Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(skm @ 2013 07 15, 11:26)
nuspręskite kokio darbo norite ir nuolat apie tai galvokite  4u.gif reikia atsipalaiduoti, įsivaizduoti, kad jau darote tai ko norite, kaip Jums ten gera ir t.t svarbiausia, kad nebūtų įtampos, baimių.

Aciu smile.gif
Cia buvau skaiciusi, kad sugalvojus nora, reikia ji paleisti ir apie ji negalvoti, mane glumina tai, kada reikia vizualizuoti, o kada paleisti ..
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2013 07 15, 20:56)
Aciu smile.gif
Cia buvau skaiciusi, kad sugalvojus nora, reikia ji paleisti ir apie ji negalvoti, mane glumina tai, kada reikia vizualizuoti, o kada paleisti ..

Jūs maišote šiuos dalykus. Vizualizuoti reiškia galvoti, įsivaizduoti, svajoti. Apie tai ko norime reikia daug galvoti, bet tik tada kai natūraliai norite apie tai galvoti, kad nebūtų jokios vidinės prievartos... tipo, oi, nu va, diena praėjo, o aš nepagalvojau, tai dabar jau viskas.. neišsipildys. Reikia žiūrėt į tai ramiai ir be panikos bigsmile.gif galvojate tada kada norite, bet tą norą visada nešiojatės kartu su savimi, jis tarsi gyvena jūsų viduje, jūsų širdyje, kaip maloni emocija.

O paleisti reiškia nebijoti/negalvoti, kad tai niekada neišsipildys. Nes jeigu jūs kiekvieną dieną gulat/keliat tik su mintimi, apie tą norą ir jau imate nekantrauti, kad nu va, jau tiek laiko aš apie tai galvoju, net sapnuoju ir jau tiek mėnesių praėjo.. o čia vis nėra ir nėra ..ir tada natūraliai jau imate panikuoti, bijoti, kad taip ir neišsipildys, o jei taip lauksit/norėsit metus/antrus ir vis tiek nieko ... ir tada natūraliai užvaldo stipri baimė ir panika.
Va tai, aš vadinu prisirišimu. Priešprieša paleidimui.

Svarbiausia atsipalaiduoti 4u.gif ir galvoji, kad tai ko norite anksčiau ar vėliau tikrai turėsite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra realu suvizualizuoti namus t.y. isigyti nama? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2013 07 25, 01:00)

yra realu jei turi lesu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anastasssija @ 2013 07 24, 22:00)

Galima. Ne visos vizualizacijos ivyksta tiesiogiai. Pavyzdziui vizualizacija namo isigijimui, gali jums padeti susirasti kazkoki uzsiemima, kuris duos papildomas pajamas ir jus galesit ta nama nusipirkti (cia tik pavyzdys, gali buti ivairiausiu variaciju ir kartais ne paciu maloniausiu) smile.gif Sekmes
Atsakyti
Rekomenduojamų knygų sąrašiukas:

Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems"
Esther Hicks, Jerry Hicks "Prašykite ir jums bus duota"; "Traukos dėsnis"
Valerijus Sinelnikovas "Ketinimo galia", "Kelias link turtų arba kur užkasti lobiai"
Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Rhonda Byrne "The secret"
Saulius Kanišauskas "Likimo anatomija (nestebuklingi stebuklai)"
Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
Lise Bourbeau "Klausykis savo kūno-geriausio draugo"
Vadim Zeland "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas" (V pakopos)
Aleksandras Svijašas „Likimo pamokos“
Jasmuheen "Rezonanso dėsnis"
O.M.Aivanhov "Minties galios"
D.Chopra "Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai/ Patarimai, kaip įgyvendinti savo troškimus"
Osho "Stebuklo beieskant" (I, II dalis)
Osho "Tantra auksciausias suvokimas"

Is sio sarasiuko knygos,ar jos yra surasytos pagal pvz.
1.vieta
2.vieta
3.vieta

ar jos tiesiog surasytos ne pagal rekomenduojamas vietas jusu manymu?

Mano sarasiukas pagal vietas pokolkas:
1.Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
2. Gary Chapman "Penkios meiles kalbos" (cia gal ne i tema,bet labai naudinga)
3.Rhonda Byrne "The secret"
Atsakyti
Mano iš šio sąrašo būtų:
1.vieta Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
2.vieta Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
3.vieta Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Atsakyti
Labas visoms, reikia pagalbos, prašau patarkit kaip 'susivizualizuot' kad gaunu lauktą atsakymą (mano atveju, tai būtų el. laišką) iš tam tikro žmogaus? realiai aš maždaug numanau, bet norėčiau, kad patartumėt vis vieną. Dėkui
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turit idėjų, kaip vizualizuoti, kad puikiai moki vairuoti ir gerai išlaikai vairavimo egzaminus? smile.gif

Gražių dienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrulle @ 2013 07 26, 15:34)
Galima. Ne visos vizualizacijos ivyksta tiesiogiai. Pavyzdziui vizualizacija namo isigijimui, gali jums padeti susirasti kazkoki uzsiemima, kuris duos papildomas pajamas ir jus galesit ta nama nusipirkti (cia tik pavyzdys, gali buti ivairiausiu variaciju ir kartais ne paciu maloniausiu) smile.gif Sekmes

Ką turite omenyje "ne pačių maloniausių"? g.gif
kad tikslai ir siekiaigali sukelt ir pasekmes sunkesnias, gal turit patirties šia tema?
Atsakyti
Sveiki.
As bandziau vizualizuot, nes sakoma tai veikia daug stipriau negu, kad mintyse kartojant tam tikra teksta, t.y. dirbant su savo pasamone, bet man neiseina nieko pamatyti. Nebuna jokio vaizdo, geriausiu atveju kazkokios nuotrupos. Pvz. as noriu isivaizduoti meile ir matau save su vyriskiu, bet viskas dingsta ir kokiu 10 minuciu pravargstu vel, kol pasirodo tas paveikslelis. Meciau as ta uzsiemima, dirbau vien su zodziais ir si pavasari universitete is psichologu suzinojau, kad vizualizuoti gali ne kiekvienas. Kai kuriems matyti paveikslelius nesiseka. Va ir man nesiseka ir vizualizacija ne man.
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2013 08 21, 16:37)
Sveiki,
gal kas turit idėjų, kaip vizualizuoti, kad puikiai moki vairuoti ir gerai išlaikai vairavimo egzaminus? smile.gif

Gražių dienų 4u.gif

kaip tik tai ko reikia ir man biggrin.gif
šiaip įsivaizduoju, kad vairuoju, man patinka vairuoti. kad nusigaunu visur kur man reikia, nieko neprašydama, sėdu ir važiuoju.
šiaip besimokant būna visko. ir paverkiu kai vyras moko biggrin.gif dar trūksta įgūdžiu, bet jaučiu tą jausmą kokia būsiu laiva turėdama teises, va tą jausmą sau vis ir primenu.

QUOTE(808 @ 2013 08 21, 18:01)
Sveiki.
As bandziau vizualizuot, nes sakoma tai veikia daug stipriau negu, kad mintyse kartojant tam tikra teksta, t.y. dirbant su savo pasamone, bet man neiseina nieko pamatyti. Nebuna jokio vaizdo, geriausiu atveju kazkokios nuotrupos. Pvz. as noriu isivaizduoti meile ir matau save su vyriskiu, bet viskas dingsta ir kokiu 10 minuciu pravargstu vel, kol pasirodo tas paveikslelis. Meciau as ta uzsiemima, dirbau vien su zodziais ir si pavasari universitete is psichologu suzinojau, kad vizualizuoti gali ne kiekvienas. Kai kuriems matyti paveikslelius nesiseka. Va ir man nesiseka ir vizualizacija ne man.

bandykit jausti 4u.gif
o jeigu kažkas konkretaus būna kabinu paveiksliuką su tuo kažkuo ant šaldytuvo. aišku nepamirštu būti dėkinga kai gaunu.
Atsakyti