QUOTE(Silvy @ 2013 08 25, 20:32)
808 , Jūs atsipalaiduokit ir būkit biški pozityvesnė . Jūsų nuomonė yra tik Jūsų ir nebūtinai tai šventa tiesa, tą patį ir sau taikau. Jeigu Jums ar vyriškiui su lagaminu pinigų kažkas nepavyko, nereiškia,kad ir kito laukia nesėkmė.
Beje, vyriškiui pavyko, gal gavęs gerai apmokamą darbą ilgainiui ir būtų sukaupęs tą lagiminą, bet kaip pati sakot tai jis pats nepastebėjo

.
Man rodos Jūs dar irgi daug ko nepastebite ir sau dažnai prieštaraujate

Anktesniuose postuose klausiate kiek gi dar mantrą kartoti? Tai kam kartoti, Jums gal nelemta? A? Gal lenčiai atsiduokit?
Aš nepiktai, tiesiog jūs pati tuo(KV) netikite arba tikite tik iš dalies

Visi tokie klaidingi įsitikinimai ir lemia Jūsų destruktyvų požiūrį, tas Jums gal ir kliudo pasiekti gal ir didelių, tačiau įmanomų dalykų.
Jūs užuot padrąsinus žmogų, tuojau pat pabrėžiate, kad NEVISI norai pildosi, cammon, kur čia pozityvas?
Kaip buvo temoje pozityvu, kol jus nepasirodet.

As sakiau zmogui vizualizuoti meile, o su kuom ji bus nuspres pasamones intelektas. Gal su kitu vyru jai ir geriau butu? Ka zmogus gali zinoti, gal net ir savas vyras sugriztu.
O jus kabinates prie mano posakiu, matot ten kazka destruktyvaus, kabinat. As greit uzsiplieskiu, tada privarau visko, todel patariu manes nekibinti ir necituoti, nes suprantat savaip ka as noriu pasakyti ir tas nebutinai reiskia, kad as esu nepazityvi. Jusu pacios toks matymas, taip mane matot.