Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(lingomina @ 2013 06 09, 01:19)
taip kad visko cia buna,ne tik gerio galima pasisemti.

Ne čia, o gyvenime.
Visai nereaguoti gali tik negebantis mąstyti ar visiškai surambėjęs žmogus.

Aš, ko gero, dar niekad gyvenime nesu taip giliai analizavusi tam tikrų dalykų. Ne čia, o gyvenime. O gyvenimas ir yra čia. Čia ir dabar. Aš esu čia, ir dabar, ir gyvenu čia ir dabar, ir gyvenimas aplink mane yra čia ir dabar. Ir aplink kiekvieną iš čia esančių gyvenimas yra šalia jų, čia ir dabar. Tik skirtumai laike ar situacijose gali skirtis.

Visko gyvenime gali būti ir būna. Ir kai kuriais atvejais vaikiškos ir banalios "maldelės" ne tik nepadeda, bet priešingai - simbolizuoja palūžimą.

Matyt žmoguje gali įvykti kažkoks psichologinis lūžis. Lūžis dviem kryptimis - viena link "maldelių",t.y. pasidavimo, nes jos gelbėja tik vaikiškose situacijose. O kita - šiokia tokia agresijos dozė + atkaklumas.

Neskaniai atrodo? Blogiu įvardijate.
Tačiau daugelis vaistų būna kartūs. Kartūs, bet išgydo. Adrenalino dozė pravarinėja kraują, mobilizuoja visas organizmo jėgas, ir žmogus gali sugebėti įveikti net tas kliūtis, kurios jam gal pasirodė nebeįveikiamos.
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 29, 23:02)
Ir aš čia atėjau, galvoju, sutiksiu žmonių, laimingą gyvenimą vizualizuojančių, na, kaip senesnėse temose, kurias esu skaičius. O čia labai nedraugiškai diskutuojat  ax.gif

nieko neras tas, kuris ateina vien tik imti...
Atsakyti
Sveiki,
Radau labai gražią paskaitą http://www.youtube.c...A...8F&index=12
Tinklalapis http://www.esujums.lt/

Ko gero visos tai žinote, bet dar kartą pasikartoti ir naujų minčių sugeneruoti ne prošal wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2013 06 14, 13:28)
Sveiki,
Radau labai gražią paskaitą http://www.youtube.c...A...8F&index=12
Tinklalapis http://www.esujums.lt/

Ko gero visos tai žinote, bet dar kartą pasikartoti ir naujų minčių sugeneruoti ne prošal  wub.gif

Labai megstu Dariaus paskaitas, gyvai nesu buvusi, bet internete turbut dauguma esu perziurejusi smile.gif Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Keistas jausmas suvokti, kad žmogų pažinojai labiau, nei artimiausi jo žmonės.

Todėl dar kartą noriu perklausyti tai:

http://www.youtube.c...p;v=TAl-GolbkrU

Ar gali būti didesnė Dievo dovana, nei išgelbėjimas Žmogaus gyvybės?
Šiaip...
Ir kaip sunku galvoti, kodėl tai įvyko?
Reikėjo tik tiek mažai... kad iššieptų dantis kaip šis vilkas...

Taigi, grįžtam prie mano išaiškinimų apie Kristaus žodžius - gavęs į vieną žandą, atkišk kitą... ten paminėjau tris variantus.
Atsakyti
QUOTE(Arnolda @ 2013 05 30, 01:02)
Ir aš čia atėjau, galvoju, sutiksiu žmonių, laimingą gyvenimą vizualizuojančių, na, kaip senesnėse temose, kurias esu skaičius. O čia labai nedraugiškai diskutuojat  ax.gif

Forumuose reikia diskutuoti apie tai, ką matome šiandien aplink save.
Insultai, infarktai, savižudybės... stiprūs, energingi, išsilavinę žmonės krenta kaip lapai...
Vizualizuoti šiandien reikia stiprybę, išlikimą, o ne kaip "pritraukti vyrą milijonierių".

Kiekvienas laikmetis turi savo "veidą".
Aš tokio "veido" dar nebuvau mačiusi savo gyvenime.
Tačiau pagalvoju, jog istorijoje buvo kur kas blogiau. Žmonių padermė neišnyko.
Tiesiog gal būt per ilgai užsitęsęs daug dirbančių ir pastovioje įtampoje esančių žmonių laiko tarpas.
Bet jei tokių žmonių neišsaugosime? Kas tada?
Pamainos nebus. Nes niekas nebenorės sekti tokiu pavyzdžiu.
Atsakyti
Kokia graži gamta, kokie nuostabūs medžių lapai, koks gražus dangus...
Štai ką norėtūsi vizualizuoti...
http://www.youtube.c...h?v=Bwkoq6olfew
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 06 09, 01:22)
Ne čia, o gyvenime.
Visai nereaguoti gali tik negebantis mąstyti ar visiškai surambėjęs žmogus.

Aš, ko gero, dar niekad gyvenime nesu taip giliai analizavusi tam tikrų dalykų. Ne čia, o gyvenime. O gyvenimas ir yra čia. Čia ir dabar. Aš esu čia, ir dabar, ir gyvenu čia ir dabar, ir gyvenimas aplink mane yra čia ir dabar. Ir aplink kiekvieną iš čia esančių gyvenimas yra šalia jų, čia ir dabar. Tik skirtumai laike ar situacijose gali skirtis.

Visko gyvenime gali būti ir būna. Ir kai kuriais atvejais vaikiškos ir banalios "maldelės" ne tik nepadeda, bet priešingai - simbolizuoja palūžimą.

Matyt žmoguje gali įvykti kažkoks psichologinis lūžis. Lūžis dviem kryptimis - viena link "maldelių",t.y. pasidavimo, nes jos gelbėja tik vaikiškose situacijose. O kita - šiokia tokia agresijos dozė + atkaklumas.

Neskaniai atrodo? Blogiu įvardijate.
Tačiau daugelis vaistų būna kartūs. Kartūs, bet išgydo. Adrenalino dozė pravarinėja kraują, mobilizuoja visas organizmo jėgas, ir žmogus gali sugebėti įveikti net tas kliūtis, kurios jam gal pasirodė nebeįveikiamos.

na taip idomu pasidare g.gif
kad is keliu mano parasytu zodziu ,
izvelget tokia paskaita,
ir sakyciau gan prasminga.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 06 16, 01:14)
Forumuose reikia diskutuoti apie tai, ką matome šiandien aplink save.
Insultai, infarktai, savižudybės... stiprūs, energingi, išsilavinę žmonės krenta kaip lapai...
Vizualizuoti šiandien reikia stiprybę, išlikimą, o ne kaip "pritraukti vyrą milijonierių".

Kiekvienas laikmetis turi savo "veidą".
Aš tokio "veido" dar nebuvau mačiusi savo gyvenime.
Tačiau pagalvoju, jog istorijoje buvo kur kas blogiau. Žmonių padermė neišnyko.
Tiesiog gal būt per ilgai užsitęsęs daug dirbančių ir pastovioje įtampoje esančių žmonių laiko tarpas.
Bet jei tokių žmonių neišsaugosime? Kas tada?
Pamainos nebus. Nes niekas nebenorės sekti tokiu pavyzdžiu.

Norite dar daugiau kanciu? Taip, tada vizualizuokite stiprybe ir islikima, tada jums bus duotos situacijos, kur tikrai prireiks siu savybiu...

"daug dirbančių ir pastovioje įtampoje esančių " jus rimtai galvojate, kad reikia tokios pamainos? zmones baigia gala gauti nuo darbu ir itampu ....
mastau, kad pamaina turi buti savo darba megstanciu, stabiliu zmoniu...
visiems ir taip stogai ciuozia
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 06 09, 02:22)
Čia ir dabar. Aš esu čia, ir dabar, ir gyvenu čia ir dabar, ir gyvenimas aplink mane yra čia ir dabar.

Deja, is tavo visu postu (ir is paskutiniu) niekaip nesigauna pasakyt - kad esi Cia ir Dabar. Arba nezinai apie ka yra tas Cia ir Dabar smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tema ziuriu visai nurimusi smile.gif Gal galit pasidalinti kaip vizualizuojat del naujo darbo gavimo? Gal yra kokiu asmeniniu patirciu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2013 07 15, 00:25)
Sveikos merginos, tema ziuriu visai nurimusi smile.gif Gal galit pasidalinti kaip vizualizuojat del naujo darbo gavimo? Gal yra kokiu asmeniniu patirciu?  4u.gif

nuspręskite kokio darbo norite ir nuolat apie tai galvokite 4u.gif reikia atsipalaiduoti, įsivaizduoti, kad jau darote tai ko norite, kaip Jums ten gera ir t.t svarbiausia, kad nebūtų įtampos, baimių.
Atsakyti