filmuka mintyse, bet jeigu nelemta nepades ta vizualizacija. bent as patarciau isivaizduoti, kad esate laiminga ir pas jus viskas gerai ir viskas susidelios gerai, nors ir ne su tuo vyru.

O tą vaizdą reikia kartoti ir kartoti lygiai tokį patį? Aš manau kad jis pats neapsiprendęs vis grįžta ir skambina, nors sako kad viskas...
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2013 08 21, 20:39)
O tą vaizdą reikia kartoti ir kartoti lygiai tokį patį? Aš manau kad jis pats neapsiprendęs vis grįžta ir skambina, nors sako kad viskas...

oj, nenaudokit geltonos spalvos, nes niekas nesimato.
taip toki pati vaizdini, bet jei vaizduote sukurs kitoki, nepergyvenkit.
del vyro nepatarsiu, nors gal norite lankytis pas poru psichoterapeuta?
Atsakyti
QUOTE(808 @ 2013 08 21, 20:44)
oj, nenaudokit geltonos spalvos, nes niekas nesimato.
taip toki pati vaizdini, bet jei vaizduote sukurs kitoki, nepergyvenkit.
del vyro nepatarsiu, nors gal norite lankytis pas poru psichoterapeuta?

kodėl nepatarsite? Be proto noriu, kad būtumėm normali šeima, yra maža dukrytė, noriu kad augtų šeimoje. Mūsų mieste psichoterapiauto nėra.
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 08 21, 15:55)
Labas visoms, reikia pagalbos, prašau patarkit kaip 'susivizualizuot' kad gaunu lauktą atsakymą (mano atveju, tai būtų el. laišką) iš tam tikro žmogaus? realiai aš maždaug numanau, bet norėčiau, kad patartumėt vis vieną. Dėkui

nagi, mergaites, ar sulauksiu, kokio pagelbsiancio komentaro?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2013 08 21, 20:54)
kodėl nepatarsite? Be proto noriu, kad būtumėm normali šeima, yra maža dukrytė, noriu kad augtų šeimoje. Mūsų mieste psichoterapiauto nėra.

todel, kad stebuklu buna, bet ne visi jie yra imanomi. pvz. as issiskyriau su man brangiu zmogumi. tai buvo grazi draugyste, bet ne meiles reikalai. be galo ilgai kentejau, iki siol dar ne visiskai pasveikau. norejau vizualizacijos pagalba ji susigrazinti, bet pagalvojau ar tai nebus dar didesnis klimpimas ir nenoras susitaikyti su realybe, paleisti zmogu.
ne viskas imanoma, ne visada, ne su visais galime buti kartu, ir jei nelemta, nepades ir vizualizacija. galima juk vizualizuoti aukso puoda, bet nebutinai ji ir gausime. tikiuosi supratote mano minti.
o jums linkiu laimes ir grazios seimos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 808: 21 rugpjūčio 2013 - 20:31
Trendy ar skaitete kokia nors knyga apie vizualizacija? pvz. Shakti Gawain "kuriamoji vizualizacija"
Atsakyti